Προς το περιεχόμενο

Laptop Lenovo G50-80 (I5-5200U/4GB/1TB/FreeDos) 399E

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με τετια γραφικα.... 1000 φορες το acer

link? 

acer από ότι διάβαζα εδώ μέσα τους κράζαν όλοι.

Για απλή χρήση για φίλο το θέλω αν μπορεί κάποιος ας πει αν αξίζει σ'αυτή την τιμή.

Δημοσ.

link? 

acer από ότι διάβαζα εδώ μέσα τους κράζαν όλοι.

Για απλή χρήση για φίλο το θέλω αν μπορεί κάποιος ας πει αν αξίζει σ'αυτή την τιμή.

αυτο Link.png Site: εδω 60 ευρω πιο ακριβο!

Δημοσ.

υπάρχει κάποιο site εξειδικευμένο που να τεστάρει/ συγκρίνει μπαταρίες από λάπτοπ?

Κοτάω π.χ. το συγκεκριμένο για έναν φίλο μου αλλά τον ενδιαφέρει αρκετά η διάρκεια της μπαταρίας

Δημοσ.

Μια χαρά μου φαίνεται θα το πάρω για ένα φίλο ...  ίσως και μια επέκταση εγγύησης στα 3 χρόνια και θα είναι κομπλέ..

Δημοσ.

σχετικα με την εγγυηση γνωριζουμε τι ισχυει για παραμονη σε αλλη χωρα της ΕΕ;

φανταζομαι οτι η lenovo καλυπτει το πανευρωπαικο νομιμο οριο της διετιας, αλλα για αγορα επεκτσης καλυτερα να γινει απο εδω ή απο τη χωρα υποδοχης;

αν δεν ειναι λαθος, και εχει 2 usb 3.0 ports, τοτε ακουσαν επιτελους τη γκρινια των χρηστων για τα προηγουμενα 

επισης μια αναβαθμιση σε 8gb ram δεν ειναι κακη τωρα που οι μνημες εχουν πεσει πολυ σε τιμες.

εναλλακτικα στα 399 εχει σε crazy u

http://www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/laptop-lenovo-g50-45-(a8-6410-8gb-1tb-r5m230-2-(1)

Δημοσ.

Για όσους ενδιαφέρονται για το λάπτοπ, είχε προηγηθεί συζήτηση σε παλαιότερη (άκυρη τελικά) προσφορά εδώ.

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα αξίζει τα λεφτά του, ειδικά τώρα με τα capital controls. Ο μικρός μου αδερφός αγόρασε αυτό στα 500 (τότε) γιατί δεν έβρισκε το συγκεκριμένο φθηνότερο μοντέλο. Ικανοποιημένος με όλα, απλά το touchpad είναι λίγο σκληρό στην αίσθηση

Δημοσ.
Δημοσ.

δεν έχει τιμή το συγκεκριμένο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...