Προς το περιεχόμενο

[ssd]ADATA PREMIER SP550 120GB @e-shop 50.90 € - newsletter

dobro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εγω παντως να σε ευχαριστησω γτ εψαχνα αρκετα φθηνο σσδ και πηρα αυτον http://www.mymemory.co.uk/SSD-Drives/Integral/Integral-120GB-P-Series-4-SATA-III-2.5INCH-SSD-Drive !

ΥΣ αν και δεν αναφερει πουθενα αν ειναι mlc ή tlc

YΣ Τλκ το λεει στο σαιτ της εταιριας

τι ειναι; (edit: ok, mlc ειναι)

τελικη τιμη με μεταφορικα για ελλαδα;

με τι ερχεται και σε ποοσες μερες;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εγώ πήρα και ενα χαζοπαιχνιδι για το ds και μου νωρίς σύΝολΟ περίπου 36 ευρω , τα μεταφορικά είναι 1.95 λίρες.

Για τα μεταφορικά δεν ξέρω

Αφού λέει delivered η τιμή αυτή!

Μάλλον το παιχνίδι σου είχε μεταφορικά γι'αυτό.

Πρός απάντησή στις ειρωνίες και τις εξυπνάδες που διάβασα, πάρτε έναν MLC δίσκο (σε σχέση με τον TLC AData):

http://www.mymemory.co.uk/SSD-Drives/Integral/Integral-120GB-P-Series-4-SATA-III-2.5INCH-SSD-Drive

MyMemory voucher code:5% - MM5FB ή RanChen

Έχει παίξει και στο παρελθόν από Νοέμβρη 2015 και μετά η ίδια περίπου τιμή με Sandisk Plus 120GB (επίσης MLC) σε Amazon, Dabs, eBuyer, Novatech κλπ, οπότε εμμένω στα λεγόμενά μου ότι ο AData δεν είναι προσφορά, είναι μια απλά κανονική τιμη και προσφορά θα αποτελούσε το να είναι 30 ευρώ...

Επίσης δεν υπάρχει καλός και 120άρης για μένα.

Αν θέλετε καλό και φτηνό μικρό (με 5 ευρώ παραπάνω από την "προσφορά" του AData), πάτε σε 128GB ή 256GB Sandisk Z400s (στα 72 αυτός) που είναι και MLC και αξιόπιστοι.
Business grade μοντέλα με έξτρα features που δεν υπάρχουν στους περισσότερους για να μή πώ σε όλους τους consumer SSDs (π.χ. encryption support κλπ).

Ο ssd που ανεβασε ο φιλος ειναι σε εκπληκτικη τιμη.Για την συγκεκριμενη εταιρια ξερουμε τιποτα δεν την γνωριζω.Ειναι καθολου αξιοπιστη??

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτόν τον SSD του θέματος και του Sandisk SSD Plus 120GB (MLC) στα 46,90 ευρώ (e-shop). Η χρήση του SSD θα είναι σε παλιούτσικο μηχάνημα (LGA 775) σε SATA-II και η αγορά με βολεύει να γίνει από το e-shop λόγω του ότι είμαι από επαρχία και για παράδειγμα ο Sandisk Z400s βγαίνει περίπου πάνω από τα 50 ευρώ με μεταφορικά και δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά τιμής με τον SSD Plus.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Κρίνοντας ότι δεν σκοπεύω να πάρω SSD με βάση τις αυξημένες επιδόσεις, αλλά κυρίως μια Value for money λύση και συνάμα όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόπιστη, ποιόν από τους 2 μου προτείνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτόν τον SSD του θέματος και του Sandisk SSD Plus 120GB (MLC) στα 46,90 ευρώ (e-shop). Η χρήση του SSD θα είναι σε παλιούτσικο μηχάνημα (LGA 775) σε SATA-II και η αγορά με βολεύει να γίνει από το e-shop λόγω του ότι είμαι από επαρχία και για παράδειγμα ο Sandisk Z400s βγαίνει περίπου πάνω από τα 50 ευρώ με μεταφορικά και δεν ξέρω αν αξίζει η διαφορά τιμής με τον SSD Plus.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Κρίνοντας ότι δεν σκοπεύω να πάρω SSD με βάση τις αυξημένες επιδόσεις, αλλά κυρίως μια Value for money λύση και συνάμα όσο το δυνατόν περισσότερο αξιόπιστη, ποιόν από τους 2 μου προτείνετε;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Τον Z400s.

Ανέλυσα παραπάνω και το πόσο θα κοστίσει για επαρχία και γιατί είναι καλύτερος.

Μέχρι και screenshots παρέθεσα με τις τιμές του postage από το κάθε κατάστημα.

48,00 ευρώ θα σου βγει για επαρχία o Sandisk Z400s και 46,90 o Sandisk Plus.

Ο ένας είναι Business σειρά, ο άλλος consumer.

3 χρόνια εγγύηση έχουν και οι 2.

Τέλος παρέθεσα λινκ από Αγγλία για Integral 120GB MLC που βγαίνει με τα μεταφορικά κάτω από 35 ευρώ.

Ανατρέχεις παραπάνω στα ποστς μου και το βρίσκεις.

Το σίγουρο είναι ότι τον AData δε θα τον αγόραζα για κανένα λόγο και στην τιμή αυτή.

Καλές αγορές.

Αφού λέει delivered η τιμή αυτή!

Μάλλον το παιχνίδι σου είχε μεταφορικά γι'αυτό.

Δεν νομίζω γιατί δοκίμασα πριν βάλω το παιχνίδι και τα μεταφυσικά γράψω τα ίδια, δωρεάν μεταφορικά έχει για Αγγλία

δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εχει προσφορα τον adata του τιτλου στα 40 το eshop(crazysundays),εγω που τον εχω ειναι πολυ καλος..
http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-120gb-25-sata3-p-PER.331163

τι ειναι; (edit: ok, mlc ειναι)

τελικη τιμη με μεταφορικα για ελλαδα;

με τι ερχεται και σε ποοσες μερες;

Integral 120GB P Series 4 SATA III 2.5" SSD Drive     £23.74  (με το κουπόνι)

P & P                                                                               £1.95  (μεταφορικά)

Total                                                                              £25.69  (σύνολο)

Σε ευρώ 33,42€ λόγω μετατροπής ισοτιμίας από Paypal Balance.

Με πιστωτική ίσως είναι και λίγο λιγότερο.

δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εχει προσφορα τον adata του τιτλου στα 40 το eshop(crazysundays),εγω που τον εχω ειναι πολυ καλος..

http://www.e-shop.gr/ssd-adata-premier-sp550-120gb-25-sata3-p-PER.331163

Μάλλον θα μας διέφυγε...

Ρίξε μια ματιά κι εσύ αν θες στα προηγούμενα πόστς μή και σου έχει διαφύγει κάτι από την κουβέντα μας όμως. :)

PS: Εδώ ισχύει απόλυτα αυτό που λέει κι έχει δίκιο ο matrixxx, ό,τι αν είναι το ίδιο item με άλλη τιμή ξανά σε προσφορά, το σωστό είναι να ανοίγεται νέο θέμα.

Βέβαια σιγά την προσφορά το συγκεκριμένο, αλλά περί ορέξεως...

• Like 1

τι φάση με το eshop? Είχε τον 120 στα 40 ευρω την κυριακή (το παρειγγειλε ένας φίλος αμέσωs, με τιμη παραγγελιαs στα 39,9) και μπαινω σήμερα και τον έχουν βγάλει και τον  δίνουν στα 50, και έχουν βάλει τον 240 στα 67,9 ως crazysunday. WTF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...