Mashiro Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μετακομιζω και θελω να βαλω 24 γραμμη. Ξερεται περιπου τι ταχυτητες download/upload θα εχω κοντα στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο στην θεσσαλονικη; Επισης ποιον παροχο θα προτεινατε;
Grey29 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μετακομιζω και θελω να βαλω 24 γραμμη. Ξερεται περιπου τι ταχυτητες download/upload θα εχω κοντα στο ποσειδώνιο κολυμβητήριο στην θεσσαλονικη; Επισης ποιον παροχο θα προτεινατε; Χαίρετε! δεν γνωρίζω την περιοχή σου, οπότε δεν έχω κάτι να σου πω για αυτό αλλά δώσε μας περισσότερες πληροφορίες, χρειαζεσαι και σταθερό ή μόνο ιντερνετ; εχεις κινητό που θα ήθελες να το βάλεις στο πακέτο; δορυφορική τηλεόραση; υπαρχει γραμμη η θα κάνεις αίτηση για καινούρια; Στις ταχύτητες γενικά δεν νομίζω ότι θα έχεις διαφορές. Το κριτήριο λογικά θα είναι οικονομικό. Κοίτα ποιος σου δίνει την καλύτερη τιμή ανάλογα με αυτά που θες, στον ΟΤΕ μάλλον θα πληρώνεις λίγο ακριβότερα αν θες μόνο ιντερνετ, και όχι κάποιο πακέτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα