Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μια ερώτηση σχετικα με τροφοδοσια σε dell Alienware m17xr4.

Exω το stock τροφοδοτικο και ξαφνικα κατα το ανοιγμα μου λεει οτι θελει 240w τροφοδοτικο για την λειτουργια του υπολογιστη.

Εχω 2 τροφοδοτικα το οποιο ειναι τα ιδια

Ουσιαστικα το μηχανημ δουλευει κανονικα αλλα δεν μου φορτιζει την μπαταρια

ειτε σβηστο ειτε ανοικτο.

Εχω κανει bios reset εχω βγαλει την επιλογη μεσα απο το bios για το μηνημα αυτο.

Ξερετε τι μπορει να συμβαινει???

Δημοσ.

τα τροφοδοτικά dell/alienware έχουν ειδικό τσιπάκι για το οποιο ενημερώνεται το σύστημα οτι υπάρχει αυθεντικός φορτιστής.

Σε αντίστοιχη περίπτωση με την δική σου,επικοινώνησα με dell(εντός εγγύησης)και μου έστειλαν αλλο τροφοδοτικό.

τα 2 τροφοδοτικά που έχεις είναι ίδια για το συγκεκριμένο μοντέλο; αν ναι μπορεί να έχει πρόβλημα η υποδοχή του λάπτοπ που αναγνωρίζει το τροφοδοτικό.

στο bios τι γράφει για το τροφοδοτικό;

Δημοσ.

στην καλύτερη στραβωμένο το μεσαίο πιν από το φυσακι...δεύτερη καλύτερη κομμένο καλώδιο...3 και χειρότερη καμένο ολοκληρωμένο στο τροφοδοτικό....

άντε βάζω ακόμα μια αφού σου το κάνει και με τα δυο τροφοδοτικά...πρόβλημα στο φις του υπολογιστή

Δημοσ.

Το ενα απο τα 2 ειναι το αυτο που ειχε το κουτι μεσα,και ειχα παρει ακομη ενα ιδιο καινουργιο.

Απλα το μηνυμα που μου βγαζει στην αρχη ειναι οτι δεν αναγνωριστηκε τροφοδοτικο 240 w ,και αυτο που χρησιμοποιεις ειναι 180w.

Moυ λεει οτι αν δεν θελω να ξαναδω το μηνηνμα αυτο να πατησω F3 ,

δουλευει το μηχανημα αλλα δεν το φορτιζει.

Στο bios τι κοιτω να σου πω.???

στην καλύτερη στραβωμένο το μεσαίο πιν από το φυσακι...δεύτερη καλύτερη κομμένο καλώδιο...3 και χειρότερη καμένο ολοκληρωμένο στο τροφοδοτικό....

άντε βάζω ακόμα μια αφού σου το κάνει και με τα δυο τροφοδοτικά...πρόβλημα στο φις του υπολογιστή

Ουτε το μεσσαιο καρφακι απο το βυσμα ειναι στραβο ή οτι αλλο.

και καλωδιο δεν ειναι κομμενο.

Δημοσ.

στο bios γράφει πόσα βατ τροφοδοτικό βλέπει,αλλα εφόσον στο γράφει στην αρχή και στο bios το ίδιο θα δεις.

πιθανότατα τότε έχει πρόβλημα η υποδοχή του λάπτοπ.

Ναι εφόσον δεν δει το τροφοδοτικό που πρέπει το σύστημα μπαίνει σε safe mode περίπου.Δεν φορτίζει μπαταρία και δεν ανεβαίνουν τα clocks σε cpu/gpu.

Δημοσ.

και μεσα στο bios το ιδιο λεει. 180 w

ξερεις τι μπορω να κανω για αυτο να το επιδιορθωσω.??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...