Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να μην κολλάει και να έχει καλή κάμερα.

Έχουμε καταλήξει στο Cubot X10 και στο Moto G2. Για το Cubot, το μόνο που με προβλιματίζει είναι η κάμερα του? Τι λέτε?

Thanks! :)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω Windows :(

Γιατί; σε αυτό το κόστος είναι το καλύτερο ανάμεσα σε Android κ Windows για τα χαρακτηριστικά που θες. Τότε πας σε Moto G2 αν θες οπωσδήποτε Android. Είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του, στην κάμερα θα δεις διαφορά φυσικά αλλά είναι αξιοπρεπές.

• Like 1
Δημοσ.

Oπότε λές όχι το Cubot X10, Ε?

Γιατί; σε αυτό το κόστος είναι το καλύτερο ανάμεσα σε Android κ Windows για τα χαρακτηριστικά που θες. Τότε πας σε Moto G2 αν θες οπωσδήποτε Android. Είναι πολύ καλό κινητό για τα λεφτά του, στην κάμερα θα δεις διαφορά φυσικά αλλά είναι αξιοπρεπές.

Δημοσ.

iPhone 5 Wannabe? Μην πας σε κινεζιές Telemaxos, αλλο ένα καλό για τα λεφτά του είναι αυτό της LG https://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-S-8GB.html?from=manufacturer

• Like 1
Δημοσ.

πλάκα κάνεις έτσι; Τα xiaomi είναι κορυφή

thanks φίλε,με έκανες και γέλασα 

Neg, νομίζω πως όντως έχεις άδικο εδώ!  :mellow:

Μιλάμε για μία κινέζικη εταιρία που αντιγράφει τα Galaxy Note, τα iPhone, τα Design της Apple και της Samsung σε ότι συσκευή και να βγάλει ακόμα και τα Beats αντέγραψε, ακομα και το UI της είναι κλόνος του iOS και ο CEO της κυκλοφορεί σαν τον συχωρεμένο τον Jobs. Κρίμα πραγματικά που υποστηρίζετε την παρακμή της κινέζικης αγοράς. 

jobs-just-a-coincidence.jpgxiaomi-3.png

Beats_4242.gif

hs-1.jpgXiaomi-Mi-Note-Pro-4.pngsamsung-galaxy-note-4-hands-on-sg-34.jpgiphone-5s-review-gold-white-112.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μπλα μπλα μπλα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ μπλα μπλα 

I am a special snowflake

O Billdanos πρεπει να ειναι περηφανος για εσενα :) 

Παιρνω ποιοτητα Apple,Samsung (ή και παραπανω) στο 1/3 1/4 1/5 1/20 της τιμης και θα γκρινιαξω ή θα βγω να υπερασπιστω μια εταιρια;

Πρωτα την τσεπη μου πλεον και μετα τι μου ανεβαζει το Social Status εκτος αν σας στα αγοραζουν οι γονεις σας οποτε παω πασο.

Ρε μεγαλωστε μερικοι επιτελους.

Δημοσ.

Έχω xiaomi piston 2 τα οποία τα έπλυνε η μάνα μου με μια βερμούδα που τα είχα αφήσει στην τσέπη. Ακόμα δουλεύουν άψογα, ποιότητα κατασκευής απίστευτη, ήχος τα ίδια και τιμή χώμα. Το MiUi έιναι όντως wannabe iOS άλλα τρέχει άψογα και γενικά η xiaomi έχει κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία 2 χρόνια κάνοντας ακόμα και την Samsung να φαίνεται μικρή μερικές φορές όπως με την έλευση του Note Pro της Xiaomi σε σχέση με το Note 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...