djtaz13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Ενδιαφερομαι να αγορασω καινουργιο desktop και θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας γι αυτο που εχω φτιαξει. Προτεινεται οτι θελετε με την προυποθεση να μεινουμε σ αυτην την τιμη πανω-κατω. Ευχαριστω.
Sheogorath Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τροφοδοτικό για πέταμα! Κάρτα γραφικών πολύ αδύναμη για τα λευτά της. Παίρνεις 270/370 με τόσα. Κατα τα άλλα μια χαρά (αν και εγώ θα έβαζα και SSD)
djtaz13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω εναν ssd που προκειται να μπει πανω. Οσον αφορα το τροφοδοτικο το λες λογω μαρκας?
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πες λιγο και την χρηση που σκοπευεις να κανεις γιατι εμενα δε μου φαινεται μια χαρα. Ζ97 μητρικη με κλειδωμενο 4790 και καρτα γραφικων που δεν ειναι τοσο vfm. Συμπληρωσε την φορμα καλυτερα. Εχω εναν ssd που προκειται να μπει πανω. Οσον αφορα το τροφοδοτικο το λες λογω μαρκας? Λογω μαρκας το λεει, μην το ψαχνεις απλα μην αγορασεις Turbo x τροφοδοτικο, ουτε καποιο κινεζικο που απλα θα διαφημιζει πολλα watts.
djtaz13 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ! Δεν εχω σκοπο ουτως η αλλως να το αγορασω αποκλειστικα απο το πλαισιο. Το πισι το θελω και για απλη χρηση και για παιχνιδια. Θελω να θεωρειται για 3-4 χρονια καλο μηχανημα.
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραια. Δεν ειναι καλη η συνθεση σου, συμπληρωσε αυτο http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/ για να λαβεις και την αναλογη βοηθεια. Γραψε αναλυτικα τα παιχνιδια που παιζεις προς το παρον, και την χρηση που κανεις η σκοπευεις να κανεις στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα