Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω μια lg lb670v και προσπαθω απο χθες να περασω τους υποτιτλους για μια ταινια που θελω να δω στην tv αυτη μεσω usb.
δοκιμασα και με αρχειο .srt στον ιδιο φακελο με το ιδιο ακριβως ονομα και με το mkvtoolnix το προγραμμα τους ενσωματωσα και στο υπολογιστη το παιζε ενω οταν το εβαλα τωρα παλι στην tv παλι τους εβγαζε σαν ''κινεζικα''.
τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης σου αναφέρει ότι διαβάζει υπότιτλους από 45 γλώσσες. Μήπως δεν είναι προεπιλεγμένα τα Ελληνικά και πρέπει να μπεις στο μενού της και να το φτιάξεις ο ίδιος?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στα χαρακτηριστικά της τηλεόρασης σου αναφέρει ότι διαβάζει υπότιτλους από 45 γλώσσες. Μήπως δεν είναι προεπιλεγμένα τα Ελληνικά και πρέπει να μπεις στο μενού της και να το φτιάξεις ο ίδιος?

ελληνικα εχω βαλει για πρωτη επιλογη υποτιτλων στις ρυθμισεις....

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις κωδικοποίηση στο αρχείο υποτίτλων. Άνοιξέ το με notepad, πάτα αρχείο-αποθήκευση ως και επέλεξε κωδικοποίηση utf-8.

Δημοσ.

Δοκίμασε να αλλάξεις κωδικοποίηση στο αρχείο υποτίτλων. Άνοιξέ το με notepad, πάτα αρχείο-αποθήκευση ως και επέλεξε κωδικοποίηση utf-8.

τωρα εκτος απο μερικους που τους βγαζει ακομα κινεζικα, τους υπολοιπους τους βγαζει ελληνικα....πως γινεται να τα βγαζει ολα?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω Windows 8. Βλέπω ταινίες με τον VLC media player αλλά τους υπότιτλους τους δείχνει με πλάγια γράμματα χωρίς να έχω βάλει <i> και </i>. Tι πρέπει να κάνω?

Δημοσ.

Σε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής π.χ. στο mpc-hc είδες αν στο κάνει;

Στο vlc δοκίμασε να μηδενίσεις όλες τις ρυθμίσεις πηγαίνοντας Tools->Preferences και πατώντας στο Reset Preferences.

Δημοσ.

Σε άλλο πρόγραμμα αναπαραγωγής π.χ. στο mpc-hc είδες αν στο κάνει;

Στο vlc δοκίμασε να μηδενίσεις όλες τις ρυθμίσεις πηγαίνοντας Tools->Preferences και πατώντας στο Reset Preferences.

Δοκίμασα το Εργαλεία-> Προτιμήσεις-> Υπότιτλοι -> Επνανφορά προτιμήσεων...  αλλά τίποτα.

Καμμιά άλλη ιδέα...?

Δημοσ.

Ναι, σου πρότεινα να δοκιμάσεις άλλο πρόγραμμα για να δούμε αν φταίει το vlc ή κάτι άλλο.

Δοκίμασα στο mpc-hc και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο VLC τι μπορώ να κάνω για να μην φαίνονται πλάγια;

Δημοσ.

Άνοιξε με το σημειωματάριο των windows τους υπότιτλους πάνε, Αποθήκευση ώς και δες εκεί που λέει κωδικοποίηση, άλλαξε το σε Unicode και αποθήκευσε το αρχείο.

Άν η επέκταση είναι .txt απλά σβήσε την και δές αν είναι .srt  και φυσικά αν ταινία και υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα.

Αυτά.

Δημοσ.

Άνοιξε με το σημειωματάριο των windows τους υπότιτλους πάνε, Αποθήκευση ώς και δες εκεί που λέει κωδικοποίηση, άλλαξε το σε Unicode και αποθήκευσε το αρχείο.

Άν η επέκταση είναι .txt απλά σβήσε την και δές αν είναι .srt  και φυσικά αν ταινία και υπότιτλοι έχουν το ίδιο όνομα.

Αυτά.

Λίγο χλωμό να φταίει η κωδικοποίηση των χαρακτήρων για το italic.

Δοκίμασα στο mpc-hc και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο VLC τι μπορώ να κάνω για να μην φαίνονται πλάγια;

Στις προτιμήσεις των υπότιτλων ποια γραμματοσειρά είναι επιλεγμένη; Η default είναι η Arial αλλά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις την Tahome που εμένα μου αρέσει περισσότερο.

Ποια έκδοση του vlc έχεις; Μήπως με καμιά ενημέρωση στρώσει;

EDIT: Έχεις 8άρια; Βλέπω ότι είναι γενικό το θέμα του vlc στα 8.

Στο superuser ένας χρήστης ανέφερε ότι έστρωσε με την Calibri

http://superuser.com/questions/555923/vlc-shows-all-subtitles-in-italic-and-or-bold-depending-on-font

Δημοσ.

καλησπερα, εχω μια lg lb670v και προσπαθω απο χθες να περασω τους υποτιτλους για μια ταινια που θελω να δω στην tv αυτη μεσω usb.

δοκιμασα και με αρχειο .srt στον ιδιο φακελο με το ιδιο ακριβως ονομα και με το mkvtoolnix το προγραμμα τους ενσωματωσα και στο υπολογιστη το παιζε ενω οταν το εβαλα τωρα παλι στην tv παλι τους εβγαζε σαν ''κινεζικα''.

τι μπορει να φταιει?

Και εγω το παθαινω αυτο που βαζω το usb στον ψηφιακο δεκτη,δεν εχω βρει λυση απλα βρισκω αλλους υποτιτλους μεχρι να βρω καποιον που δουλευει.Εκτος αν γινεται σε ολες τις ταινιες που βαζεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...