Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για θέμα καύσιμο μιλάω πάντα! Δεν ξέρω τι διαφορά θα έχει 115-1.8 με 150-1.6 και το φοβάμαι μην είναι χειρότερο. Μην πάω να πάρω κάτι ποιο οικονομικό και κάνω το αντίθετο! Έχω αρκετά ελαφρύ πόδι, αλλά όσο να ναι καίνε..

Χωρίς να ξέρω και πολλά μηχανικά δεν θα έπαιρνα impreza turbo αν έψαχνα ένα οικονομικό αυτοκίνητο...:)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Για θέμα καύσιμο μιλάω πάντα! Δεν ξέρω τι διαφορά θα έχει 115-1.8 με 150-1.6 και το φοβάμαι μην είναι χειρότερο. Μην πάω να πάρω κάτι ποιο οικονομικό και κάνω το αντίθετο! Έχω αρκετά ελαφρύ πόδι, αλλά όσο να ναι καίνε..

150 αλογα ειναι αυτα , μην παριμενεις να πιανεις κατω απο 8-9λτ στα 100

ε οχι και να αφαιρεσεις το turbo απο το imprezza! 

ΙΕΡΟΣΥΛΕ!

:o

Χαχαχαχα σταματήστε μωρέ :P προτιμώ να πάρω κάτι τέτοιο και να βγάλω το turbo παρά κάτι ποιο σάπιο.. 

Χαχαχαχα σταματήστε μωρέ :P προτιμώ να πάρω κάτι τέτοιο και να βγάλω το turbo παρά κάτι ποιο σάπιο.. 

αν το βρηκες σε καλή τιμή και είναι καλο πάρτο και μην το σκέφτεσαι... εχεις λινκ;

τα σουμπαρου δε βγαζουν προβλήματα παντως, λαδακια και τακακια και εισαι αρχοντας!!

αν το βρηκες σε καλή τιμή και είναι καλο πάρτο και μην το σκέφτεσαι... εχεις λινκ;

τα σουμπαρου δε βγαζουν προβλήματα παντως, λαδακια και τακακια και εισαι αρχοντας!!

Δεν έχω όχι, είναι από γνωστό! αλλά απ' όσο ξέρω έχει υποστεί 1 χρόνο ακινησίας. Δεν ξέρω αν το έβαζε μπρος.

Δεν έχω όχι, είναι από γνωστό! αλλά απ' όσο ξέρω έχει υποστεί 1 χρόνο ακινησίας. Δεν ξέρω αν το έβαζε μπρος.

τιποτα δεν παθαινει , αλλαξε λαδια-ξυδια-τακακια

τσεκαρε λαστιχα αναρτησεις και εισαι ετοιμος, κανενα θεμα

Kινητήρας 1600 95ps με turbo στα 150 & 180ps Ελληνική μετατροπή.Δεκάδες προβλήματα. Έγιναν μηνύσεις!  Πολλοί που την πάτησαν, αναγκάστηκαν να βάλουν την δίλιτρη μηχανή.

Με τί σιγουριά γράφουν κάποιοι για αξιόπιστο αμάξι;;; 

• Like 1

για μενα πχ ειναι οικονομικο :P

Σε σύγκριση με το τζετ σου; Γιατί με το Pajero δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά (μόνιμη τετρακίνηση+τούρμπο το κάνουν αρκετά πιο βενζινοφάγο από τα κλασσικά 1600άρια και δεν είναι και ελαφρύ, παίζει κάπου στα 1400κιλά). Εσύ τι μέση κατανάλωση έχεις σε νορμάλ συνθήκες;

Τέσπα για να μην φεύγουμε οφφ, δεν το προτείνω το συγκεκριμένο. Τόσο από πλευράς αξιοπιστίας (λόγω πατέντας ελληνικής) όσο και λόγω κατανάλωσης, που λογικά θα παίζει στα 10-12λτ/100 με νορμάλ οδήγηση. Εκτός αν το χαρίζουν ξέρω 'γω οπότε αλλάζει το πράγμα :P

Σε σύγκριση με το τζετ σου; Γιατί με το Pajero δεν νομίζω να είναι τόσο μεγάλη η διαφορά (μόνιμη τετρακίνηση+τούρμπο το κάνουν αρκετά πιο βενζινοφάγο από τα κλασσικά 1600άρια και δεν είναι και ελαφρύ, παίζει κάπου στα 1400κιλά). Εσύ τι μέση κατανάλωση έχεις σε νορμάλ συνθήκες;

Τέσπα για να μην φεύγουμε οφφ, δεν το προτείνω το συγκεκριμένο. Τόσο από πλευράς αξιοπιστίας (λόγω πατέντας ελληνικής) όσο και λόγω κατανάλωσης, που λογικά θα παίζει στα 10-12λτ/100 με νορμάλ οδήγηση. Εκτός αν το χαρίζουν ξέρω 'γω οπότε αλλάζει το πράγμα :P

Και μενα καπου στα 12-13λτ/100 παιζει αλλα ειναι κατ' επιλογη τετρακινητο (1900 κιλα)

Απο την στιγμη που ειναι ελληνικη πατεντα και δεν ειναι μαμα τοτε αλλαζει το πραγμα...αλλα δεν περιμενα οτι θα πιανει και 12αρια το 1600αρι

Σαν αμαξακι ειναι ωραιο παντος χαλαρα θα επερνα το 2.0λτ καποια στιγμη στο μελλον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...