driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μάγκες ξέρουμε τι λέει το ΛΥΒ? Σήμερα πρώτη μέρα μόνο θεωρία κάναμε αλλά μου λένε ότι είναι χειρότερο από σπεν και δεν την παλεύω
Pablo_Hasan Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μάγκες ξέρουμε τι λέει το ΛΥΒ? Σήμερα πρώτη μέρα μόνο θεωρία κάναμε αλλά μου λένε ότι είναι χειρότερο από σπεν και δεν την παλεύω αν δεν σας φορτώσουν όλες τις σκοπιές του στρατοπέδου, καλά ειναι...
ATD.95 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αναβολη και απαλλαγη να γλυτωνεις απο αυτο το υποχρεωτικο λουκι..δεν εχει νοημα ο στρατος,και πολεμοχαρεις μπολσεβικος να εισαι,ποιος ο λογος να πεθανεις για την "ελευθερια" της χωρας σου; ατομικη ελευθερια πανω απολα!Γιατι να πεθανω για την ελευθερια της χωρας μου; για τα μνημονια να πεθανω και την ανεργια;;;δεν αξιζει...οποιος λεει πως ειναι "πατριωτης" και συγκρινει το στρατο με την Ελλαδα ας του θυμισω την επταετια των συνταγματαρχων..το μιλιταριστικο καθεστως μας οδηγησε στη δινη της κρισης ολα αποκει ξεκινησαν!!μεγαλυτερο μ.π.ο.υ.ρ.δ.ε.λ.ο απτο στρατο δεν υπαρχει!!!
MT60RS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 μεταξυ πρωτης φρασης και των μετεπειτα γραμμων, παρατηρουμε το kick διαφορων ουσιων... Καλο μου παιδι, αν παιρνεις ναρκωτικα, δοκιμασε τα να κοψεις, ή εστω να χαμηλοσεις τις δοσεις. Αν δεν παιρνεις, ξεκινα τα τι σημαινουν τα αρχικα "μ.π.ο.υ.ρ.δ.ε.λ.ο";
aris1986 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Αναβολη και απαλλαγη να γλυτωνεις απο αυτο το υποχρεωτικο λουκι..δεν εχει νοημα ο στρατος,και πολεμοχαρεις μπολσεβικος να εισαι,ποιος ο λογος να πεθανεις για την "ελευθερια" της χωρας σου; ατομικη ελευθερια πανω απολα!Γιατι να πεθανω για την ελευθερια της χωρας μου; για τα μνημονια να πεθανω και την ανεργια;;;δεν αξιζει...οποιος λεει πως ειναι "πατριωτης" και συγκρινει το στρατο με την Ελλαδα ας του θυμισω την επταετια των συνταγματαρχων..το μιλιταριστικο καθεστως μας οδηγησε στη δινη της κρισης ολα αποκει ξεκινησαν!!μεγαλυτερο μ.π.ο.υ.ρ.δ.ε.λ.ο απτο στρατο δεν υπαρχει!!!Καλα τα λες όλοι οι στρατοί πρέπει να καταργηθούν Είδες τους φασίστες τους αμερικανους δημιούργησαν τους alahu akbarades τους τζιχαντ και κάνουν εισβολή σε ξένες χώρες, το άλλο με την 4η Ιουλίου που το πας βγαίνουν και αυτοι παρελάσεις όπως οι δικοί μας οι φασίστες για την επέτειο του ΟΧΙ κτλπ. Ρε που πάει αυτός ο κόσμος... Άμεση κατάργηση στρατού και όπλων και τα λεφτά μόνο στη παιδία. Προτιμώ να πεθάνω για το καινούργιο iPhone και το galaxy παρα για την ψευτοελευθερια του σοσιαλισμού μετά την χούντα. 1
ATD.95 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 μεταξυ πρωτης φρασης και των μετεπειτα γραμμων, παρατηρουμε το kick διαφορων ουσιων... Καλο μου παιδι, αν παιρνεις ναρκωτικα, δοκιμασε τα να κοψεις, ή εστω να χαμηλοσεις τις δοσεις. Αν δεν παιρνεις, ξεκινα τα τι σημαινουν τα αρχικα "μ.π.ο.υ.ρ.δ.ε.λ.ο"; σημαινουν αυτη την επιχειρηση με το κοκκινο φαναρακι απεξω που ειναι ο προορισμος για ατομα σαν εσενα που περνουνε υπερβολικη ωρα στον υπολογιστη και ελπιζουνε στης ετησιες ψευτο-συναντησεις του insomnia μπας και σταυρωσουνε γκομενα! Καλα τα λες όλοι οι στρατοί πρέπει να καταργηθούν Είδες τους φασίστες τους αμερικανους δημιούργησαν τους alahu akbarades τους τζιχαντ και κάνουν εισβολή σε ξένες χώρες, το άλλο με την 4η Ιουλίου που το πας βγαίνουν και αυτοι παρελάσεις όπως οι δικοί μας οι φασίστες για την επέτειο του ΟΧΙ κτλπ. Ρε που πάει αυτός ο κόσμος... Άμεση κατάργηση στρατού και όπλων και τα λεφτά μόνο στη παιδία. Προτιμώ να πεθάνω για το καινούργιο iPhone και το galaxy παρα για την ψευτοελευθερια του σοσιαλισμού μετά την χούντα. Πες τα!!! 9 μηνες να εισαι εκει να σε πορωνουνε με την ζωοδη πλυση εγκεφαλου του στρατου να σε θελουνε Rambo για να τους υπηρετεις σα τυφλος επειδη ΕΤΣΙ μας βαζουνε στο καλουπι οι κυβερνησεις: 12 χρονια ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ παιδεια 9 μηνες ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ στρατος να πρεπει να εισαι βαφτισμενος Χριστιανος ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ αλλιως ουτε παντρευεσαι,ουτε ταυτοτητα εχεις...μας θελουνε ενα με την μαζα ολους επειδη ευκολοτερα ελεγχεις 11 εκ που ειναι ιδιοι πανομοιοοτυποι παρα 11 διαφορετικους και μοναδικους Εμεις πολεμαμε για τα συμφεροντα αυτων που ειναι με τα γιωτ πολυτελειας τους στο αμπου νταμπι...ποτε δε θα πεσω θυμα αυτωνων που κατεστρεψαν τη χωρα!! Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλά ας καταργηθεί πρώτα η θητεία που ειναι τελείως άχρηστη και μετά βλέπουμε... 2
ATD.95 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλά ας καταργηθεί πρώτα η θητεία που ειναι τελείως άχρηστη και μετά βλέπουμε... Ακριβως!! Να καταργηθει επιτελους αυτη η βαναυσοτητα!!! 18 χρονων παλληκαρια να μας υποχρεωνουνε να φερθουμε σα λυσσασμενοι κατακτητες εις το ονομα της "πατριδας";;;;; πισω απολα κρυβεται το συμφερον...
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 lol, τι λυσσασμένοι κατακτητές; που τους είδες αυτούς; Εγώ κάτι κακομοιριδες σκοπετανθρωπους, θυματα, βυσματα, ρουφιάνους, κουραδόμαγκες, ψευτες, κτλ ειδα στο στρατό. 1
Nistisimos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στις ελεύθερες κοινωνίες το δικαίωμα στην άμυνα και την πρόσβαση στα όπλα που διασφαλίζουν μια σειρά πραγμάτων τα έχει ο λαός. Για αυτό και η θητεία είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση. Αν πάψει να υπάρχει ο θεσμός ποιος θα έχει τα όπλα και την ευθύνη φύλαξης κτλπ το έχετε σκεφτεί; Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσει για τους δικούς του σκοπούς; Γιατί όπλα και στρατοί θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι ποιοι και με τι κίνητρα... Δεν είμαι στρατοκαυλος, ναι και εγώ με μισή καρδιά εκανα τη θητεία μου, και σίιγουρα ο στρατός χρειάζεται πολλές αλλαγές.
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 υποχρεωτικός και δικαιωμα; που το άκουσες αυτό; Στις χώρες που δεν υπάρχει θητεία κινδυνευουν με πραξικόπημα; Ποια όπλα ελεγχει ο φαντάρος; στις σκοπίες τον έχουν και στις τουαλέτες...
ATD.95 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Στις ελεύθερες κοινωνίες το δικαίωμα στην άμυνα και την πρόσβαση στα όπλα που διασφαλίζουν μια σειρά πραγμάτων τα έχει ο λαός. Για αυτό και η θητεία είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση. Αν πάψει να υπάρχει ο θεσμός ποιος θα έχει τα όπλα και την ευθύνη φύλαξης κτλπ το έχετε σκεφτεί; Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα τα χρησιμοποιήσει για τους δικούς του σκοπούς; Γιατί όπλα και στρατοί θα υπάρχουν πάντα το θέμα είναι ποιοι και με τι κίνητρα... Δεν είμαι στρατοκαυλος, ναι και εγώ με μισή καρδιά εκανα τη θητεία μου, και σίιγουρα ο στρατός χρειάζεται πολλές αλλαγές. "Αν παψει να υπαρχει ο θεσμος ποιος θα εχει τα οπλα και την ευθυνη φυλαξης κτλπ το εχετε σκεφτει;" ΕΜΜ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ...ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ -ΜΗΠΩΣ- ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΛΑ;;;; ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ";;;;;; στρατοκαυλος δε ξερω αμα εισαι αλλα αμα κρατησες οπλο και ενιωσες αντρας τοτε δεν εισαι αντρας αλλα ενα παιδακι που κλαιει μεσα και απεξω φοραει τη μασκα ενος βλοσυρου βδελυγματος!!!Λογικη στρατου:για να υπερασπιστουμε τη δικια μας ελευθερια ας στερησουμε την ελευθερια των αλλων καταπατοντας τις ζωες τους,σφαζοντας τους σα τα σκυλια και αφηνοντας τους αθαφτους!!Α' παγκοσμιος,Β' παγκοσμιος,Βιετναμ,Κατοχη...φτανει το αιμα....φτανουν τα οπλα...φτανει ο θανατος... γουσταρεις να βλεπεις τετοια "ελευθερια";;;;;
green gordon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Το να λεει καποιος οτι πρεπει να καταργηθει ο στρατος και να μην υπαρχουν οπλα ειναι τουλαχιστον τραγικο.Δεν χρειαζεται να εξηγησω γιατι φανταζομαι,μια ματια στο χαρτη αρκει.Ο αλλος διπλα ρωταγε τα χιλιαδες προβατα του προχθες αν ειναι ετοιμοι για νεες κατακτησεις και αυτοι φωναζαν ναι.Ολοι κατι θελουν απο αυτη τη χωρα,αλλος την Ηπειρο αλλος τη Μακεδονια τα νησια κ.λ.π.Το δογμα της Ελλαδας ειναι αμυντικο,τι να κανουμε να τους αφησουμε να μπουνε? Απο την αλλη το να πει καποιος οτι η θητεια στην Ελλαδα ειναι σωστη,οτι κατι μαθαινεις ρε παιδι μου επισης τραγικο. Το ολο θεμα χρειαζεται να επανεξεταστει το ξερουν ολοι αλλα κανενας δεν το κανει.Σκοπανθρωποι και καθαριστες σαπιας πατατας ειναι οι φανταροι.Ξεπερασμενα πραγματα οπως και αν το δεις.Με επιπλεον μονιμο προσωπικο και νεες τεχνολογιες μπορει να δωθει λυση στη φυλαξη χερσαιων συνορων.Τα χρηματα που δαπανουνται για σιτιση-ιατροφαρμακευτικα-καυσιμα για τους φανταρους ειναι πιο πολλα απο το να βαλεις 10 κωλοκαμερες σε στραπεδο στη Σπαρτη π.χ.Για τη στελεχωση των νησιων κοντα στη (φιλη) Τουρκια υπαρχουν οι μονιμοι κατοικοι,με 2-3 βολες το χρονο και ενα πλανο σε περιπτωση που χρειαστει θα ειναι ετοιμοι.Καλο ειναι βεβαια να δωθουν κινητρα σε αυτους τους (ακριτες) π.χ φορολογικα για να μη νιωθουν μαλακες.Για ολους τους υπολοιπους που ζουν μακρια απο τα συνορα 20 μερες εκπαιδευση φτανει. Αρκει να ειναι ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ οχι σκουπα-μαπα. Εγω πηγα 18 ετων και ειχα τη δυνατοτητα λογω ηλικιας και σταρχιδισμου να αντεξω τον καθε κομπλεξικο που μου το επαιζε αφεντικο.Αν πηγαινα τωρα σε ελαχιστες ωρες θα επαιζα ξυλο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις