MpakiS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά... σήμερα άνοιξα τον υπολογιστή πήγα να μπω σε έναν από τους δύο σκληρούς μου και όταν έκανα διπλό κλικ μου έβγαλε ένα παράθυρο Άνοιγμα με: και μια λίστα με προγράμματα που έχω εγκατεστημένα... πως μπορώ να το λύσω ? ? ? και αν είναι εύκολο να μου προτείνεται κανα δύο προγράμματά προστασίας από ιούς (όχι βαριά γιατί σέρνεται το pc είναι παλιό) για να βάλω επειδή θέλω να κάνω φορματ...Ευχαριστώ!!!!
micos000 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεξί κλικ->εξερεύνηση δεν έχει στον δίσκο; Αν θέλεις να πας σε φορμάτ τι το θέλεις το antivirus; Πάρε backup και φορμάρισε. Αν το θέλεις για μετά, ότι av και να βάλεις πάλι θα σέρνεται. Δοκίμασε όμως το Immunet. Πάντως κάνε έναν γρήγορο έλεγχο με το adwcleaner.
LOVExVOTKA Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για μενα φιλε προσωπικα και επειδη εχεις παλιo pc τοτε καλυτερα μην βαλεις καθολου AV. Απλα βαλε το Malwarebytes και δωστου εκει μια στο τοσο να σου κανει κανα scan. Εξαρτατε βεβαια και απ την χρηση σου στο τι κατεβαζεις και στο που μπαινεις. Εγω προσωπικα δεν χρησημοποιω καμποσα χρονακια τωρα και δεν ειχα καμια "μολυνση" απλα κανοντας σωστο σερφαρισμα και προσεκτηκο downloading.
Jannis64 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν είναι να κάνεις format μην ασχολείσαι καθόλου με τα υπάρχοντα προβλήματα. Σχετικά με το av και επειδή ο υπολογιστής σου είναι παλιός και όπως λες θα σέρνεται, εγώ θα σου πρότεινα να σκεφτείς και τη λύση του Deep Freeze της Faronics. Απλώς όταν είναι να κάνεις κάποια αλλαγή στο pc σου (για παράδειγμα εγκατάσταση ή απεγκατάσταση κάποιου προγράμματος), θα πρέπει να απενεργοποιείς το Deep Freeze και μετά να το ενεργοποιείς πάλι. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2015 από Jannis64
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα