Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι μακακες απλα ετυχαν να γεννηθουν πιο παλια και καναν περισσοτερο στρατό.

Case closed!

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα σε παει 1-1 απο οσο ξερω. ετσι ελεγαν τα παιδια οσο ημουν σαεπ στο ζορμπα

Λόχο Στρατηγείου θα είμαι τελικά μάλλον. 1-1 καλά είναι, μέχρι και 3 ή 4 -1 εγώ δεν το θερώ πολύ εμπλοκή, είναι το στάνταρ μου εδώ που είμαι τώρα...

Να ρωτήσω, επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ (δεν είχα λόγο), αλλά αν τύχει ή έξοδος καμιά Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη που βγαίνουν 19.00 οι εξοδούχοι πόσο έυκολο είναι να ζητήσεις και ένα υπηρεσιακό από τις 15.00; Εντάξει, όχι αν έχει βραδυνή καμιά Τρίτη αλλά σε άλλη περίπτωση θα το δώσουν; Αλλιώς μέχρι να πάω σπίτι θα πρέπει να κοιμηθώ για να μπώ 6 το πρωί... :(

Δημοσ.

Απευθείας απαλλαγή ξέρω οτι δε δίνουν. 

αν κάποιος πεθαίνει του δίνουν 

πχ να έχει 6 μηνες ζωής και να του πουν παρουσιάσου του χρόνου

φαντάζεσαι ? :ph34r:

• Super Moderators
Δημοσ.

Να ρωτήσω, επειδή δεν το έχω κάνει ποτέ (δεν είχα λόγο), αλλά αν τύχει ή έξοδος καμιά Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη που βγαίνουν 19.00 οι εξοδούχοι πόσο έυκολο είναι να ζητήσεις και ένα υπηρεσιακό από τις 15.00; Εντάξει, όχι αν έχει βραδυνή καμιά Τρίτη αλλά σε άλλη περίπτωση θα το δώσουν; Αλλιώς μέχρι να πάω σπίτι θα πρέπει να κοιμηθώ για να μπώ 6 το πρωί... :(

εξοδούχος (χωρίς υπηρεσία) με διανυκτεύρεση βγαίνεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες/ΣΚ...

Δημοσ.

εξοδούχος με διανυκτέρευση φεύγεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες...

Wtf, .@μησε! Έεερχομαι...! (Εκτός αν αλλάζει από στρατόπεδο σε στρατόπεδο, αν ισχύει είναι μέγιστη φάση...)

Δημοσ.

στην Πάτρα πριν απολυθώ τους πήγε την έξοδο που ηταν στάνταρ 3:30 καθημερινές - > 6-7 το απόγευμα (για να κάνουν καθαριότητες απότι μου είπαν λολ)

Δημοσ.

και τι πρωινές ώρες τι έκαναν?

καθαριότητες/εργασείες 

απο την ώρα που άλλαξε διοίκηση μετανοήσαν μέχρι και τα βύσματα που ηρθαν Πάτρα

χαοχαοχαοχαοχα

οταν είχα πάει εγώ μετά απο τόσους μηνες Λήμνο ένιωσα οτι δεν υπήρχε αυτή η ζωάρα η τρελή

ευτυχώς πρόλαβα και απολύθηκα χαοχαοχαοχαχαχααχ

Δημοσ.

2 φορές την μέρα έκαναν καθαριότητες?

ναι . καθαριότητες , ξεχορτάριασμα , κλάδεμα , βάψιμο , οτι θες

ακόμα και οταν δεν χρειαζόταν

έπρεπε να μείνουν μέσα

εδώ τους έβαλε extra υπηρεσίες γιατι το 1-1 ήταν υπερβολικό (φύγανε εκπαιδευόμενοι μετά απο μια εβδομάδα και τους πήγε 4-5 μέσα 1 έξω γιατι θα τους πήγαινε 2-1 με τα δεδομένα πριν φύγουν λολ) 

γενικά είμαι χαρούμενος που το θέμα στρατός έφυγε και ησύχασα  :lol:  :lol: 

Δημοσ.

εξοδούχος (χωρίς υπηρεσία) με διανυκτεύρεση βγαίνεις πάντα από τις 14:00-15:00 τις καθημερινές στην Αθήνα αν δεν κάνω λάθος και 09:00 τις αργίες/ΣΚ...

εγκυροοοοοοοοοο B)\

βασικα αν δεν εχεις υπηρεσια το ΣΚ απλα ερχεσαι δευτερα. αλλα με 1-1 αμα σε πηγαινει θα εχεις ενα σαββατο ή μια κυριακη μεσα. δηλαδη βγαινεις παρασκευη στις 2-3 και ξαναμπαινεις κυριακη στις 9

γενικα παντως ζωαρα ειναι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...