cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή τον τελευταιο καιρο κολουσε αρκετα το Xperia S (4 χρονων), ειπα να του κανω μια επαναφορά εργοστασιακών.. Όλα ροδινα, μεχρι εκει που ειπα να επαναφερω τις επαφές μου... Πουθενα.. ουτε στην SIM (που δεν ξερω τον λογο γιατι δεν ειναι) ουτε στο gmail Δεν ξερω τι να κανω!!! Καμια ιδεα?
InfernoN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εβαλες την sim σε αλλο κινητο να δεις αν φταιει η sim ή το κινητο? αλλα και παλι περιεργη η ολικη εξαφανιση
leo06 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή τον τελευταιο καιρο κολουσε αρκετα το Xperia S (4 χρονων), ειπα να του κανω μια επαναφορά εργοστασιακών.. Όλα ροδινα, μεχρι εκει που ειπα να επαναφερω τις επαφές μου... Πουθενα.. ουτε στην SIM (που δεν ξερω τον λογο γιατι δεν ειναι) ουτε στο gmail Δεν ξερω τι να κανω!!! Καμια ιδεα? ούτε στο gmail σου είναι?μπες από το pc
InfernoN Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ούτε στο gmail σου είναι?μπες από το pc για να τα χει εκει οταν βαζει μια επαφη πρεπει να παταει επαφη google οχι κινητου, λιγοι το κανουν αυτο και πρεπει να το γνωριζεις για να το πατας δεν το κανει μονο του
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εβαλες την sim σε αλλο κινητο να δεις αν φταιει η sim ή το κινητο? αλλα και παλι περιεργη η ολικη εξαφανιση Δεν το δοκιμασα... ούτε στο gmail σου είναι?μπες από το pc Λες να μην το εκανα... Backup δεν ειχες κάνει? Aν ειχα κανει δεν θα ρωτουσα... Άλλη μια φορα που ειχα κανει "format" δεν θυμαμαι να ειχα τετοιο πρόβλημα!
VasKag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν του εχεις πει εξαρχης οτι οι επαφες θα αποθηκευονται στο gmail, ειναι λογικο να μην τις βρισκεις. Λογικα οι εργοστασιακες ρυθμισεις θα πρεπει να σβηνουν αυτα που ειναι στο τηλεφωνο. Αν τις αποθηκευες εκει.... μαλλον χαθηκαν
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν του εχεις πει εξαρχης οτι οι επαφες θα αποθηκευονται στο gmail, ειναι λογικο να μην τις βρισκεις. Λογικα οι εργοστασιακες ρυθμισεις θα πρεπει να σβηνουν αυτα που ειναι στο τηλεφωνο. Αν τις αποθηκευες εκει.... μαλλον χαθηκαν Αν όχι ολες, οι περισσοτερες, ειδικα κατι τελευταίες ηταν σιγουρα στην SIM περασμένες...
voldemort Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή τον τελευταιο καιρο κολουσε αρκετα το Xperia S (4 χρονων), ειπα να του κανω μια επαναφορά εργοστασιακών.. Όλα ροδινα, μεχρι εκει που ειπα να επαναφερω τις επαφές μου... Πουθενα.. ουτε στην SIM (που δεν ξερω τον λογο γιατι δεν ειναι) ουτε στο gmail Δεν ξερω τι να κανω!!! Καμια ιδεα? http://www.recovery-android.com/android-data-recovery.html Δοκιμασε κατι τετοιο μπας και γινει τιποτε. Εαν δεν γινει και δεν εχεις κανει συγχρονισμο λογικα σβηστηκανε. Επειδη προσωπικα δεν κανω ποτε συγχρονισμο τιποτε και πουθενα online ειναι καλο να εχεις στο κινητο σου μια εφαρμογη(υπαρχουν πολλες στο playstore)οπου μπορεις να κανεις backup επαφες,μηνυματα,κλησεις κλπ στο κινητο σου microsd ή στον υπολογιστη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts Προσωπικα χρησιμοποιω αυτη και δεν εχω χασει ποτε τιποτε απο το κινητο μου. 1
VasKag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν όχι ολες, οι περισσοτερες, ειδικα κατι τελευταίες ηταν σιγουρα στην SIM περασμένες... Τοτε μιας και το κινητο γυρισε στις εργοστασικες ρυθμισεις, μηπως πρεπει να το ρυθμισεις να "βλεπει" ΚΑΙ τις επαφες απο sim. πιθανως να ειναι ρυθμισμενο να βλεπει μονο τις επαφες απο τηλεφωνο.
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.recovery-android.com/android-data-recovery.html Δοκιμασε κατι τετοιο μπας και γινει τιποτε. Εαν δεν γινει και δεν εχεις κανει συγχρονισμο λογικα σβηστηκανε. Επειδη προσωπικα δεν κανω ποτε συγχρονισμο τιποτε και πουθενα online ειναι καλο να εχεις στο κινητο σου μια εφαρμογη(υπαρχουν πολλες στο playstore)οπου μπορεις να κανεις backup επαφες,μηνυματα,κλησεις κλπ στο κινητο σου microsd ή στον υπολογιστη. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontacts Προσωπικα χρησιμοποιω αυτη και δεν εχω χασει ποτε τιποτε απο το κινητο μου. Θα το δοκιμασω και αυτο... ΕDIT: Ανοιγω το πρόγραμμα... εκανα οτ,τι ελεγε στο κινητο και μετα αρισε να φορτωνει μια μπαρα.. κανοντας install κατι drivers... και μετα μου ξαναλέει να ξανακανω την διαδικασια (με την εγκατασταση των drivers).. Τοτε μιας και το κινητο γυρισε στις εργοστασικες ρυθμισεις, μηπως πρεπει να το ρυθμισεις να "βλεπει" ΚΑΙ τις επαφες απο sim. πιθανως να ειναι ρυθμισμενο να βλεπει μονο τις επαφες απο τηλεφωνο. Moυ κανει εισαγωγή από την SIM, μονο κατι τηλεφωνα που σχετίζονται με την Cosmote.Και πως το κανουμε αυτό... ετσι να δοκιμασα και αυτό!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω την εντύπωση οτι η επαναφορά σβήνει τα παντα απο προσωπικά δεδομενα ακομα και απο την κάρτα αν δεν την αφερεσεις
VasKag Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδη δεν ξερω ποια εκδοση android εχεις, εγω που εχω παλια παω "επαφες" -->"επιλογες προβολης"
cpttony Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν φαινεται να κανει δουλεια το προγραμματακι... Βρισκει ότι επαφες βρισκει και το κινητο.... Αντε τωρα να μαζεύουμε παλι επαφες!
voldemort Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω την εντύπωση οτι η επαναφορά σβήνει τα παντα απο προσωπικά δεδομενα ακομα και απο την κάρτα αν δεν την αφερεσεις Η επαναφορα ή το καθαρο φορματ ΔΕΝ σβηνει τιποτε απο microsd και SIM αν εννοεις αυτο. Μονο απο την εσωτερικη μνημη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα