gsisr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πήρα χθες για να κάνω κάποιες ερωτήσεις για να γίνω συνδρομητής στη HOL. Ρωτουσα για τις τιμές των πακέτων και μου παν πως τρέχει μια προσφορά για το Σεπτεμβρη που δεν υπάρχει στο site. 20.5Ε το μήνα για 24μηνο στα 24mbps με 5 ωρες κινητα και απεριόριστα σταθερά. Μου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μήπως έχει τίποτα ψιλά γράμματα;
Ntoubroutza Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δες λίγο εδώ.... Όλα αυτά συν 120 λεπτά καρτοκινητό (σου στέλνουν sim αν δεν έχεις ήδη) ,συν μια κάρτα για 1gb ιντερνετ... http://www.insomnia.gr/topic/580700-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-wind/ Και τώρα λογικά πάλι με HOL θα μιλήσω... Επίσης δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε το βλέπεις στο site.Υπάρχει εδώ και καιρό.Μήπως σου ακούγεται διαφορετικά τα 300 λεπτά από το 5 ώρες? Είναι ακριβώς το ίδιο (χωρίς δόση ειρωνίας ε) Ορίστε https://www.hol.gr/services/home/hol-double-play Μιας και κάποιος ρώτησε για HOL.Ρε παδιά δείτε λίγο τα προγράμματα.Τι δεν καταλαβαίνω? double play gr + 300 με 21 ευρώ το μήνα 24μηνο double play gr μόνο απεριόριστα σταθερά με 24 ευρώ. Τι παράνοια είναι αυτή? 1
OutLawGr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι αλλά τα 21€ μετά τους 24μήνες γίνονται 42€ ενώ τα 24€ του προγράμματος μόνο για απεριόριστα σταθερά, γίνονται 35€. Είναι προσφορά μεν και συμφέρει αλλά πόσοι θα το διακόψουν μετά τους 24μήνες? Στατιστικά λίγοι θα μπουν στον κόπο, οπότε σου λέει η hol κάτσε να τους βάλω στο τριπάκι να αγοράσουν το double play gr 300' και θα τους τα παίρνω διπλά μετά... 1
Markk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνεις μια αίτηση για φορητότητα σε όποιον άλλον έχει αντίστοιχα συμφέρον πακέτο, και στο ρίχνουν και αυτοί. Στη χειρότερη να πας στον άλλον πάροχο αν δε σου ρίξουν το πάγιο και να χρειαστεί να πληρώσεις ένα 35άρι για τέλη σύνδεσης. Γνωστός μου που είχε DP στη wind με 27-28€ έκανε πριν 10 μήνες αίτηση στη HOL για ένα πρόγραμμα που είχε τα πάντα (+6 ώρες κινητά, +διεθνή) με 22€. Τον παίρνει η Wind και ρωτάει πως και γιατί φεύγει, και τους λέει έτσι κι έτσι. Ωραία, σας δίνουμε τα ίδια με 20€ το μήνα. Συμφωνεί και στέλνει φαξ για ακύρωση στη HOL.Την επόμενη τον παίρνουν από HOL και ρωτάνε γιατί ακυρώνει τη φορητότητα; Τους λέει μου έδωσε τα ίδια η Wind με 20€. Ωραία του λένε, σας δίνουμε κι εμείς ότι είπαμε με 15,80€. Και έτσι για 2 χρόνια πληρώνει τόσο.
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνεις μια αίτηση για φορητότητα σε όποιον άλλον έχει αντίστοιχα συμφέρον πακέτο, και στο ρίχνουν και αυτοί. Στη χειρότερη να πας στον άλλον πάροχο αν δε σου ρίξουν το πάγιο και να χρειαστεί να πληρώσεις ένα 35άρι για τέλη σύνδεσης. Γνωστός μου που είχε DP στη wind με 27-28€ έκανε πριν 10 μήνες αίτηση στη HOL για ένα πρόγραμμα που είχε τα πάντα (+6 ώρες κινητά, +διεθνή) με 22€. Τον παίρνει η Wind και ρωτάει πως και γιατί φεύγει, και τους λέει έτσι κι έτσι. Ωραία, σας δίνουμε τα ίδια με 20€ το μήνα. Συμφωνεί και στέλνει φαξ για ακύρωση στη HOL.Την επόμενη τον παίρνουν από HOL και ρωτάνε γιατί ακυρώνει τη φορητότητα; Τους λέει μου έδωσε τα ίδια η Wind με 20€. Ωραία του λένε, σας δίνουμε κι εμείς ότι είπαμε με 15,80€. Και έτσι για 2 χρόνια πληρώνει τόσο. Τίποτα σε μένα. Καμία προσφορά....
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Στον ΟΤΕ είσαι; Cyta..Τους ενημέρωσα ότι θέλω να αλλάξω εταιρεία αλλά τίποτα
Markk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αίτηση φορητότητας έκανες; Μόλις τους πάει το αίτημα κινητοποιούνται συνήθως. Αλλά δεν έχω εμπειρία από Cyta, για να είμαι ειλικρινής.
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Αίτηση φορητότητας έκανες; Μόλις τους πάει το αίτημα κινητοποιούνται συνήθως. Αλλά δεν έχω εμπειρία από Cyta, για να είμαι ειλικρινής. Στη cyta να το κάνω?
Markk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σε άλλον πάροχο πρέπει να κάνεις αίτηση. Αφού γίνει αυτό λίγες μέρες μετά θα πάει το αίτημα αυτό στη cyta, και αν θέλει να σε κρατήσει θα σου κάνει προσφορά. Αν δε σου κάνει ή αν δεν την αποδεχτείς, τότε σε αποδεσμεύει και προχωράει η διαδικασία για τη φορητότητα.
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Σε άλλον πάροχο πρέπει να κάνεις αίτηση. Αφού γίνει αυτό λίγες μέρες μετά θα πάει το αίτημα αυτό στη cyta, και αν θέλει να σε κρατήσει θα σου κάνει προσφορά. Αν δε σου κάνει ή αν δεν την αποδεχτείς, τότε σε αποδεσμεύει και προχωράει η διαδικασία για τη φορητότητα. αυτο το είδες? http://www.insomnia.gr/topic/580700-%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%83%CE%B7-wind/
Markk Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το είδα, αλλά μάλλον λάθος είναι, δεν έχει σχέση με εσένα αν πληρώνεις κανονικά μέχρι τώρα. Εγώ είμαι άνεργος και έκανα τη wind στο όνομά μου χωρίς να ζητήσουν τίποτα. Δοκίμασε στη HOL.
Ntoubroutza Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Το είδα, αλλά μάλλον λάθος είναι, δεν έχει σχέση με εσένα αν πληρώνεις κανονικά μέχρι τώρα. Εγώ είμαι άνεργος και έκανα τη wind στο όνομά μου χωρίς να ζητήσουν τίποτα. Δοκίμασε στη HOL. Όχι δεν είναι λάθος. Μου είπαν από την Wind ότι το σύστημα δεν το ''βγάζει'' σε όλους κι όχι πάντα το ίδιο ποσό.... Γι αυτό λέω ότι είναι παράλογο.... Θα μιλήσω και με τη hol ναι κι αν πάλι βγαίνει κάπως έτσι τότε θα μείνω στην cyta
VonLoutsos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνεις μια αίτηση για φορητότητα σε όποιον άλλον έχει αντίστοιχα συμφέρον πακέτο, και στο ρίχνουν και αυτοί. Στη χειρότερη να πας στον άλλον πάροχο αν δε σου ρίξουν το πάγιο και να χρειαστεί να πληρώσεις ένα 35άρι για τέλη σύνδεσης. Γνωστός μου που είχε DP στη wind με 27-28€ έκανε πριν 10 μήνες αίτηση στη HOL για ένα πρόγραμμα που είχε τα πάντα (+6 ώρες κινητά, +διεθνή) με 22€. Τον παίρνει η Wind και ρωτάει πως και γιατί φεύγει, και τους λέει έτσι κι έτσι. Ωραία, σας δίνουμε τα ίδια με 20€ το μήνα. Συμφωνεί και στέλνει φαξ για ακύρωση στη HOL.Την επόμενη τον παίρνουν από HOL και ρωτάνε γιατί ακυρώνει τη φορητότητα; Τους λέει μου έδωσε τα ίδια η Wind με 20€. Ωραία του λένε, σας δίνουμε κι εμείς ότι είπαμε με 15,80€. Και έτσι για 2 χρόνια πληρώνει τόσο. Και εμένα τα ρεμάλια μου λένε οτι δεν μπορούν να κάνουν καλύτερη τιμή από τα 23Ε ( Απεριοριστα αστικά υπεραστικά, διεθνή και 6 ώρες κινητά )....Βέβαια εγώ του λέω οτι το συμβόλαιο θα είναι χρόνου και όχι δύο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα