Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω gigabyte GA-G31M-ES2L μητρική. Επεξεργαστή Intel core duo 2,4GHz 64bit. Ram ddr2. Στο ebay έχει 2x4gb φτηνές αλλά δε ξέρω αν δουλεύουν γτ λέει για AMD motherboard η για Intel motherboard. http://m.ebay.com/itm/New-8GB-4X2GB-PC2-6400-DDR2-800Mhz-240pin-Dimm-Memory-For-Intel-AMD-Motherboard-/141715906648?nav=SEARCH Αυτή πχ κάνει? Δε λέει καμοια για GIGABYTE motherboard. Τι να πάρω? Επίσης το Overclock στη RAM που γεμίζει συνέχεια θα βοηθήσει?
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Οι συγκεκριμένες ram που έχεις βάλει ναι κανουν για την motherboard σου απλα το κακό ειναι οτι ειναι no name οποτε εδώ υπάρχει ρίσκο εγω προσωπικά δεν θα τις αγόραζα αλλα με βάση τα specs ναι κάνουν , για το overclock που ρωτάς οχι δεν θα βοηθήσει δεν θα καταλάβεις διαφορά και ειναι πολλοί οι παράγοντες για να γίνουν overclock και αν γίνουν οποτε μην ασχολείσαι καν
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όταν λέει για ΑΜD motherboard θα κάνει στο δικό μου? Επίσης υπάρχει κάποιο site που έχει φτηνές RAM ας είναι και stock house? Η πρέπει να λέει για Intel?? Όταν λέει Intel server θα δούλευει?
SeXBOX Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θα κανουν, αλλά το Unbranded δε μου κάθετε καλά... επίσης κοιτάς για 4x2GB ενώ η μητρική σου έχει μόνο 2 slots αν δεν κάνω λάθος.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θα κάνουν αυτές από το λινκ η γενικά αυτές που είναι για AMD και server? και Intel
mar10s Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 φιλε η μητρικη σου περνει μεχρη 4GB οχι παρα πανω.. και να κανανε θα σου τη καψουνε
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Το πήγα στο eshop. Εφτεγε η μητρική έβαλα μητρική με 80 ευρώ για Intel 4 πυρήνες. Και Ram 8 Gb και μου είπε ότι δε κάνουν όλες οι Ram για μητρικές έχει σχέση με το single side chips δηλ κουμπονουν και δεν αναγνωρίζονται (προσοχή).
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω να πω πως έχει τη καλύτερη εξυπηρέτηση μιλούσα για 40 λεπτά για το upgrade και μου έλεγε τα πάντα από τιμές τι συμφέρει και τέτοια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα