Linus_Lost Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θα κάνω 10% και πιθανότατα θα αλλάξω σχολή. Πρέπει να ενημερώσω στρατό; Η αναβολή θα αρχισει απο την αρχή ή θα συνεχίσει όσο καιρός έχει μείνει; Kαι εγω το ιδιο ειχα κανει και οταν πηγα στρατολογια μου ειπαν οτι δεν εχει σημασια που αλλαξα σχολη και δεν χρειαστηκε να κανω κατι αλλο... Ισχυει η παλια αναβολη!
ParhsG Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Βασικά αν εισαι προκαταταξη και έχεις πτυχίο που μετράει από ΑΕΙ κυρίως παίζει να βρεθείς σε γραφείο. Αν είσαι άοπλος είναι ακόμα πιο εύκολο. Στο κέντρο αξίζει το γραφείο κατά τη γνώμη μου γιατί δεν κάνεις υπηρεσίες (θαλαμοφύλακας), δεν πας σε αναφορές, σε αντιμετωπίζουν ελαφρώς καλύτερα από τους υπόλοιπους αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι και τόσο ζωάρα όσο νομίζουν μερικοί. Εχει δουλειά, χώσιμο, σε τρέχουνε και τα ακούς κι από πάνω πολλές φορές... Εγω ημουν στο γραφειο στο κεντροντωρα μεσολογγι και το μονο καλο ηταν η μια μερα τιμιτικη και οτι γλυτωνες λιγο λιωσιμο ,επωμου αρμ κτλ. Βεβαια εχανες εκπαιδευση. Κανονικα εκανα 7 φορες θαλαμοφυλικι και εστιατοριο.Και οι αλλοι γραφεις καναν υπηρεσιες. Προτεραιοτητα ειχε η υπηρεσια και μετα το γραφείο
teoqq Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κόψεις την αναβολή σου από τα ΚΕΠ? Λόγω δουλειάς αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πάω στη κοντινότερο στρατολογικό γραφείο που είναι 50χλμ και διάφοροι μου έχουν πει ότι γίνεται.
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κόψεις την αναβολή σου από τα ΚΕΠ? Λόγω δουλειάς αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πάω στη κοντινότερο στρατολογικό γραφείο που είναι 50χλμ και διάφοροι μου έχουν πει ότι γίνεται. θα κανεις εξουσιοδοτηση σε καποιον συγγενη η φιλο που θα γραφει οτι θα προβει σε ενεργειες για να διακοψει την αναβολη για λογαριασμο σου η κατι παρομοιο αν πεις τον εργαζομενο στα ΚΕΠ θα σου πει καλυτερα το τι πρεπει να γραψεις
bilya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Γνωρίζει κανείς αν μπορείς να κόψεις την αναβολή σου από τα ΚΕΠ? Λόγω δουλειάς αυτή την περίοδο δεν μπορώ να πάω στη κοντινότερο στρατολογικό γραφείο που είναι 50χλμ και διάφοροι μου έχουν πει ότι γίνεται. κανονικά εγώ σε ΚΕΠ την έκοψα 31 Δεκέμβρη κι όλας
teoqq Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η λύση της εξουσιοδότησης ήταν στο μυαλό μου για το αν δεν γινόταν αλλά αφού λέει ο φίλος από πάνω ότι το έκανε και σχετικά πρόσφατα τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Θα πάω αύριο πρωί από τα ΚΕΠ γιατί θέλουμε να μπούμε και Σεπτέμβρη...
bilya Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Η λύση της εξουσιοδότησης ήταν στο μυαλό μου για το αν δεν γινόταν αλλά αφού λέει ο φίλος από πάνω ότι το έκανε και σχετικά πρόσφατα τότε δεν θα έχω κανένα πρόβλημα. Θα πάω αύριο πρωί από τα ΚΕΠ γιατί θέλουμε να μπούμε και Σεπτέμβρη... πάνε 2 χρόνια αλλά δεν πιστεύω οτι έχει αλλάξει αυτό ....31 πήγα γιατί ήταν η τελευταία μέρα για να κόψεις αναβολή για να μπεις μάρτη και δεν είχα κανένα θέμα
maniac89 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Όσοι ήταν Κύπρο στο 1ο τάγμα ο χώρος θα τους θυμίζει κάτι. Ένα αστείο βιντεάκι που βγάλαμε την ημέρα του επαναπατρισμού μας
Peleus17 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μάγκες, σε ένα μήνα πρέπει να παρουσιαστω μεγάλο Πευκο... Το πρόβλημα είναι ότι μένω εξωτερικό αλλά προς το παρόν δεν σπουδάζω ακόμα. Τι επιλογές έχω?
MT60RS Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 ερχεσαι και ξεκινας διαδικασιες αναβολης-απαλλαγης. 2-3 μερες την καθε φορα θα χρειαστεις
manzah80 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Όσοι ήταν Κύπρο στο 1ο τάγμα ο χώρος θα τους θυμίζει κάτι. Ένα αστείο βιντεάκι που βγάλαμε την ημέρα του επαναπατρισμού μας Ωπα κατσε μαυρος η ειδικες δυναμεις
Saisem Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 καλησπέρα παιδια,μια ερώτηση γιατί είμαι ψάρι και δεν ξέρω από αυτά. έχω ορκιστεί με την γ- 2015 και τετάρτη γυρίζω αυλώνα για να με στείλουνε μονάδα. έχω δηλώσει έβρο και ελπίζω να με στείλουνε αλε/πολη. εκεί έχω σπίτι μέχρι και τον αύγουστο οπότε θα παίρνω Δ/Ν. από σεπτέμβρη που δεν θα έχω σπίτι και δεν θα παίρνω Δ/Ν παίρνω κανονικά τις ΤΑΠ; η επειδή δήλωσα στην αρχή τις χάνω όλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις