Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι δεν είναι λάθος.

Μου είπαν από την Wind ότι το σύστημα δεν το ''βγάζει'' σε όλους κι όχι πάντα το ίδιο ποσό....

Γι αυτό λέω ότι είναι παράλογο....

Θα μιλήσω και με τη hol ναι κι αν πάλι βγαίνει κάπως έτσι τότε θα μείνω στην cyta

Εννοώ μήπως είναι κάποιο λάθος του συστήματος. Γιατί δεν έχει νόημα να σου βγάλει κάτι τέτοιο αν ήσουν πάντα συνεπής.

Και εμένα τα ρεμάλια μου λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμή από τα 23Ε ( Απεριοριστα αστικά υπεραστικά, διεθνή και 6 ώρες κινητά )....Βέβαια εγώ του λέω οτι το συμβόλαιο θα είναι χρόνου και όχι δύο

Έχω ένα γνωστό που δουλεύει στην εξυπηρέτηση της hol, και μου είχε πει αν θυμάμαι καλά, πως συνέχεια τους παίρνουν τηλέφωνο και ζητάνε εκπτώσεις, και συνήθως δίνουν. Αλλά αν είναι σχετικά χαμηλό αυτό που πλήρωνε και λήγει, το δινουν με 10% αύξηση, κάπως έτσι.

Εγώ πάντως που έδινα 20€ για dp με 300' μόνο σε σταθερά/κινητά στο εξοχικό μου, όταν τους είπα ότι θέλω να το κόψω γιατί δε με συμφέρει να πληρώνω τους επόμενους 10 μήνες που δεν θα είναι κανείς εκεί, το καλύτερο που μου έκαναν ήταν 18€ για 24 μήνες. Δεν τους είπα ότι γνωρίζω την περίπτωση αυτή με τα 15,80€, ίσως αν το έλεγα να είχα πετύχει κάτι καλύτερο (έστω και σε λεπτά ομιλίας), και τελικά προχώρησα στη διακοπή.

Δημοσ.

Εννοώ μήπως είναι κάποιο λάθος του συστήματος. Γιατί δεν έχει νόημα να σου βγάλει κάτι τέτοιο αν ήσουν πάντα συνεπής.

Έχω ένα γνωστό που δουλεύει στην εξυπηρέτηση της hol, και μου είχε πει αν θυμάμαι καλά, πως συνέχεια τους παίρνουν τηλέφωνο και ζητάνε εκπτώσεις, και συνήθως δίνουν. Αλλά αν είναι σχετικά χαμηλό αυτό που πλήρωνε και λήγει, το δινουν με 10% αύξηση, κάπως έτσι.

Εγώ πάντως που έδινα 20€ για dp με 300' μόνο σε σταθερά/κινητά στο εξοχικό μου, όταν τους είπα ότι θέλω να το κόψω γιατί δε με συμφέρει να πληρώνω τους επόμενους 10 μήνες που δεν θα είναι κανείς εκεί, το καλύτερο που μου έκαναν ήταν 18€ για 24 μήνες. Δεν τους είπα ότι γνωρίζω την περίπτωση αυτή με τα 15,80€, ίσως αν το έλεγα να είχα πετύχει κάτι καλύτερο (έστω και σε λεπτά ομιλίας), και τελικά προχώρησα στη διακοπή.

Καλημέρα

ΤΙ να σου πω δεν ξέρω.

Δεν θα ασχοληθώ άλλο με την Wind :)

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αίτηση στη hol για μεταφορά από τον ΟΤΕ με ημερομηνία ενεργοποίησης την ερχόμενη Τρίτη 15 του μηνός. Με πήρε χθες ο ΟΤΕ με καλή προσφορά και σμρ πήρα τηλ στη hol για υπαναχώρηση. Μου είπαν πως δε γίνεται και πως χρειάζονται 3 εργάσιμες για να γίνει η ακύρωση που δεν υπάρχουνε μέχρι τη Τρίτη. Ισχύει αυτό που μου είπαν;

Δημοσ.

Έκανα αίτηση στην HOL.

Με 24.99 εως 24 mb/s,απεριόριστα σταθερά,300 κινητά και hol/tv.

Έχει ενας φίλος και είπε αξίζει.

Επίσης δωρεάν ο εξοπλισμός.Μου το είπαν οι ίδιοι.

Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι τη Δευτέρα.,... :P

Δημοσ.

Έπρεπε να σε προτείνει ο φίλος σου που έχει ήδη HOL και θα έπαιρνε κάποια έκπτωση. :P

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Δημοσ.

Έπρεπε να σε προτείνει ο φίλος σου που έχει ήδη HOL και θα έπαιρνε κάποια έκπτωση. :P

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Κάπως έτσι έγινε....Βέβαια ίσως μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο αλλά έχω τσατιστεί τόσο πολύ με τη cyta που δεν μπορώ άλλο.Γι αυτό και την αίτηση την έκανα σήμερα που είναι Σάββατο.Δεν ήταν η κοπέλα που είχε μιλήσει ο φίλος μου

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα αίτηση στη hol για μεταφορά από τον ΟΤΕ με ημερομηνία ενεργοποίησης την ερχόμενη Τρίτη 15 του μηνός. Με πήρε χθες ο ΟΤΕ με καλή προσφορά και σμρ πήρα τηλ στη hol για υπαναχώρηση. Μου είπαν πως δε γίνεται και πως χρειάζονται 3 εργάσιμες για να γίνει η ακύρωση που δεν υπάρχουνε μέχρι τη Τρίτη. Ισχύει αυτό που μου είπαν;

Ναι ισχυει, αν και τωρα που το ειδα και σου απαντησα λογικα εχεις ενεργοποιηθει ηδη στην HOL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...