Προς το περιεχόμενο

Ftina agrafa CD-Pou??

GeMaNeOg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλημέρα και πάλι' date='

εγώ μιλάω για 0,26 το ένα σε 50άδα.

Βέβαια ο τύπος μου είπε οτι υποστηρίζουν 52Χ, αλλά το cdrw τα βλέπει 16Χ.[/quote']

pia perneis?? noname?

Δημοσ.
Καλημέρα και πάλι' date='

εγώ μιλάω για 0,26 το ένα σε 50άδα.

Βέβαια ο τύπος μου είπε οτι υποστηρίζουν 52Χ, αλλά το cdrw τα βλέπει 16Χ.[/quote']

pia perneis?? noname?

Ναί είναι και σε διάφορα χρώματα.

Μια χαρά πάντως για την δουλειά που τα θέλω με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπο.

Δημοσ.

Taιyo Yuden 100+ (όσα περισσότερα παίρνεις τόσο λιγότερο σου έρχονται) ενδεικτικά 100=31 ευρώ τυπωμένη στάμπα, μπορείς να πάρεις και χωρίς στάμπα και έρχονται πιο φτηνά

Όπως κατεβαίνεις την Λ. Αμφιθέας προς θάλασσα, μόλις περάσεις τον Μαρινόπουλο στα δεξιά, διασταυρώνεις ένα δρόμο που πηγαίνει πλάγια αριστερά σου προς τα πίσω. Στρίβεις αριστερά (δεν έχει φανάρι, δεξιά στο επόμενο στενό και πάλι δεξιά) και μετά από 3-4 τετράγωνα στο αριστερό σου χέρι υπάρχει αποθήκη. Εκεί επίσης έχει και μηχανήματα Plextor σε καλές τιμές...

Sorry για την περιγραφή αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση

Δημοσ.

Euxaristo paidia!

Ksexasa omos na diefkriniso kati! :(

Den me endiaferoun ta noname...

Mexri tora perno ta cd ALLSTAR se diafora xromata ta 25 6.70 ... Nomizo oti ine ligo akriboutsika,ti lete?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Taιyo Yuden 100+ (όσα περισσότερα παίρνεις τόσο λιγότερο σου έρχονται) ενδεικτικά 100=31 ευρώ τυπωμένη στάμπα' date=' μπορείς να πάρεις και χωρίς στάμπα και έρχονται πιο φτηνά

Όπως κατεβαίνεις την Λ. Αμφιθέας προς θάλασσα, μόλις περάσεις τον Μαρινόπουλο στα δεξιά, διασταυρώνεις ένα δρόμο που πηγαίνει πλάγια αριστερά σου προς τα πίσω. Στρίβεις αριστερά (δεν έχει φανάρι, δεξιά στο επόμενο στενό και πάλι δεξιά) και μετά από 3-4 τετράγωνα στο αριστερό σου χέρι υπάρχει αποθήκη. Εκεί επίσης έχει και μηχανήματα Plextor σε καλές τιμές...

Sorry για την περιγραφή αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς διεύθυνση[/quote']

Αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή, :) πρέπει να μιλάς για την Disk Impex. Η διεύθυνση της είναι: Κων. Παλαιολόγου 43Α & Υγείας, Αμφιθέα.

Δημοσ.

Είναι λιγο ακριβά ή μου φαίνεται? Εγω παίρνω κύλινδρο 50cd με 10€. Είναι βέβαια noname (σε διάφορα χρώματα, κίτρινο-πράσινο-μπλέ εχω πάρει μέχρι τώρα) αλλά γράφουν άψογα μέχρι και 48x που τα εχω δοκιμάσει (για λόγους συμβατότητας εγώ τα γράφω σε 24x και δεν είχα ποτέ πρόβλημα, διαβάζονται απ'όλες τις συσκευές και δεν έχει καεί κανένα).

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

To xanafernw stin epikarotita,epeidi se 2 xronia isws exoun allaxei ta dedomena kai epeidi sti parousa fasi psaxnw gia fthina cdr me thiki omws.

Kathe bohtheia eyprosdekti(fthino ennow katw apo 0,35)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...