zio10 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ με αυτό που είπε ο Panos2171, ακόμα κι αν δεν μπορούν να σε κρατήσουν τυπικά, αν στο ζητήσουν και σηκωθείς και φύγεις κάνεις τον εαυτό σου αυτόματα ύποπτο και αλλάζει και ο τρόπος που θα σου φερθούν από κει και πέρα (αυτοί ή η αστυνομία), άρα μάλλον δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 αν δώσεις την ταυτότητα κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα...
chrisxkar Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 και αμα σε ζαλισουν το π@π@ρι και εισαι πολιτης περνεις τηλ στη μοναδα στο διοικητη τον ξεχεζεις παραφουσκωνοντας τα και τους ριχνει σκ@το που ειναι ολο δικο τους.Τουλαχιστον ο δικος μας διοικητης ετσι και ακουγε οτι υπαρχει παραπονο απο πολιτη γινοταν θεριο 1
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ο αδερφός μου μπαίνει Σεπτέμβρη και εγώ Νοέμβρη. Μετά υπάρχει μέσο για μετάθεση στην Αθήνα, γίνεται να είμαστε και οι δύο εκεί μετά την βασική εκπαίδευση βάση νόμου; (ή έτσι κι αλλιώς θα είμαστε και οι δύο εκεί αφού παίζει βύσμα); Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2014 από Tilemaxx
TeZaS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 ΑΣΔΕΝ να σας βάλει πείτε. Την απόλυτη ζωή κάνουν!!!
Lacepo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Για λογαριασμό φίλου το ποστ : Πως μπορώ να πάρω αναβολή; Είμαι 24. Μπορώ να γραφτώ σε κάποιο σχολείο; Θέλω έναν χρόνο τουλάχιστον. Επεξ/σία 12 Ιουλίου 2014 από Lacepo
8elwADSL Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ο αδερφός μου μπαίνει Σεπτέμβρη και εγώ Νοέμβρη. Μετά υπάρχει μέσο για μετάθεση στην Αθήνα, γίνεται να είμαστε και οι δύο εκεί μετά την βασική εκπαίδευση βάση νόμου; (ή έτσι κι αλλιώς θα είμαστε και οι δύο εκεί αφού παίζει βύσμα); Κάπως έτσι υπηρέτησα και εγώ με τον αδερφό μου,είχα μπει Φλεβάρη και ο αδερφός μου Μαίο ένας από τους 2 αδερφούς δικαιούται κατ εξαίρεση μετάθεση στο πιο κοντινό στρατόπεδο του τόπου κατοικίας του όταν υπηρετούν ταυτοχρόνως 2 αδέρφια (o μεγαλύτερος την δικαιούται αν θυμάμαι καλά) βέβαια μπορεί να την παραχωρήσει στον μικρότερο αν επιθυμεί όπως είχα κάνει εγώ την έδωσα στον αδερφό μου. Πάρε τηλ η πέρνα μια βόλτα από τη στρατολογία και θα μάθεις σίγουρα. Αυτά ίσχυσαν το 2011 που υπηρέτησα με τον αδερφό μου. Αν έχεις βύσμα ακόμα καλύτερα =)
Jiminy.Cricket Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Και βύσμα να μην έχεις, έχει τόση μικρή διάρκεια ποια η θητεία που περνάει και καλά καλά δεν το καταλαβαίνεις. Όχι ότι τον χαλάει κάποιον αν έχει γνωστό να τον φτιάξει. Τα πραγματικά ζόρια αρχίζουν μετά τον στρατό! 1
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αυτό είναι το θέμα, θα μπορέσει το βύσμα να μας βάλει και τους 2 στο ίδιο μέρος;
Jiminy.Cricket Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αφού είστε αδέρφια είναι πιθανόν. Εξαρτάται πόσο μεγάλο είναι το βύσμα που έχεις.
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Αυτό είναι το θέμα, θα μπορέσει το βύσμα να μας βάλει και τους 2 στο ίδιο μέρος; Αν το βύσμα είναι δυνατό (μέσα στο ΓΕΣ πχ) τότε στάνταρ ναι.
TheDevilMayCare Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Καποια χρονια πριν υπηρχε νομος (ή εστω παγια διαταγη): συνυπηρετουντες διδυμοιαδερφοι- βεβαιως εαν το επιθυμουν = ζητησουν!- να τοποθετουνται μαζι. Μεχρι ~2008,αυτο ηταν σιγουρο & το ειχα συστησει σε 2 φιλους που επαιζε σεναριο κι ειχε εφαρμοστει(ακομη και σε σκηνικο σκ#τοΠεζικου). Ηταν ομως κατι που...το ηξερες και ζητουσες γιατικανενας [1ο γραφειο, Λογαγος σου κλπ] δεν σε ενημερωνε ποτε για δυνατοτητα αυτη Εχω τη βεβαιοτητα, πως ο περιορισμος (περι "διδυμων αδερφων"), αρκετες φορες ειχε...ελαστικοποιηθει: δηλαδη εφαρμοστηκε, και για αδερφια που -100%- δεν ηταν διδυμα Αν αυτο ομως ειχε γινει: επισημως, ανεπισημως, ή απολυτως βυσματικα (!) δεν γνωριζω.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2014 από Tilemaxx
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Tilemax, εσύ δεν έγραφές ότι ο στρατός ειναι κατασκήνωση; Ξέρεις πολλές κατασκηνώσεις που θέλουν να βάλεις βύσμα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις