Προς το περιεχόμενο

Meizu m2 note ή Lenovo k3 note ή Xiaomi Redmi Note 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα την γνώμη σας για αγορά από Κίνα για κάποιο από τα 3 κινητά που αναφέρω:

Meizu m2 note ή Lenovo k3 note ή Xiaomi Redmi Note 2

Ποιο θα μου προτείνατε να πάρω και γιατί.Θέλω ένα κινητό με κάτω από 200€ περίπου,να έχει 2 κάρτες και τουλάχιστον 5.0' οθόνη με 16GB ROM.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Προσωπικά Xiaomi... Δεν είχα ποτέ κινητό της εταιρείας αλλά το επόμενο μου θα είναι για να παροπλιστεί το Note 2. Και σαν χαρακτηριστικά έχει τα ίδια ή και καλύτερα από τα άλλα (βλέπε Helio X10). Αν το βγάλει με το X20 όπως ακούγεται το έχω τσιμπήσει asap!

Δημοσ.

Απλά έχω στην κατοχή μου το htc one-x το 32GB και θέλω ένα νέο κινητό που να μην έχει partitions στον εσωτερικό σκληρό διότι το one-x ενώ είναι 32GB έχει μόνο 1,7GB για νέες εφαρμογές και παρ'ολο που τις μεταφέρω στο εξωτερικό partition πάλι μου κρατάει αρτκετό χώρο.Τα παραπάνω κινητά πόσο ελεύθερο σκληρό έχουν για νέες εφαρμογές?

Δημοσ.

Το Xiaomi είναι τεχνικά το ισχυρότερο. Εχει high end επεξεργαστή και ακόμα και η κάρτα γραφικών του που είναι απλά αποδεκτή για high end συσκευή για τόσο budget συσκευή είναι απλά γαμάτη. Από ποιότητα και λοιπά δεν ξέρουμε κάτι αλλά τι διάολο της Xiaomi είναι οπότε σίγουρα καλό θα είναι. 

Το Meizu και το Lenovo είναι αποδεδειγμένα κινητάκια και έχουν και τα δυο τα δικά τους υπέρ. Το Meizu είναι μάλλον καλύτερη επιλογή λόγο σαφέστατα ανώτερης ποιότητας οθόνης και android skin καθώς και του hi-fi audio chip που διαθέτει. Το Lenovo έχει καλύτερη κάρτα γραφικών και ψηλότερα χρονισμένο επεξεργαστή από το Meizu και έχει επίσης και αφαιρούμενη μπαταρία. Και τα δυο έχουν θύρα micro-SD αλλά του Meizu μπαίνει μέχρι 128GB κάρτα ενώ το Lenovo παίρνει ως 32GB αλλά η κάρτα πιάνει χώρο από τη δεύτερη sim για το Meizu οπότε δεν μπορείς να έχεις και SD και δεύτερη sim ενώ στο Lenovo μπορείς. Το Lenovo επίσης έχει ράδιο. Από την άλλη το Meizu έχει καλύτερες κάμερες και το software της ίδια της κάμερας είναι επίσης καλύτερο. 

Οπως βλέπεις αυτά τα δυο είναι ισάξια τηλέφωνα και παίρνεις αυτό που σε βολεύει χωρίς να λυπάσαι τίποτα. Εγώ πάντως και το Xiaomi θα το αγόραζα με κλειστά τα μάτια. 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ να ρωτήσω κάτι.. το Xiaomi

1.Έχει αντιχαρακτική οθόνη?

2.Είναι αδιάβροχο?

3.Εκτός από το miui μπορείς να βάλεις άλλες rom?

1. Όχι

2. Όχι

3. Κάποια xiaomi έχουν πάρει cm.

Δημοσ.

Το tempered glass θα κάνει δουλεια? το redmi note 2 θα πάρει στο μέλλον και αυτό cm?

Εννοείται κάνει δουλειά. Cm θα πάρει εάν βγάλει κάποιος custom rom για το κινητό. Πάντως το mi3 νομίζω έχει πάρει cm. Πρέπει να το ψάξεις...
Δημοσ.

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια ... τα 728mb απο την ραμ δεν ειναι λιγη που μενει στ xiaomi redmi note 2?

Έχει 2 GB ram συνολικά. Σου φτάνουν μια χαρά, μην αγχώνεσαι. Εάν ήταν ένα να σου έλεγα λίγα είναι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...