Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Τις τελευταιες μερες σκεφτομαι για αγορα κινητου. Εχω κανει πολυ υπομονη με το s3 που εχω αλλα δεν αντεχω αλλο :cry: . Τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι 500€ με 600€.Θελω να ειναι πολυ γρηγορο και να εχει τελεια καμερα και μπροστα και πισω και αν γινεται να ειναι αδιαβροχο. Πειτε καμια ιδεα. Ευχαριστω!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το s5 ειχα σκεφτει και εγω για πρωτη λυση. Απο Κινα δεν θελω κατι το s6 αναγκαστικα πρεπει να το παρω ή 32gb η 64gb γιατι δεν παιρνει sd. Επισης το s6 δεν εχει μπαταρια που βγαινει και αν μια φορα κολλησει ή χαλασει καηκαμε πρεπει να το παω για service. το g4 πιστευω οτι ειναι μια καλη λυση.

Δημοσ.

Samsung Galaxy Note 4

Samsung Galaxy S5 και σου μενουν λεφτα για θηκες,μνημη

Samsung Galaxy S6

LG G4

Γνωμη μου αν και κινεζοφιλος για αυτο το Budget αποκλειστικα μεινε Ελλαδα

Αν βεβαια δεν παιζει επιδοτηση και θες να ριξεις την τιμη εχουμε να σου προτεινουμε Κινεζους με τα μισα και με τα ρεστα πας τριημερο.

Α και που`σαι το "αδιαβροχο" ειναι ισως απο τις μεγαλυτερες Marketing απατες των τελευταιων ετων ριξε μια ματια στο θεμα της Arvato εχει πεσει πολυ Brainstorming.

Δημοσ.

Its up to you,
Το καλο ειναι οτι κρατανε τιμη και μπορεις να το σπρωξεις ανετα,

Εσυ στην τελικη αποφασιζεις τι θυσιες θες να κανεις ;) 

Δημοσ.

Το Iphone 5s εχει ενας φιλος μου και που το βλεπω παει σφαιρα το εχει πολυ καιρο και τιποτα δεν παθαινει ουτε κολλαει τιποτα απολυτως και εχει και απιστευτη καμερα. Μονο που δεν εχει καλο μικροφωνο δηλαδη την ωρα που τραβαει βιντεο ο ηχος δεν ακουγεται καλα. :-D

Βαιβαια υπαρχει και για αυτο λυση. Υπαρχουν τα προσθετα μικροφωνα οπως αυτο:

https://www.google.gr/search?q=irig+mic+field&espv=2&biw=1280&bih=933&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAmoVChMIrJPokNPVxwIVCWQsCh0TsQq4&dpr=1

Δημοσ.

και τι,θα κουβαλας παντα και το μικροφωνο μαζι?δεν σου φαινεται καταρχας αντιπρακτικο και δευτερον λιγο "λαθος" να αγοραζεις κινητο που ηδη ξερεις οτι υστερει σε κατι που σε ενδιαφερει?

Δημοσ.

Το Ζ3 τουλαχιστον που εχει ο Billdanos εχει παει ηδη 2 φορες για Service με ξεκολλημενες απο την ζεστη προσοψεις,

Τωρα αν στο 3+ εχουν φτιαχτει αυτα τα προβληματα δεν ξερω.

Γενικα με την Sony δεν εχω τις καλυτερες εμπειριες.

• Like 1
Δημοσ.

Το Ζ3 τουλαχιστον που εχει ο Billdanos εχει παει ηδη 2 φορες για Service με ξεκολλημενες απο την ζεστη προσοψεις,

Τωρα αν στο 3+ εχουν φτιαχτει αυτα τα προβληματα δεν ξερω.

Γενικα με την Sony δεν εχω τις καλυτερες εμπειριες.

Ok αρα το z3+ βγαινει απο εξω. Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας. Θα διαλεξω ενα απο αυτα τα κινητα που μου προτεινατε! :-D

Δημοσ.

Καλημερα. Τις τελευταιες μερες σκεφτομαι για αγορα κινητου. Εχω κανει πολυ υπομονη με το s3 που εχω αλλα δεν αντεχω αλλο :cry: . Τα χρηματα που μπορω να δωσω ειναι 500€ με 600€.Θελω να ειναι πολυ γρηγορο και να εχει τελεια καμερα και μπροστα και πισω και αν γινεται να ειναι αδιαβροχο. Πειτε καμια ιδεα. Ευχαριστω!

Μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το s3 πηγα στο lg g4,Xαοτικη διαφορα στις επιδοσεις η καλυτερη ισως καμερα της αγορας.Το τελειο σχεδον τηλ για μενα,θα το καταευχαριστηθεις.Βεβαια δεν ειναι αδιαβροχο.

Δημοσ.

Μετα απο 3 χρονια συμβιωσης με το s3 πηγα στο lg g4,Xαοτικη διαφορα στις επιδοσεις η καλυτερη ισως καμερα της αγορας.Το τελειο σχεδον τηλ για μενα,θα το καταευχαριστηθεις.Βεβαια δεν ειναι αδιαβροχο.

Ε μα και εσυ ανεβηκες 3 κατηγοριες με την μια,μη συγκρινεις ενα κινητο του 2012 με ενα του 2015 (γιαυτο οι περισσοτεροι πλεον δεν προτιμαμε κινητα του 600αρικου αλλα περιμενουμε Price Drops ή το γυρισαμε στον κινεζο) αλλα συμφωνω,το G4 ειναι μια απο τις καλυτερες επιλογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...