Angeldomo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σε ολους... οποιος μπορεί ασ πει την γνωμη του ..Λοιπον χρησιμοποιώ το Galaxy s Plus απο το 2010 μόλις ειχε βγει .. Ηρθε η ωρα πιστευω για να το αποσύρω μετα απο αυτα που τραβηξε επιτελους ..Ειμαι αναμεσα σε Xiaomi Redmi note 2 ( με χαλαει το πλαστικο που εχει γενικα και δεν γνωριζω για της ικανοτητες του επεξεργαστη )Xiaomi Mi4 η Xiaomi Mi4I ( με μπερδεύει το οτι δεν εχει Slot για SD κ η διαφωρα αναμεσα στο 3G και το 4G και δεν θελω να ξεφιγω στα οικονομικα για να παρω to 64gb ΚΑΙ επισεις ΕΡΩΤΗΣΗ: ο 4 πυρηνος snapdragon ειναι καλητερος απο τ 8 πυρινο??) Επισεις οταν τα παραγγέλνεις απο τα κινεζομαγαζα ερχετε με ελληνικο μενου? δεν θελω μολις το παρω να τ πιραζω με ρομς και τετια... Lenovo Α7000
leo06 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.minideal.net/stock-in-spain-xiaomi-mi4-3g-wcdma-smartphone-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.htmlσε 2-3 μέρες σπίτι σου,αν έχει την original rom είναι στα αγγλικα και κινεζικα,με την multi έχει και ελληνικά αλλά είναι εύκολη διαδικασία να περάσεις την ελληνική 1
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ προτείνω το Redmi 2 έχει ανώτερο επεξεργαστή και νομίζω μόνο στην Ram και την ποιότητα κατασκευής υστερεί
Angeldomo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλιστα ... καποιος αλλοσ την γνωμη του παρακαλω... ?Ευχαριστω...
2.1Ohm Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σε ολους... οποιος μπορεί ασ πει την γνωμη του .. Λοιπον χρησιμοποιώ το Galaxy s Plus απο το 2010 μόλις ειχε βγει .. Ηρθε η ωρα πιστευω για να το αποσύρω μετα απο αυτα που τραβηξε επιτελους .. Ειμαι αναμεσα σε Xiaomi Redmi note 2 ( με χαλαει το πλαστικο που εχει γενικα και δεν γνωριζω για της ικανοτητες του επεξεργαστη ) Xiaomi Mi4 η Xiaomi Mi4I ( με μπερδεύει το οτι δεν εχει Slot για SD κ η διαφωρα αναμεσα στο 3G και το 4G και δεν θελω να ξεφιγω στα οικονομικα για να παρω to 64gb ΚΑΙ επισεις ΕΡΩΤΗΣΗ: ο 4 πυρηνος snapdragon ειναι καλητερος απο τ 8 πυρινο??) Επισεις οταν τα παραγγέλνεις απο τα κινεζομαγαζα ερχετε με ελληνικο μενου? δεν θελω μολις το παρω να τ πιραζω με ρομς και τετια... Lenovo Α7000 Καταρχα 4G με 3G Ελλαδα δν εχει τρελλη διαφορα να ξερεις! (Θεσσαλονικη 4G επιασα μεχει 9.5-10 ,3G σταθερα γυρο στα 8) οποτε το mi4i βγαλτο εκτος απο τωρο λογο "αδυναμου" soc(σε σχεση με τα αλλα 2) o heliο x10 τις Mediatek ειναι λιγο πιο δυνατος επεξεργαστης απο τν sd801 δλδ θα ανοιγει λιγο πιο γρηγορα εφαρμογες μπορει να ειναι κ λιγο πιο σμοοθ (αλλα μιλαμε για διαφορες δευτερολεπτου οχι τρομερα πραγματα) Απο την αλλη ομως ο sd801 εχει πιο δυνατη gpu κ ειναι πιο καταλληλος για games! Αμα δν σε ενοχλει η ποιοτητα κατασκευης και δν παιζεις πολλα games (κ εννοειται θες μεγαλητερη οθονη) πανε στο mi note! Αμα εισαι λιγο gamer κ θες κλτρη ποιοτητα κατασκευης και να νοιωθεις το κινητο οτι ειναι πιο ακριβο ρε παιδι μ πανε στο mi4! (εγω θα πηγαινα στο mi4 λογο snapdragon εχουν κλτρα drivers και εχουν υποστιριξη μεγαλη στο XDA για αλλες ρομ κτλ, η διαφορα στους επεξεργαστες ειναι μικρες)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα