Panagiotis Mak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το s6 edge και εγω από την πρωτη φορα που το ειδα το ερωτευτηκα. Αλλα υπαρχουν πολλοι λογοι που ολοι λενε το g4. Πρωτον: ο φακος F1.8 δεχεται περισσότερο φως που σημαινει καλυτερη καμερα Δευτερον: Αποσπωμενη μπαταρια Τριτον:Καρτα sd Ειναι ξεκάθαρο. Στο μονο που συμφωνω με το s6 ειναι ότι είναι πολυ γρήγορο. Ασε που η τιμη ειναι λιγο περισσοτερη απο 600€ που μπορω να διαθεσω. Διοτι αν παρω θα παρω η 64 γιγα η 128γιγα.
suffocater Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Με μπατζετ 600€ δεν πας στο S5 ρε φιλε ουτε σε κανενα S5.G4 και S6 να κοιταξεις Δηλαδη οταν λες " θα αγοράσω κινητο και μπορώ να διαθέσω μεχρι τόσα χρηματα",σημαινει οτι πρεπει να φτάσεις οσο το δυνατον πιο κοντα στο μεγιστο? Αν ικανοποιει τις αναγκες σου κινητο των 400,το απορριπτεις επειδη θα σου μεινουν ρέστα?
geekas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Galaxy S6 από εμένα, αν ήσουν οπαδός του iOS δεν θα ρώταγες
panther_512 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Εσείς ολη που λέτε για lg G4 έχετε πιάσει στα χέρια σας το s6 edge. ???? αλήθεια μόλις το είδα ερωτεύτηκα και ειναι το μονο κινητο που μπορει να με έκανε να αλλάξω απο iOS σε android S</p> Κανένας δεν νομίζω να διαφωνήσει στο ότι το S6 edge είναι ένα πανέμορφο κινητό και απευθύνεται ακριβώς σε καταναλωτές όπως εσένα. Είναι πολύ λογικό κάτοχος iphone να βρεί ελκυστικό το S6 edge, μιάς και το design του δεύτερου ακολουθεί τη φιλοσοφία του πρώτου. Αν κοιτάξεις πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι τομείς που αναλόγως της βαρύτητας που έχουν για τον καθένα μας, καθιστούν το G4 καλύτερη επιλογή. 1
Panagiotis Mak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.phonearena.com/phones/compare/Samsung-Galaxy-S6-edge,LG-G4/phones/9193,9104
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα