dimitris_dimos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω το παρακάτω σύστημα εδώ και 2 χρόνια: i5 4670 ASUS H87 PLUS RETAIL και μνήμες RAM : http://www.e-shop.gr/geil-gev316gb1600c9dc-16gb-2x8gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-evo-veloce-dual-channel-kit-p-PER.556835 ο υπολογιστής από την μέρα που τον πήρα με το που άνοιγε έβγαζε μπλε οθόνες χωρίς να λέει πάντα το ίδιο πράγμα μετά δεν έβγαζε ποτέ. Μόνο όταν άνοιγε. Πάντα όταν άνοιγε επίσης μου έβγαζε στα event logs σφάλμα στον kernel. Το έψαξα το θέμα πααάρα πολύ έτρεξα όλα τα διαγνωστικά έψαξα σχολαστικά τους drivers δεν βρήκα τίποτα απολύτως. Πρόσφατα και μιας και ο αδερφός μου έχει ίδια μητρική, επεξεργαστή και RAM είπα να κάνω μια δοκιμή να αλλάξω τις RAM παρόλο που τα διαγνωστικά δεν έδειξαν κανένα σφάλμα όποια και αν ήταν αυτά. (είχα δοκιμάσει μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια να αλλάξω και θέσεις στις μνήμες) και ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε σε εμένα και εμφανίστηκε στου αδερφού μου το pc. Τις πήρα και τις πήγα στο eshop για αντικατάσταση και πέρα ότι αν μου τις άλλαζαν θα μου έδιναν πιστωτικό στην χαμηλώτερη ιστορικά τιμη που πωλήθηκαν μιας και δεν υπήρχαν οι ίδιες δεν μου τις αλλάζουν γιατί περνάνε τα τεστ όπως μου περνούσαν και εμένα. Γράφω γιατί θα ήθελα την γνώμη σας και την συμβουλή σας. Υ.Γ. Συγνώμη για το μακροσκελές μήνυμα.
voldemort Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Mου συνεβη καποια στιγμη και σε'μενα στο παρελθον με το πλαισιο(οταν ακομη αγοραζα απο αυτους)και ναι ολως παραδοξως οι μνημες περνουσαν τα tests αλλα λογικα δεν εδεσαν σωστα με το συστημα. Επεμενα αρκετα και εριξα λιγο ψιλομπινελικι(γιατι με θεωρουσαν και ασχετο,ω ναι το εχουν εκει αυτο να θεωρουνε οτι ειναι μαστερ σε ολα)και μου τις αλλαξαν. Απευθειας το πσ δεν μου ξανα εμφανισε το παραμικρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα