Panagiotis32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 φίλε δεν ειναι σκοπός της θητείας να καθαρίζει παραλίες, υπάρχουν υπηρεσίες του δήμου για τέτοιες δουλειες. Υποτιθεται ότι πας εκεί για να εκπαιδευτείς στα όπλα όχι να κάνεις γοπιγνκ στις παραλίες. Εκπαίδευση στα όπλα? Σοβαρά το πιστεύεις αυτό εν έτη 2015? Οι ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται γι'αυτό το σκοπό και η ειρήνη/φύλαξη της κάθε χώρας φροντίζεται μέσω διπλωματίας, μεγάλα λόμπι, ΝΑΤΟ κτλ και φυσικά η ύπαρξη των πυρηνικών απο τις μεγάλες δυνάμεις. Οι απλοί φαντάροι εκπαιδεύονται στα απολύτως απαραίτητα όσον αφορά τα όπλα. Και η εκπαίδευση αυτή θα μπορούσε να ήταν ενας μήνας θητεία. Οι 9 μήνες είναι εντελώς άχρηστοι έτσι όπως είναι η θητεία σήμερα. Οπότε αν χρησιμοποιούσαν τον χρόνο αυτό για να προσφέρουν πολύτιμο έργο στο περιβάλλον, την ίδια την χώρα και την κοινωνία θα υπήρχε ένας λόγος για να είναι η 9μηνη θητεία χρήσιμη σε κάτι. Γιατί κακά τα ψέματα υπηρεσίες του δήμου για τέτοιες δουλειές δεν υπάρχουν. Και αυτές που υπάρχουν είναι ελάχιστες για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες! Ποιος πάει εθελοντής σε τέτοια έργα? Ελάχιστοι. Μήπως να προσλάμβανε το κράτος κι'αλλους δημόσιους γι'αυτη τη δουλειά? Με τίποτα. Οπότε οτι πρέπει είναι για τους φαντάρους. Εγώ τουλάχιστον θα είμαι περήφανος αν προσφέρω τέτοιο έργο κατα τη διάρκεια της θητείας μου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Καλα τα λεει ο απο πανω, αφου τους εβαλαν να μαζεψουν γοπες απο το να καθονται τα κομμαντα και να λενε μεσα στα ΚΨΜ που θα πανε διακοπες και ποσες θα γ... το καλοκαιρι. Μην τους λυπαστε δεν ειναι και απο σοκολατα, αν δεν ηθελαν δεν θα πηγαιναν, ζωαρα στην παραλια περασανε! τι αγώνα έχει δώσει; στον στρατό έχει ξεφτιλιστεί η σημασία των λέξεων, οι αγγαρίες και οι σκοπιές ονομαζονται εκπαιδευση, αγώνας το να βυσματώσεις για να χωθείς κάπου και δουλειά το φανταριλικι. Εκτός του ότι δεν ειναι σκοπός της θητείας να κάνει τους φαντάρους σερβιτόρους, με την ανεργία στο 30% αντι να πληρώσουν 10 μεροκάματα κάποιους ανεργους αυτοι εκει τζαμπατζήδες κανουν μπάνια στην πλάτη των φαντάρων. Κυρίως των φαντάρων που μένουν πίσω στις μονάδες και τους πάει η εμπλοκή πιπα κώλο επειδή πήραν αποσπαση δέκα άτομα αλλά οι σκοπιές εμειναν ίδιες... Το περιεργο στο χαρτί, για εμενα τουλάχιστον, ειναι που γράφει καθαρίζω τις τουαλέτες των ανωτατων, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, κτλ. λες και απευθύνεται σε τίποτα ορντινάτζες. btw. βυσματικα ειναι όταν ειναι off season, το καλοκαίρι περνουν αποσπαση οι αγγαριομάχοι... Και συ επαναστατης χωρις αιτια, τους λυπασαι τωρα πραγματικα; επειδη σκουπιζουν σφουγγαριζουν και που; στα ΚΑΑΥ; Τα βυσματα; Και επειδη τους τα εγραψαν στο χαρτι για να τα μαθει και ο τελευταίος ουγκαλος βυσματουχος; Να τα εγραφες για Εβρους παραμεθοριους παει στο καλο, που και εκει δεν κανουν οι καθαρίστριες, θα τις ειχαν βιασει στα ντουζ τα φανταρια απο τις ορμές. Και σε ποιον στρατο του κοσμου μεσα σε μοναδες εχουν καθαρίστριες (πλην κατι ΥΕΣ και ΝΑΤΟ). Στο bold συμφωνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Εκπαίδευση στα όπλα? Σοβαρά το πιστεύεις αυτό εν έτη 2015? Οι ειδικές δυνάμεις εκπαιδεύονται γι'αυτό το σκοπό και η ειρήνη/φύλαξη της κάθε χώρας φροντίζεται μέσω διπλωματίας, μεγάλα λόμπι, ΝΑΤΟ κτλ και φυσικά η ύπαρξη των πυρηνικών απο τις μεγάλες δυνάμεις. Οι απλοί φαντάροι εκπαιδεύονται στα απολύτως απαραίτητα όσον αφορά τα όπλα. Και η εκπαίδευση αυτή θα μπορούσε να ήταν ενας μήνας θητεία. Οι 9 μήνες είναι εντελώς άχρηστοι έτσι όπως είναι η θητεία σήμερα. Οπότε αν χρησιμοποιούσαν τον χρόνο αυτό για να προσφέρουν πολύτιμο έργο στο περιβάλλον, την ίδια την χώρα και την κοινωνία θα υπήρχε ένας λόγος για να είναι η 9μηνη θητεία χρήσιμη σε κάτι. Γιατί κακά τα ψέματα υπηρεσίες του δήμου για τέτοιες δουλειές δεν υπάρχουν. Και αυτές που υπάρχουν είναι ελάχιστες για να καλύψουν τις πραγματικές ανάγκες! Ποιος πάει εθελοντής σε τέτοια έργα? Ελάχιστοι. Μήπως να προσλάμβανε το κράτος κι'αλλους δημόσιους γι'αυτη τη δουλειά? Με τίποτα. Οπότε οτι πρέπει είναι για τους φαντάρους. Εγώ τουλάχιστον θα είμαι περήφανος αν προσφέρω τέτοιο έργο κατα τη διάρκεια της θητείας μου... αρα ας γινει 1 μηνα η θητεια και αν θες να νιωσεις περηφανος υπαρχουν πολλοι κοινωνικοι φορεις που θελουν εθελοντες ναι ρε η κυρια αιτια του βιασμου ειναι οι ορμες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 βασικά χέστηκε ο στρατός για τις παραλίες, ο διοικητής της ΑΔΤΕ θέλει να κάνει δημοσιες σχέσεις με καναν δημαρχο, περιφερειαρχη, κτλ. και βάζει τους φαντάρους να του φτιάξουν το image. Αν ο δήμος δεν έχει προσωπικό, που δεν νομίζω, μπορεί να πάρει 5 συμβασιούχους που δεν κοστίζουν πολλά και θα φάνε και ένα κομμάτι ψωμί τιποτα ανεργοι. Καλα τα λεει ο απο πανω, αφου τους εβαλαν να μαζεψουν γοπες απο το να καθονται τα κομμαντα και να λενε μεσα στα ΚΨΜ που θα πανε διακοπες και ποσες θα γ... το καλοκαιρι. Μην τους λυπαστε δεν ειναι και απο σοκολατα, αν δεν ηθελαν δεν θα πηγαιναν, ζωαρα στην παραλια περασανε! Και συ επαναστατης χωρις αιτια, τους λυπασαι τωρα πραγματικα; επειδη σκουπιζουν σφουγγαριζουν και που; στα ΚΑΑΥ; Τα βυσματα; Και επειδη τους τα εγραψαν στο χαρτι για να τα μαθει και ο τελευταίος ουγκαλος βυσματουχος; Να τα εγραφες για Εβρους παραμεθοριους παει στο καλο, που και εκει δεν κανουν οι καθαρίστριες, θα τις ειχαν βιασει στα ντουζ τα φανταρια απο τις ορμές. Και σε ποιον στρατο του κοσμου μεσα σε μοναδες εχουν καθαρίστριες (πλην κατι ΥΕΣ και ΝΑΤΟ). Στο bold συμφωνω. Οι τούρκοι έφυγαν, οι ραγιάδες εμειναν. Θερετρα δεν έχει μόνο ο στρατός, έχει και η αστυνομία, η Δεη, ο ΟΣΕ, ο δήμος Αθηναίων, κτλ. αλλά έχουν πολιτικό προσωπικό, τζάμπα υπηρέτες έχει μόνο ο στρατός. Δεν λυπάμαι κανέναν, όποιος φαντάρος δεν γουστάρει μπορεί να πάρει ευκολα αναβολή. Η γυφτιά και αναξιοπρέπεια ειναι που μου την δίνει. Δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις αλλά ακομα και αν δεν υπήρχαν βύσματα, οι λέσχες πάλι εκει θα ήταν και θα είχαν υπηρέτες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DoYouNote Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Συγγνώμη που διακόπτω. Υπάρχει κάποιος που θα πετάξει για Κύπρο και ξέρει υπεύθυνα το πότε πετάει για Κύπρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 βασικά χέστηκε ο στρατός για τις παραλίες, ο διοικητής της ΑΔΤΕ θέλει να κάνει δημοσιες σχέσεις με καναν δημαρχο, περιφερειαρχη, κτλ. και βάζει τους φαντάρους να του φτιάξουν το image. Αν ο δήμος δεν έχει προσωπικό, που δεν νομίζω, μπορεί να πάρει 5 συμβασιούχους που δεν κοστίζουν πολλά και θα φάνε και ένα κομμάτι ψωμί τιποτα ανεργοι. who cares? Υπάρχει ανώτερο όφελος? Αυτό μετράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 βασικά χέστηκε ο στρατός για τις παραλίες, ο διοικητής της ΑΔΤΕ θέλει να κάνει δημοσιες σχέσεις με καναν δημαρχο, περιφερειαρχη, κτλ. και βάζει τους φαντάρους να του φτιάξουν το image. Αν ο δήμος δεν έχει προσωπικό, που δεν νομίζω, μπορεί να πάρει 5 συμβασιούχους που δεν κοστίζουν πολλά και θα φάνε και ένα κομμάτι ψωμί τιποτα ανεργοι. Οι τούρκοι έφυγαν, οι ραγιάδες εμειναν. Θερετρα δεν έχει μόνο ο στρατός, έχει και η αστυνομία, η Δεη, ο ΟΣΕ, ο δήμος Αθηναίων, κτλ. αλλά έχουν πολιτικό προσωπικό, τζάμπα υπηρέτες έχει μόνο ο στρατός. Δεν λυπάμαι κανέναν, όποιος φαντάρος δεν γουστάρει μπορεί να πάρει ευκολα αναβολή. Η γυφτιά και αναξιοπρέπεια ειναι που μου την δίνει. Δεν ξέρω αν μπορείς να το καταλάβεις αλλά ακομα και αν δεν υπήρχαν βύσματα, οι λέσχες πάλι εκει θα ήταν και θα είχαν υπηρέτες... Μια απο τα ιδια και Μυτιληνη για το παραπανω. Εψαχναν ατομα σε μια απο τις γνωστες παραλιες για να καθαρισουν την ακτη και ποιον θα βαλουν??Τους φανταρους.... Και η ανταμοιβη???1 μικρο χυμο στον καθενα. Τσαμπα πραγματα δηλαδη,ουτε καν 1-2 μερες τιμητικη που μας εταξε ο Διοικητης.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μικρό χυμό ε; Είχατε και τα τυχερά σας δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 να ρωτησω κατι τωρα.. περιμενω να παρω το αντιγραφο πτυχιου (λογιστικη) για να παω και να κοψω αναβολη, εχοντας μια ελπιδα οτι θα εχω μια παραπανω ελπιδα να μπω σε γραφειο. ΑΣΧΕΤΩΣ βυσματος, παιζει κανα ρολο αν εχεις πτυχιο ή οχι? Το βλεπουνε?Κλαιν το πτυχίο εγώ δε το πήγα ποτέ Συνήθως βάζουν τους γιωταδες στα γραφεία εκτός αν έχεις πέσει με ταγαρια Εγώ λίγο πολύ επειδή το κυνηγούσα και τη παλευα χωνομουν τελικά σε γραφείο αλλά σαν ένοπλος συνεχιζα να τρώω μπόλικο πρήξιμο Μόνο στα τελειώματα ήμουν καλύτερα από τα περισσότερα στελέχη στη καθημερινότητα μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μικρό χυμό ε; Είχατε και τα τυχερά σας δηλαδή για να τους δινουν χυμο, μαλλον ειχε πεσει διαγωνισμος για goody's happy meal και τα υπολοιπα φαγωθηκαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Συγγνώμη που διακόπτω. Υπάρχει κάποιος που θα πετάξει για Κύπρο και ξέρει υπεύθυνα το πότε πετάει για Κύπρο; Συνήθως το λένε στο κλιμάκιο το πότε πετάτε. Γι αυτό αν πας πεζικό δήλωσε ΕΛΔΥΚ τουλάχιστον να πάρεις τα φράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nistisimos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2015 "Αν παψει να υπαρχει ο θεσμος ποιος θα εχει τα οπλα και την ευθυνη φυλαξης κτλπ το εχετε σκεφτει;" ΕΜΜ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ -ΜΗΠΩΣ- ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ;;;; ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";;;;;; στρατοκαυλος δε ξερω αμα εισαι αλλα αμα κρατησες οπλο και ενιωσες αντρας τοτε δεν εισαι αντρας αλλα ενα παιδακι που κλαιει μεσα και απεξω φοραει τη μασκα ενος βλοσυρου βδελυγματος!!!Λογικη στρατου:για να υπερασπιστουμε τη δικια μας ελευθερια ας στερησουμε την ελευθερια των αλλων καταπίστευτο είναιντας τις ζωες τους,σφαζοντας τους σα τα σκυλια και αφηνοντας τους αθαφτους!!Α' παγκοσμιος,Β' παγκοσμιος,Βιετναμ,Κατοχη...φτανει το αιμα....φτανουν τα οπλα...φτανει ο θανατος... γουσταρεις να βλεπεις τετοια "ελευθερια";;;;; Θα έχεις δίκιο σε όλα όταν τα όπλα πάψουν να υπάρχουν μαζί με την γνώση κατασκευής τους. Μέχρι τότε σε ευχαριστώ για το ψυχολογικό προφίλ που μου έφτιαξες. Μου έμαθες ποιος είμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Παιδια, αν και εχω παρει αναβολη μεχρι το 2023 για ανωτατες σπουδες, μπηκα να δω πληροφοριεσ για την καταταξη μου. Βλεπω γραφει αυτο "Έχετε κατανεμηθεί Πολεμικό Ναυτικό.". Αυτο σημαινει οτι οταν με το καλο παω, θα μπω ναυτικο ή το λεει επειδη αυτο δηλωσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Κλαιν το πτυχίο εγώ δε το πήγα ποτέ Συνήθως βάζουν τους γιωταδες στα γραφεία εκτός αν έχεις πέσει με ταγαρια Εγώ λίγο πολύ επειδή το κυνηγούσα και τη παλευα χωνομουν τελικά σε γραφείο αλλά σαν ένοπλος συνεχιζα να τρώω μπόλικο πρήξιμο Μόνο στα τελειώματα ήμουν καλύτερα από τα περισσότερα στελέχη στη καθημερινότητα μου Βασικά αν εισαι προκαταταξη και έχεις πτυχίο που μετράει από ΑΕΙ κυρίως παίζει να βρεθείς σε γραφείο. Αν είσαι άοπλος είναι ακόμα πιο εύκολο. Στο κέντρο αξίζει το γραφείο κατά τη γνώμη μου γιατί δεν κάνεις υπηρεσίες (θαλαμοφύλακας), δεν πας σε αναφορές, σε αντιμετωπίζουν ελαφρώς καλύτερα από τους υπόλοιπους αλλά μέχρι εκεί, δεν είναι και τόσο ζωάρα όσο νομίζουν μερικοί. Εχει δουλειά, χώσιμο, σε τρέχουνε και τα ακούς κι από πάνω πολλές φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Θα κάνω 10% και πιθανότατα θα αλλάξω σχολή. Πρέπει να ενημερώσω στρατό; Η αναβολή θα αρχισει απο την αρχή ή θα συνεχίσει όσο καιρός έχει μείνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις