Προς το περιεχόμενο

Google Play - High risk error

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

χθες έβαλα στο λογαριασμό μου μία Gift Card των 25€. Φαίνεται να ενεργοποιήθηκε σωστά και το ποσό υπάρχει στο balance. Παρόλ' αυτά, όταν προσπάθησα να πάρω κάτι, μου απέρριψε την αγορά λέγοντας ότι είναι υψηλού ρίσκου. Συγκεκριμένα το μήνυμα ήταν αυτό: «Error – Your order was declined because it was considered high-risk. Please try again in 30 minutes». Ξαναπροσπάθησα αρκετές φορές ανά μισάωρο, αλλά το ίδιο πρόβλημα προέκυπτε κάθε φορά. Δοκίμασα και μικρότερα ποσά, αλλά το ίδιο.

Είχα να πάρω κάτι από το 2012 (τότε χρησιμοποιούσα και κάρτα), οπότε μπήκα στις ρυθμίσεις του λογαριασμού μου για να δω μήπως βρω κάτι εκεί. Πράγματι υπήρχε καταχωρημένη η παλιά κάρτα, την οποία έσβησα. Επίσης άλλαξα τη διεύθυνσή μου στην τωρινή (είχα δηλωμένη μια παλιά μου διεύθυνση εξωτερικού, την οποία ανανέωσα στην καινούρια ελληνική).

Να πω επίσης, αν και δε νομίζω ότι παίζει ρόλο, ότι την κάρτα την ενεργοποίησα από υπολογιστή,αλλά τις αγορές προσπαθώ να τις κάνω από android συσκευή.

Ψάχνοντας στο internet, βρήκα αυτό και έκανα ότι προτείνει, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το μόνο που δεν έκανα είναι να πάρω τηλέφωνο στην υποστήριξη, αλλά σύμφωνα με αυτή τη σελίδα, δεν υπάρχει κάποιος αριθμός για τη χώρα μας. Επίσης από όσο είδα, δεν υπάρχει κάποιο chat ή email για να επικοινωνήσω μαζί τους.

Πολλοί πρότειναν την αναμονή, αλλά ξαναπροσπάθησα σήμερα το πρωί χωρίς αποτέλεσμα. Εάν γνωρίζετε κάτι επί του θέματος ή κάποιο τρόπο ώστε να επικοινωνήσω με τη Google, θα σας ήμουν υπόχρεος, καθώς από χθες μου έχουν σπάσει τα νεύρα με αυτή την ιστορία.

Δημοσ.

Διαβασε τι λεει ο John Paul D εδω:

https://productforums.google.com/forum/m/#!topic/play/xMYl6bgk1Xc

Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, στο link που δίνει το παληκάρι έγραψα το πρόβλημά μου, με πήραν τηλέφωνο και το έλυσαν. Από ότι φαίνεται η όλη ιστορία έγινε επειδή είχα χρόνια να κάνω αγορά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...