Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Panos2171, ακόμα κι αν δεν μπορούν να σε κρατήσουν τυπικά, αν στο ζητήσουν και σηκωθείς και φύγεις κάνεις τον εαυτό σου αυτόματα ύποπτο και αλλάζει και ο τρόπος που θα σου φερθούν από κει και πέρα (αυτοί ή η αστυνομία), άρα μάλλον δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δώσεις την ταυτότητα κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα...

Δημοσ.

και αμα σε ζαλισουν το π@π@ρι και εισαι πολιτης περνεις τηλ στη μοναδα στο διοικητη τον ξεχεζεις παραφουσκωνοντας τα και τους ριχνει σκ@το που ειναι ολο δικο τους.Τουλαχιστον ο δικος μας διοικητης ετσι και ακουγε οτι υπαρχει παραπονο απο πολιτη γινοταν θεριο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αδερφός μου μπαίνει Σεπτέμβρη και εγώ Νοέμβρη. Μετά υπάρχει μέσο για μετάθεση στην Αθήνα, γίνεται να είμαστε και οι δύο εκεί μετά την βασική εκπαίδευση βάση νόμου; (ή έτσι κι αλλιώς θα είμαστε και οι δύο εκεί αφού παίζει βύσμα);

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για λογαριασμό φίλου το ποστ :

Πως μπορώ να πάρω αναβολή; Είμαι 24. Μπορώ να γραφτώ σε κάποιο σχολείο; Θέλω έναν χρόνο τουλάχιστον.

Επεξ/σία από Lacepo
Δημοσ.

Ο αδερφός μου μπαίνει Σεπτέμβρη και εγώ Νοέμβρη. Μετά υπάρχει μέσο για μετάθεση στην Αθήνα, γίνεται να είμαστε και οι δύο εκεί μετά την βασική εκπαίδευση βάση νόμου; (ή έτσι κι αλλιώς θα είμαστε και οι δύο εκεί αφού παίζει βύσμα);

Κάπως έτσι υπηρέτησα και εγώ με τον αδερφό μου,είχα μπει Φλεβάρη και ο αδερφός μου Μαίο ένας από τους 2 αδερφούς δικαιούται κατ εξαίρεση μετάθεση στο πιο κοντινό στρατόπεδο του τόπου κατοικίας του όταν υπηρετούν ταυτοχρόνως 2 αδέρφια (o μεγαλύτερος την δικαιούται αν θυμάμαι καλά) βέβαια μπορεί να την παραχωρήσει στον μικρότερο αν επιθυμεί όπως είχα κάνει εγώ την έδωσα στον αδερφό μου.

Πάρε τηλ η πέρνα μια βόλτα από τη στρατολογία και θα μάθεις σίγουρα.

Αυτά ίσχυσαν το 2011 που υπηρέτησα με τον αδερφό μου.

Αν έχεις βύσμα ακόμα καλύτερα =)

Δημοσ.

Και βύσμα να μην έχεις, έχει τόση μικρή διάρκεια ποια η θητεία που περνάει και καλά καλά δεν το καταλαβαίνεις.

Όχι ότι τον χαλάει κάποιον αν έχει γνωστό να τον φτιάξει.

Τα πραγματικά ζόρια αρχίζουν μετά τον στρατό!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι το θέμα, θα μπορέσει το βύσμα να μας βάλει και τους 2 στο ίδιο μέρος;

Αν το βύσμα είναι δυνατό (μέσα στο ΓΕΣ πχ) τότε στάνταρ ναι.

Δημοσ.

Καποια χρονια πριν υπηρχε νομος (ή εστω παγια διαταγη): συνυπηρετουντες διδυμοι
αδερφοι
- βεβαιως εαν το επιθυμουν = ζητησουν!- να τοποθετουνται μαζι. Μεχρι ~2008,
αυτο ηταν σιγουρο & το ειχα συστησει σε 2 φιλους που επαιζε σεναριο κι ειχε εφαρμοστει
(ακομη και σε σκηνικο σκ#τοΠεζικου). Ηταν ομως κατι που...το ηξερες και ζητουσες γιατι
κανενας [1ο γραφειο, Λογαγος σου κλπ] δεν σε ενημερωνε ποτε για δυνατοτητα αυτη
:mad:

Εχω τη βεβαιοτητα, πως ο περιορισμος (περι "διδυμων αδερφων"), αρκετες φορες ειχε...
ελαστικοποιηθει: δηλαδη εφαρμοστηκε, και για αδερφια που -100%- δεν ηταν διδυμα :P
Αν αυτο ομως ειχε γινει: επισημως, ανεπισημως, ή απολυτως βυσματικα (!) δεν γνωριζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...