Masma Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλάμε για μία κινέζικη εταιρία που αντιγράφει τα Galaxy Note, τα iPhone, τα Design της Apple και της Samsung σε ότι συσκευή και να βγάλει ακόμα και τα Beats αντέγραψε, ακομα και το UI της είναι κλόνος του iOS και ο CEO της κυκλοφορεί σαν τον συχωρεμένο τον Jobs. Κρίμα πραγματικά που υποστηρίζετε την παρακμή της κινέζικης αγοράς. Ειμαι χρηστης I phone 5s και συμφωνω οτι πολλες εταιριες αντιγραφουν την apple και δεν αξιζουν. Εσυ ομως βρηκες να το πεις αυτο για την Xaiomi που ειναι τεραστια εταιρια στην κινα και οι συσκευες της με αποκορυφωμα το xaiomi mi4 ειναι παρα παρα πολυ καλες. Οκ και εγω το ios δεν το αλλαζω πλεον αλλα μην λεμε οτι θελουμε.... 2
disqualified Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Στο mi4 μου έκανε εντυπωση η πολύ μικρή αυτονομία που γράφει ότι έχει για συσκυή με 3000 μΑh μπαταρία...Πολύ καλή τιμή πάντως και η έλλειψη 4G δεν είναι και τόσο κρίσιμη http://www.minideal.net/stock-in-spain-xiaomi-mi4-3g-wcdma-smartphone-snapdragon-801-quad-core-2-5ghz-5-0-inch-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html στα 216 και σε 2-3 μέρες σπίτι σου
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά το 4g είναι υπόθεση μεγάλη, προχθες δοκιμάσαμε σε ένα χωριό και Πιάσαμε 24 κάτω και 11 πάνω, ούτε για πλάκα με 3g τέτοιες ταχύτητες και ενώ δεν κατεβαζεις μεγάλα αρχεία να κάνει διάφορα παίζει μεγάλο ρολο στα loading times
2.1Ohm Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά το 4g είναι υπόθεση μεγάλη, προχθες δοκιμάσαμε σε ένα χωριό και Πιάσαμε 24 κάτω και 11 πάνω, ούτε για πλάκα με 3g τέτοιες ταχύτητες και ενώ δεν κατεβαζεις μεγάλα αρχεία να κάνει διάφορα παίζει μεγάλο ρολο στα loading times Τι χωριο ηταν αυτο φιλε μ? εγω Θεσσαλονικη εχω δοκιμασει σε πολλες περιοχες με 4G πιανω μεχρι 11-12 και με hps+ κοντα στα 8! (με ειχα 4αρι ιντερνετ adsl και ηταν ικανοποιητικο τα 8 στο κινητο σε πειραξαν?!)
telemaxos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 To minideal θεωρείται αξιόπιστο σωστά? Και αν γίνει κάτι τα στελνω πίσω με δικά μου έξοδα?
vdeseris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τι χωριο ηταν αυτο φιλε μ? εγω Θεσσαλονικη εχω δοκιμασει σε πολλες περιοχες με 4G πιανω μεχρι 11-12 και με hps+ κοντα στα 8! (με ειχα 4αρι ιντερνετ adsl και ηταν ικανοποιητικο τα 8 στο κινητο σε πειραξαν?!) Θεσσαλονίκη με cosmote και 4G με note 3. Με τι κινητό είσαι φίλε μου?
Dinos_12345 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τι χωριο ηταν αυτο φιλε μ? εγω Θεσσαλονικη εχω δοκιμασει σε πολλες περιοχες με 4G πιανω μεχρι 11-12 και με hps+ κοντα στα 8! (με ειχα 4αρι ιντερνετ adsl και ηταν ικανοποιητικο τα 8 στο κινητο σε πειραξαν?!) Με LG G3 στο Ελληνικό γουρτυνίας. Γενικά το σήμα εκεί πάνω είναι για γέλια, με 2 γραμμές γράψαμε αυτή την ταχύτητα αλλά οι διαφορές είναι μεγάλες. Το παιδί μάλιστα που είχε το κινητό μου είπε ότι το μεγαλύτερο που έχει γράψει Αθήνα είναι πάνω απο 40. Θεσσαλονίκη με cosmote και 4G με note 3. Με τι κινητό είσαι φίλε μου? Mindblown
leo06 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ έπιασα 60+,και λοιπόν?στο σπιτi πιάνω 17 με την adsl και 9-10 απο το κινητό με 3g,επίσης 4g δεν ενεργοποιώ στο κινητό λόγο μπαταρίας
vdeseris Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 και εγώ έπιασα 60+,και λοιπόν?στο σπιτi πιάνω 17 με την adsl και 9-10 απο το κινητό με 3g,επίσης 4g δεν ενεργοποιώ στο κινητό λόγο μπαταρίας Αυτά είναι νούμερα για 4g! Επειδή αναφέρθηκε ότι με 4g στη Θεσσαλονίκη ο φίλος 2.1Ohm έπιανε 11-12 mbps και μου φάνηκε πολύ λίγο. Φυσικά και είναι άχρηστη για σερφάρισμα η ταχύτητα αυτή... Μόνο για κανένα upload (αποστολή) μπορεί να φανεί χρήσιμο. Και φυσικά δεν είναι παράγοντας για την επιλογή κινητού αν έχει 4g ή όχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα