MT60RS Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ^ παιρνουν τα καταλληλα μετρα για το ενδεχομενο τρομοκρατικης ενεργειας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα ποτε ορκίζεται η Γ εσσο? Να δούμε ποτε θα έρθουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mgs4 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 5 Iουνίου ορκίζονται αν δεν κάνω λάθος. Μέχρι τις 9/6 θα έχουν άδεια, οπότε κάπου στις 12/6 τους περιμένουμε στις μονάδες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδια μερικες ερωτησεις: # Θελω να μπω Σεπτεμβριο, οποτε την αναβολη πρεπει να την κοψω μεσα στον Ιουνιο ετσι? # Οταν θα παω να κοψω την αναβολη, καθως ακομα δεν θα εχω παρει το πτυχιο, τι χαρτι πρεπει να προσκομισω απο το πανεπιστημιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδιά μία ερώτηση: είμαι γεννημένος σεπτέμβριο του '97. Πότε να περιμένω χαρτί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Λογικα αφου κλεισεις τα 18, με την επομενη (αντε τις 2 ή 3 επομενες) ΕΣΣΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PC_MAGAS Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδια μερικες ερωτησεις: # Θελω να μπω Σεπτεμβριο, οποτε την αναβολη πρεπει να την κοψω μεσα στον Ιουνιο ετσι? # Οταν θα παω να κοψω την αναβολη, καθως ακομα δεν θα εχω παρει το πτυχιο, τι χαρτι πρεπει να προσκομισω απο το πανεπιστημιο? #Θέλει Βεβαίωση σπουδών. #Αν κόψεις Ιούνιο μπορεί να σε βάλουν Αύγουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Λογικα αφου κλεισεις τα 18, με την επομενη (αντε τις 2 ή 3 επομενες) ΕΣΣΟ ΕΣΣΟ; Δηλααδή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ΕΣΣΟ; Δηλααδή; http://lmgtfy.com/?q=%CE%95%CE%A3%CE%A3%CE%9F Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_Lost Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 #Θέλει Βεβαίωση σπουδών. #Αν κόψεις Ιούνιο μπορεί να σε βάλουν Αύγουστο. Yπαρχει εσσο Αυγουστου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Τι κανω για να παω πρωτα στρατο και μετα να γυρισω για να σπουδασω; Μετα το σταδιο των πανελληνιων, το περασα αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vsl Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Yπαρχει εσσο Αυγουστου??? Όχι. Αν κόψεις Ιούνιο, μπαίνεις Σεπτέμβριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Εγώ που είμαι Σεπτέμβριο του 96 μου ήρθε το χαρτί λίγες μέρες πριν Τα Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Τι κανω για να παω πρωτα στρατο και μετα να γυρισω για να σπουδασω; Μετα το σταδιο των πανελληνιων, το περασα αυτο... Δε ζητάς αναβολή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petaw-se-oneiro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δε ζητάς αναβολή... Έγινε, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις