adamakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα, έχω πάρει εδώ και καιρό ένα τάμπλετ Manta MID 1004 3G. Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά τη δουλειά του την κάνει. Εδώ και λίγο καιρό έχουν εμφανιστεί διαφημίσεις και εγκαθίστανται προγράμματα χωρίς να τα θέλω και χωρίς να τα ζητήσω. Προσπάθησα να κάνω φορμάτ με το γνωστό τρόπο, κρατώντας το πλήκτρο της φωνής και το On/off αλλά δεν κάνει τίποτα. Έκανα reset από το μενού του τάμπλετ αλλά με το πρώτο άνοιγμα ενώ έχουν σβηστεί τα πάντα οι ιοι και οι διαφημίσεις ως εκ θαύματος εμφανίζονται αμέσως. Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεμπερδέψω με αυτά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας
saruman123 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν κολλας ιο στο android Ενα ποστ εδω: http://www.insomnia.gr/topic/580346-%cf%80%ce%b9%ce%b8%ce%b1%ce%bd%ce%bf%cf%82-%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%83%ce%b5-android-mobile-lenovo/#entry54243790 Οσο για τις διαφημισεις το adfree κανει δουλεια(πρεπει να εισαι root). Υπαρχουν ομως και μερικη browser(χωρις root) που θα σε απαλλαξουν απο αυτα. UC Browser CM Browser Adblock Browser Ghostery Privacy Browser Maxthon Browser 1
adamakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 το θεμα ειναι οτι πεταει τις διαφημισεις ακομα και οταν δεν κανω τιποτα. μολις εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και χωρις να εγκαταστησω τιποτα απολυτως, χωρις καν να μπω για πρωτη φορα στο play store αρχισε να πεταει διαφημισεις. γι αυτο μου εχει σπασει τα νευρα. τι αλλο μπορω να κανω?
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Φιλε μου κατεβασε το link2sd... Ψαξε και βρες ΟΛΕΣ τις εφαρμογες που εγκατεστησες εσυ... Αν καποια απο αυτες ξεκιναει με /system/app τοτε της εδωσες δικαιωματα διαχειριστη και μετατραπηκε σε εφαρμογη συστηματος. Προυποθεση για ολα αυτα ειναι οτι ειχες root...
adamakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εγω προσωπικα δεν το πειραξα ποτε το ταμπλετ. εκτός και αν ηταν πειραγμενο οταν το πηρα κατεβασα την εφαρμογη που ειπες και ψαχνω θα ενημερωσω για οτι βρω και βλεπουμε ευχαριστω δεν εχω root και η εφαρμογη δεν κανει τιποτα ...... δυστυχως
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν εχεις ρουτ....ωραια. Τοτε δεν καταλαβαινω πως με επαναφορα εργοστασιακων αυτο επιμενει... Κανεις αυτο εδω http://www.hardreset.info/devices/manta/manta-mid1010-3g/ακριβως;;;
adamakos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 κανω ακριβως αυτο και με το που ανοιγει το πριν προλαβω να βαλω το google λογαριασμο και να ξεκινησω να εγκαθιστω 2-3 εφαρμογες που θελω πεταει διαφημισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα