SeNNinhA Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προτιμώ σχεδίαση Sony από Samy. Οι κάμερες της Sony ακομη κι αν δεν ανταποκρίνονται στα αναμενόμενα ειναι μακράν οι καλύτερες σε κινητα εκτος Apple. Και η αδιαβροχοποίηση ειναι κατι που θα επρεπε πια να υπαρχει σε όλους. Το εκτιμάς στην παραλια στην πισίνα και όταν πέφτει νερό στο τραπέζι με στιβα τα κινητα.
hic_et_nunc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ειναι απο το ιδιο υλικο κατασκευης? εχουν την ιδια ποιωτητα κατασκευης? αρα ισχυει αυτο καπετανιο... Μηπως αν καιει θα φταιει ο επεξεργαστης κι οχι το υλικο κατασκευης;;;
JohnyFire Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μηπως αν καιει θα φταιει ο επεξεργαστης κι οχι το υλικο κατασκευης;;; μηπως να μην ακους πολλα κερασια γιατι θα σπασει το καλαθι φιλε μου?
hic_et_nunc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μηπως να μην ακους πολλα κερασια γιατι θα σπασει το καλαθι φιλε μου? Καλα ενταξει, δε με πολυνοιαζει. Δεν εχω σκοπο να αγορασω sony
dali13gr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Να δούμε πότε θα βάλει OIS αυτή η Sony...
exor Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδες .. το πρωτο z το ειχα οκ ομορφο ..για τοτε..αυτο τωρα πως ειναι ωραιο σοβαρα.. πισω ναι καλο.. η προσοψη ωραια??!! οχι παιδες ουτε καν ..δεν ειναι ωραιο .. μεγαλα περιθωρια και αδιαφορο ..σα σχημα δε συγκρινεται με νοτε και σ6 δε λεω iphone γιατι ως περιγραμμα ειναι αντιφραφη γκαλαξυ
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 εδω γιατι κανεις δεν μιλαει για τον 810?? Γιατι αυτο μπορεις να το βαζεις κατω απο τη βρυση ή μεσα σε ενα ποτηρι με παγακια και να το κρυωνεις οποτε θες... 1
galanos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 810 εκτός το πρόβλημα με την θερμότητα .. που πραγματικά μην λέτε ότι να ναι ... όταν σκάει ο άλλος 700 800 ναι θέλει να έχει τον 820.... 2 Ρον ο 810 δεν είναι προβληματικός ; τον είχα στο flex 2 και πήγα να το σπάσω ......για το θέμα οθόνη 4κ σε κινητό δε θέλω να το συζητήσω πραγματικά .. δεν βγάζουν μέρα τα note 5. Iphone plus . Galaxy s6 .. πραγματικά θέλω να το δω ....
musitsa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Άντε και το 2016 μεγαλύτερα bezels Δε πα' να έχει και της Παναγιάς τα μάτια ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα