Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
snik H αδεια ορκωμοσιας δεν ειναι μονο 2 μερες, δυο μερες γραφονται απλα. Δεν ξερω πως θα παει τωρα αλλα ο κολλητος μου που μπηκε Αυγουστο εφυγε Παρασκευη και γυρισε Τριτη βραδυ.

δεν μπορεις να μην παρεις την αδεια ορκομωσιας

Δύο μέρες γράφονται. Μπορεί όμως, ως συνήθως, να είναι δύο μόνο μέρες. Θεωρητικά πάντα παίρνεις άδεια ορκωμοσίας (υποχρεωτικά μάλιστα), αν θέλει όμως να σε ταλαιπωρήσει ο δκτης μπορεί πχ να σε βγάλει ο γιατρός της μονάδας άρρωστο και να μείνεις στο ΣΤΕΠ. Άρρωστο έ;

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Καλά όλοι να μπείτε στο Δημόσιο θέλετε και πάτε φαντάροι?

Προσωπικά, δεν με χαλάνε ακόμα εννιά μήνες αραλίκι, πριν αρχίσουν τα δύσκολα.

Δημοσ.
αλλά μου βγάζει πως δεν γίνεται σωστή ταυτοποίηση των στοιχείων μου:confused:

μα όλα σωστά τα βάζω τι φταίει:rolleyes:???????

Δεν χρειάζεται να γράψεις πρώτα 000(μηδέν) στη δεύτερη στήλη, γράψε κατευθείαν τον αριθμό.

Δημοσ.
αλλά μου βγάζει πως δεν γίνεται σωστή ταυτοποίηση των στοιχείων μου:confused:

μα όλα σωστά τα βάζω τι φταίει:rolleyes:???????

Δεν χρειάζεται να γράψεις πρώτα 000(μηδέν) στη δεύτερη στήλη, γράψε κατευθείαν τον αριθμό.

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Παρουσιάζομαι ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ τώρα το Νοέμβρη. Ξέρει κανείς τι παίζει με τι μονάδα. Κάτι ακόμη...

υπάρχει ένα πρόβλημα..

πρέπει να πάω να δώσω μάθημα για το μεταπτυχιακό μου πρίν την ορκωμοσία μου γιατί αν δε πάω κόβομαι απ το μεταπτυχιακό (έχω κοπεί ήδη άλλη μια φορά και άλλη δε με παίρνει.) θα μπορέσω μια ημέρα να παω να το δώσω .......?

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Παρουσιάζομαι ΚΕΥΠ ΛΑΜΙΑΣ τώρα το Νοέμβρη. Ξέρει κανείς τι παίζει με τι μονάδα. Κάτι ακόμη...

υπάρχει ένα πρόβλημα..

πρέπει να πάω να δώσω μάθημα για το μεταπτυχιακό μου πρίν την ορκωμοσία μου γιατί αν δε πάω κόβομαι απ το μεταπτυχιακό (έχω κοπεί ήδη άλλη μια φορά και άλλη δε με παίρνει.) θα μπορέσω μια ημέρα να παω να το δώσω .......?

Δημοσ.

Εκτος αν εχεις πολυ καλο βιζμα, η σουπερουαου διοικητη δεν νομιζω να μπορεσεις να φυγεις...

Η βιζμα η αναβολη δυστυχως

Δημοσ.

Εκτος αν εχεις πολυ καλο βιζμα, η σουπερουαου διοικητη δεν νομιζω να μπορεσεις να φυγεις...

Η βιζμα η αναβολη δυστυχως

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά δυστυχώς αν δε δώσω το μάθημα μηδενίζομαι και πάει το μεταπτυχιακό.

αναβολή όμως μπορώ να πάρω τώρα ενα μήνα πρίν μπω? (τα χαρτιά απ'ότι ξέρω θα ρθουν την άλλη εβδομάδα)

Δημοσ.

το ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά δυστυχώς αν δε δώσω το μάθημα μηδενίζομαι και πάει το μεταπτυχιακό.

αναβολή όμως μπορώ να πάρω τώρα ενα μήνα πρίν μπω? (τα χαρτιά απ'ότι ξέρω θα ρθουν την άλλη εβδομάδα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...