Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι αναμεσα σε s6 edge και lg g4 μπορειτε να μου πειτε πιο εχει την πιο καλη καμερα? Ειδα ενα βιντεακι συγκριτικα και νομιζω οτι το s6 εχει πιο καλη αν και πολλοι λενε οτι το g4 εχει την καλυτερη στην αγορα. Να και το βιντεο:https://www.youtube.com/watch?v=PsAt_o8zxGw

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Παιδια ειμαι αναμεσα σε s6 edge και lg g4 μπορειτε να μου πειτε πιο εχει την πιο καλη καμερα? Ειδα ενα βιντεακι συγκριτικα και νομιζω οτι το s6 εχει πιο καλη αν και πολλοι λενε οτι το g4 εχει την καλυτερη στην αγορα. Να και το βιντεο:https://www.youtube.com/watch?v=PsAt_o8zxGw

Για εμένα το G4 έχει καλύτερη, το S6 έχει απλά μεγάλα νούμερα στα Specs. Τα περισσότερα βίντεο δεν είναι αξιόπιστα όσο έχει να κάνει με τα κινητά. Καλύτερα επισκέψου ένα κατάστημα και δοκίμασε τα και τότε αποφάσισε γιατί στην τελική εσύ θα το αγοράσεις και εσύ θα το χρησιμοποιείς. 

Δημοσ.

Ε μα και εσυ ανεβηκες 3 κατηγοριες με την μια,μη συγκρινεις ενα κινητο του 2012 με ενα του 2015 (γιαυτο οι περισσοτεροι πλεον δεν προτιμαμε κινητα του 600αρικου αλλα περιμενουμε Price Drops ή το γυρισαμε στον κινεζο) αλλα συμφωνω,το G4 ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτο.Και με μια περσινη ναυαρχιδα (και οχι μονο) θα εβλεπα διαφορά.Παντως ψιλοασχετο,εχω να λεω τα καλυτερα για το s3 απο τη στιγμη βεβαια που το ρουταρα και περασα μια συγκεκριμμενη custom rom.Ελπιζω να μην εχει κανενα ατυχημα το g4 και θα το κρατησω και αυτο μια τριετια :P  Επισης και το s6 edge κινηταρα ειναι απλα εγω δεν μπορουσα να κανω εκπτωσεις στο θεμα της sd και της αποσπωμενης μπαταριας.

Δημοσ.

Αν και το S6 edge ειναι πανεμορφο κινητο,και θα το καταλαβεις ειδικα αν το πιασεις στο χερι σου,γιατι αδικειται απο φωτο και βιντεο,
το θεωρω λιγο ακριβο,εννοωντας οχι την τσεπη μου,αλλα αυτα που προσφέρει για την τιμη του.
Να ρωτήσω γιατι οχι το s5 που ειναι ΠΟΛΥ πιο φτηνο και νομιζω οτι σε καλυπτει?(και στο αδιαβροχο μερος)

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις οικονομικη δυνατοτητα σε  ΑNDROID S6 EDGE(δες το μαζι με το lg g4 απο κοντα καιπιστεψε με θα ξερεις αμεσως πιο θα παρεις :P)  . IOS I PHONE 6 Η 6S (βγαινει σε λιγες μερες).

Aν σε καιει το θεμα του αδιαβρωχου και επειδη δεν μου αρεσουν τα sony πιστευω οτι το Samsung galaxy s5 ειναι καλη επιλογη.

Y.Γ. Διαφορες στην καμερα lg g4 και s6 edge δεν θα βρεις τρομερες αλλα εμενα μου φαινεται καλυτερη του edge.

Επισης ειναι οτι πιο ομορφο κυκλοφορει...

Δημοσ.

Ύπάρχουν πολλά συγκρητικά για S6 vs G4.

Το κάθε κινητό έχει τα δικά του καλά. Προσωπικά το έψαξα πάρα πολύ γιατί θα αγόραζα το ένα από τα 2 για την γυναίκα μου και όταν δίνω τόσα πολλά λεφτά, η διαδικασία της επιλογής κρατάει τουλάχιστον ένα δίμηνο με ενδελεχές ψάξιμο reviews, forums, troubleshooting etc etc etc.

Για μένα η μεγαλύτερη οθόνη του G4, η αποσπώμενη μπαταρία και η δυνατότητα προσθήκης microSD αποτέλεσαν τους καθοριστικούς παράγοντες για την τελική μου επιλογή. Το S6 έχει καλύτερο design και υλικά κατασκευής και καλύτερο πάνελ οθόνης.

Στον φίλο συνιστώ όποια και αν είναι η αγορά του, να αγοράσει παράλληλα θήκη και tempered glass screen protector.

Δημοσ.

Κα το s5 ειναι παρα πολυ καλή επιλογη, μάλιστα βγήκε και το s5 neo με 2gb ram και ειναι και πιο γρήγορο στην cpu

Με μπατζετ 600€ δεν πας στο S5 ρε φιλε ουτε σε κανενα S5.G4 και S6 να κοιταξεις

Δημοσ.

Κα το s5 ειναι παρα πολυ καλή επιλογη, μάλιστα βγήκε και το s5 neo με 2gb ram και ειναι και πιο γρήγορο στην cpu

Kαι το απλο s5 2 gb ram εχει...

Δημοσ.

Android: LG G4

iOS: iPhone 6S σε μία βδομάδα

Βασικά με αυτά τα λεφτά παίρνεις οποιοδήποτε High End κινητό θες.

Το σε μια εβδομαδα απο που παλι προκυπτει???Παρουσιαση του κινητου εχει στις 9 του μηνα δεν σημαινει οτι θα ερθει και τοτε στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα μπορει να ερθει το Νοεμβριο και να ξεκιναει απο 750ευρω,αλα Iphone 6 αν δεις ιστορικο τιμων στο Skroutz.

Αν παει σε Android αναγκαστικα σε S6 ή G4 στα χρηματα αυτα,αλλιως στο M9 αν και δεν ειναι τοσο μεγαλη αναβαθμιση σε σχεση με το προηγουμενο της εταιριας M8.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Εσείς ολη που λέτε για lg G4 έχετε πιάσει στα χέρια σας το s6 edge. ???? αλήθεια μόλις το είδα ερωτεύτηκα και ειναι το μονο κινητο που μπορει να με έκανε να αλλάξω απο iOS σε android S</p>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...