GeMaNeOg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Meno Athina,sigkekrimena nikaia. Pou exei ftina CD stin Athina? Milao panta gia 100stara kai pano!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Καλημέρα, Κασετεμπορική, είναι στην Μπενάκη, μεταξύ Σταδίου και Πανεπ/μίου (στην στοά).
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Εγω παιρνω με 0,33 το ενα σε 25αδες.Δωρεαν αποστολη μου τα φερνει η ACS. Αν σε ενδιαφερει pm.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Καλημέρα και πάλι, εγώ μιλάω για 0,26 το ένα σε 50άδα. Βέβαια ο τύπος μου είπε οτι υποστηρίζουν 52Χ, αλλά το cdrw τα βλέπει 16Χ.
peiraias Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 file mou kai egw nikaia meno kai sou protino xartorama moyglon kai laodikias.kai otan leme fthina enooume fthina otoi thes exei mesa kai gia dvd-rw
spiros Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Καλημέρα και πάλι' date=' εγώ μιλάω για 0,26 το ένα σε 50άδα. Βέβαια ο τύπος μου είπε οτι υποστηρίζουν 52Χ, αλλά το cdrw τα βλέπει 16Χ.[/quote'] pia perneis?? noname?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Καλημέρα και πάλι' date=' εγώ μιλάω για 0,26 το ένα σε 50άδα. Βέβαια ο τύπος μου είπε οτι υποστηρίζουν 52Χ, αλλά το cdrw τα βλέπει 16Χ.[/quote'] pia perneis?? noname? Ναί είναι και σε διάφορα χρώματα. Μια χαρά πάντως για την δουλειά που τα θέλω με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.
vagpap Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Taιyo Yuden 100+ (όσα περισσότερα παίρνεις τόσο λιγότερο σου έρχονται) ενδεικτικά 100=31 ευρώ τυπωμένη στάμπα, μπορείς να πάρεις και χωρίς στάμπα και έρχονται πιο φτηνά Όπως κατεβαίνεις την Λ. Αμφιθέας προς θάλασσα, μόλις περάσεις τον Μαρινόπουλο στα δεξιά, διασταυρώνεις ένα δρόμο που πηγαίνει πλάγια αριστερά σου προς τα πίσω. Στρίβεις αριστερά (δεν έχει φανάρι, δεξιά στο επόμενο στενό και πάλι δεξιά) και μετά από 3-4 τετράγωνα στο αριστερό σου χέρι υπάρχει αποθήκη. Εκεί επίσης έχει και μηχανήματα Plextor σε καλές τιμές... Sorry για την περιγραφή αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση
GeMaNeOg Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Euxaristo paidia! Ksexasa omos na diefkriniso kati! Den me endiaferoun ta noname... Mexri tora perno ta cd ALLSTAR se diafora xromata ta 25 6.70 ... Nomizo oti ine ligo akriboutsika,ti lete?
MiXtEr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Allstar , apo ta kalytera CD pou mporeis na breis 100-100 me timh katw apo 30 eurw ...
georgeadams Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2004 Taιyo Yuden 100+ (όσα περισσότερα παίρνεις τόσο λιγότερο σου έρχονται) ενδεικτικά 100=31 ευρώ τυπωμένη στάμπα' date=' μπορείς να πάρεις και χωρίς στάμπα και έρχονται πιο φτηνά Όπως κατεβαίνεις την Λ. Αμφιθέας προς θάλασσα, μόλις περάσεις τον Μαρινόπουλο στα δεξιά, διασταυρώνεις ένα δρόμο που πηγαίνει πλάγια αριστερά σου προς τα πίσω. Στρίβεις αριστερά (δεν έχει φανάρι, δεξιά στο επόμενο στενό και πάλι δεξιά) και μετά από 3-4 τετράγωνα στο αριστερό σου χέρι υπάρχει αποθήκη. Εκεί επίσης έχει και μηχανήματα Plextor σε καλές τιμές... Sorry για την περιγραφή αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση[/quote'] Αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή, πρέπει να μιλάς για την Disk Impex. Η διεύθυνση της είναι: Κων. Παλαιολόγου 43Α & Υγείας, Αμφιθέα.
vagpap Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2004 george είσαι απόλυτα σωστός. Αυτή είναι η εταιρία....
Angeldust Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Είναι λιγο ακριβά ή μου φαίνεται? Εγω παίρνω κύλινδρο 50cd με 10€. Είναι βέβαια noname (σε διάφορα χρώματα, κίτρινο-πράσινο-μπλέ εχω πάρει μέχρι τώρα) αλλά γράφουν άψογα μέχρι και 48x που τα εχω δοκιμάσει (για λόγους συμβατότητας εγώ τα γράφω σε 24x και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, διαβάζονται απ'όλες τις συσκευές και δεν έχει καεί κανένα).
invaider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 dokimase ta tayio yuden apo thn impex kai malon den tha thes na ksanaala3eis marka. to thl. einai 2109404079
Giovani Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 To xanafernw stin epikarotita,epeidi se 2 xronia isws exoun allaxei ta dedomena kai epeidi sti parousa fasi psaxnw gia fthina cdr me thiki omws. Kathe bohtheia eyprosdekti(fthino ennow katw apo 0,35)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.