dionisis1925 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ελάτε μια από Κομοτηνή να γνωρίσετε Bill τον φτερωτο! Τον εχθρό του φανταρου όπως τον λένε! Ο άνθρωπος διέλυσε κτήριο π βαρουσαν σκοπιες για να μην έχουν κάλυψη απ το κρύο τα παιδια!! Θα μας βάλει να κάνουμε σκηνακια 3 μέρες μέσα στο κρύο, στην μέση ενός γηπέδου!! Και για όσους ξέρουν τι σημαίνει αέρας Κομοτηνής με νιώθουν! Υ.γ. Για όλους τους νέους που θα μπουν τώρα κυνηγηστε το αοπλο!! 12 ημέρες σκηνάκια Φεβρουάριο μήνα στην Χίο πάνω στα βουνά με εκπαίδευση κάθε πρωί και νυχτερινές βολές το βράδυ και εκτός από το κωλόκρυο που είχε έβρεχε κιόλας. Μερικοί μην είστε υπερβολικοί ρε παιδιά,3 ημέρες είναι θα περάσουν. Υ.Γ Και μην μου πεις άλλο Χίος και άλλο η Κομοτηνή,έχω έρθει χειμώνα στην Ξάνθη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Και για όσους ξέρουν τι σημαίνει αέρας Κομοτηνής με νιώθουν! O αέρας της Ξάνθης είναι κάπως χειρότερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thaninho Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Ελάτε μια από Κομοτηνή να γνωρίσετε Bill τον φτερωτο! Τον εχθρό του φανταρου όπως τον λένε! Ο άνθρωπος διέλυσε κτήριο π βαρουσαν σκοπιες για να μην έχουν κάλυψη απ το κρύο τα παιδια!! Θα μας βάλει να κάνουμε σκηνακια 3 μέρες μέσα στο κρύο, στην μέση ενός γηπέδου!! Και για όσους ξέρουν τι σημαίνει αέρας Κομοτηνής με νιώθουν! Υ.γ. Για όλους τους νέους που θα μπουν τώρα κυνηγηστε το αοπλο!! Τον πετυχαίνω μαζί με κάτι άλλα παιδιά στο δρόμο (κετθ) με γαλότσες πριόνι στο χέρι ανοικτό χιτώνιο και μαύρο jokey με δάφνες ( νόμιζα καπελάκι της αεκ ήταν τότε) και δεν τον χαιρετίσαμε γιατί νομίζαμε είναι ο κηπουρός του στρατοπέδου....ποιος ειδε τον ταξμαν και δεν τον φοβήθηκε. Καπνους εβγαζε από τις φωνές , ημασταν και πολύ νέοι ψαρώσαμε καλά. 6 μήνες μετά σε μια φωτιά στο βουνό που είχε πάει για να βοηθήσει τον έβρεξα ντεμεκ καταλαθος με την μάνικα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz3s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τι σιγά τις 3 μέρες ρε φίλε... Μια μέρα μας βάλανε πάνω στην βολή με αέρα και γυρισαμε όλοι με κεφάλι και μυτες σκατα... Επίσης άλλο δάσος άλλο γήπεδο να σε βαράει ο αέρας! Αα επίσης τουαλέτες.... Εκστρατείας!! Τυχερος οποιος κάνει τακλιν στο γήπεδο μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια μπενω τριπολη 10 νοεμβρη, ποτε ορκιζομαι και ποτε φευγω απο τριπολη. Βασικα με νοιαζει γτ ορκιζομαι στο πανεπιστημιο στις 15 δεκεμβρη και δεν ξερω σε τι κατασταση θα με βρει....θα ειμαι τριπολη ? θα με εχουν στειλει αλλου? ΥΓ. MP3 player περναει? Κανα βιβλιο να παρω ή παει πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδια μπενω τριπολη 10 νοεμβρη, ποτε ορκιζομαι και ποτε φευγω απο τριπολη. Βασικα με νοιαζει γτ ορκιζομαι στο πανεπιστημιο στις 15 δεκεμβρη και δεν ξερω σε τι κατασταση θα με βρει....θα ειμαι τριπολη ? θα με εχουν στειλει αλλου? ΥΓ. MP3 player περναει? Κανα βιβλιο να παρω ή παει πολυ? Η καμερα μονο δεν περναει ειτε αυτη ειναι σε κινητο ειτε ξεχωριστη. mp3/ραδιοφωνο/βιβλια περνανε κανονικα και αλιμονο αλλωστε αφου δεν εχει και τιποτα για να περασεις την ωρα σου(οταν τελος παντως δεν σας ζαλιζου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστω,οσον αφορα το κινητο βλεπω κατι check in φωτο κλπ στο κεντρο εκπαιδευσης...τα περνανε κρυφα να μαντεψω? Ρωταω γτ λεω μηπως βαρεθω να εχω κατι μαζι μου. Για τις ημερομηνιες ξερει κανεις τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tempor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Με το σημειωμα καταταξεως θα τυχω εκπτωσεως στο ΚΤΕΛ για τη μεταβαση μου στο κεντρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Με το σημειωμα καταταξεως θα τυχω εκπτωσεως στο ΚΤΕΛ για τη μεταβαση μου στο κεντρο; Προφανως και οχι.Ειναι ιδια κατηγορια με το να εχεις περασει σε σχολη αλλα να μην εχεις παρει το πασο σου. Αν δεν παρεις στρατιωτικη ταυτοτητα εκπτωσεις δεν εχει,εκτως αν υπαρχει συγκεκριμενη οδηγια απο καποια ΚΤΕΛ γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patsi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Με το σημειωμα καταταξεως θα τυχω εκπτωσεως στο ΚΤΕΛ για τη μεταβαση μου στο κεντρο;Μέχρι πέρυσι μου μπηκα όχι μόνο έκπτωση κανονικά δωρεάν πας μέχρι το κέντρο εκπαίδευσης απλά πρέπει να τα πάρεις απ το φρουραρχείο. Εγώ δωρεάν με ΚΤΕΛ πήγα από Θεσσαλονίκη-Καλαματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkdemon Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Για το κεντρο εκπαιδευσης ποσα χρηματα λετε να χρειαστω, θα εχω την καρτα μαζι αλλα λογικα δεν θα μπορω να βγω εξω για να κανω αναληψη οποτε για 1 μηνα ποσα παιζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eidikos33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 50 ευρω παρε και την καρτα σου δεν χρειαζονται αλλα πιστευω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos-thess Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Στο κενρο που εκανα εγώ ηταν αρκετα φθηνο το κψμ και να ηθελες να χαλασεις λεφτα δε γινοτανε, μονο κανα σαντουιτς/κρουασαν/αναψυκτικο ψωνιζα αλλα ηταν αρκετα φθηνα... Δεν πρέπει να χάλασα πάνω από 80 ευρώ σε όλο το κέντρο και ίσως λέω πολλά. Από αυτά τα περισσότερα τα χάλασα στις εξόδους 2 μέρες για φαγητό/εφοδιασμό που βγηκαμε. Σημαντικό: πάρε μαζί σου ψιλά 2ευρω και κατω! Μη σκασεις στο κψμ με 50ευρω και 20ευρω γιατί δεν παιζουν ψιλα ασε που εχουν μηχανηματα απ οσο θυμαμαι... Εχω ακουσει για καποια κεντρα που γδερνουν απο τιμες δεν ξερω τι και αν ισχυει... πάντως αν πάρεις μακρινη μεταθεση ετοιμασου να βαλεις το χερι στην τσεπη οταν θα παιρνεις εξοδους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το βασικό κριτήριο για το πόσα χρήματα να πάρει για το ΚΕΝ είναι το αν καπνίζει και πόσο σαβουροφάης είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τάσος_Δ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μπαίνω 10 Νοέμβρη Υλικά Πολέμου ΚΕΥΠ Λαμίας. Φοράω φακούς επαφής, οπότε πρέπει να έχω μαζί μου το αντίστοιχο υγρό καθαρισμού. Θα με αφήσουν να το περάσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις