dimitrisOP Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Από κατανάλωση πως είναι? 1.600αρι ειναι, δεν καιει πολλα
Dare-Devil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Το fiesta ειναι αυτο π με τραβαει περισοτερα απο τα συγκεκριμενα Ναι αν δεν σε παίρνει οικονομικά για swift τότε το fiesta είναι τίμια επιλογή και επειδη για κάποιους μήνες οδηγούσα αυτής της χρονολογίας fiesta μπορώ να σου πώ ότι είναι ακλή επιλογή για το budget σου . Αξιόπιστο και φθηνά ανταλλακτικά ! Τα getz αστα στην ακρη. Όχι οτι δεν είναι αξιόπιστα αλλά το fiesta οδηγικα είναι πολύ ανώτερο . Καλησπέρα,Θέλω τα φώτα σας σχετικά με την αγορά ενός μεταχειρισμένου αμαξιού!!!Τα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι ταβάνι 5000-5500 ευρω και μέχρι 60000 χιλιομετρα!!!Βλέποντας αρκετές περιπτώσεις στο car.gr έχω τις εξής απορίες:Σε αυτή την αναλογία τιμής-χιλιομέτρων ποία είναι η καλυτερη επιλογή που μπορώ να κάνω δεδομένου οτι θέλω ενα αμάξι κυρίως για την πόλη(Χαμηλο σε κατανάλωση),προσιτό οσον αφορά τα service του και τα έξοδα του??Ποιες είναι οι εμπειρίες σας??Ας πούμε το citroen c1 θα με καλύψει?? edit:Δεν ανοιξα καινούργιο thead για να μην κουράζω... suzuki swift 1.3 Γενικά μείνε μακριά απο γαλλικά ειδικά μεταχειρισμένα απο άποψη αξιοπιστίας .
Thanos1972 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Να τολμησω να προτεινω και εγω ενα σαν το δικο μου που με εχει αφησει παρα πολυ ικανοποιημενο? Honda HR-V 1.6 105PS 3DR '01 - 3.900 (λεει οτι ειναι η προσθιοκινητη εκδοση και οχι η 4Χ4). Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2015 από Thanos1972 2
NickTG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 suzuki swift 1.3 Γενικά μείνε μακριά απο γαλλικά ειδικά μεταχειρισμένα απο άποψη αξιοπιστίας .Ε ναι. Κλασικό αναξιόπιστο γαλλικό το C1. 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Ριξε εδω μια ματια http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6843295/
Zaknafein Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 ή εδώ http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6778950/ Ενδεικτικά την βάζω, παιζούν και μερικά άλλα 207 εκεί κοντά.
liopyr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αν σε νοιάζει η οικονομία στην τσέπη σου απο όλες τις απόψεις προτείνω με χίλια +++ suzuki swift 1.3 μοντέλο 2004 και μετά (τέλη κυκλοφορίας 135 ευρώ) . Μικρό 3πορτο με νεύρο και σβελτάδα . Κοντές διαδρομές σχέσεων κοντή διαδρομή συμπλέκτη και γενικά έχει μια σπορτιφ αίσθηση στην οδήγηση . Αξιόπιστο . Ελάχιστα εργατικά φθηνά ανταλλακτικά. Διαφωνώ σε όλα. (εκτός από το τελευταίο που δεν ειμαι και πολύ σίγουρος). Δεν ξέρω ποιο swift έχεις δοκιμάσει και αν έχουν σημαντικές αλλαγές στις εκδόσεις τους, πάντως ένα 1.3 του 2005 της αδερφής μου ούτε νεύρο είχε (αν δεν ήξερες πόσα άλογα έχει θα το υπολόγιζες στα 75), ούτε κοντές σχέσεις (στην εθνική κατεβάζεις 3η για προσπέραση), αρκετά σκληρό συμπλέκτη και γενικά κουβαδίστικη οδηγική συμπεριφορά, δεν εμπνέει καμία σιγουριά για "σπορ" οδήγηση. Σπασμένα ρουλεμάν στο σασμάν κάπου στις 80.000χλμ, πανάκριβη επισκευή (οκ, μπορεί μέχρι ενός σημείου να έφταιγε και το συνεργείο), συχνά θεματάκια τροφοδοσίας με πολλαπλασιαστές στα ~150.000χλμ. 2-3 ανακλήσεις στην suzuki για όχι και πολύ ασήμαντα θέματα, μία ήταν ο συμπλέκτης θυμάμαι, για τις άλλες δεν είμαι σίγουρος, ίσως θεματάκια στο χειρόφρενο και αερόσακους; (μπορεί να λέω και μαλακίες). Το ξεφορτώθηκε κακήν-κακώς πάντως, προσωπικά δεν θα πρότεινα σε κανέναν να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο. Ίσως τα παραπάνω να είναι παιδικές ασθένειες που διορθώθηκαν σε μετέπειτα εκδόσεις, γιατί δεν είσαι ο μόνος που διαφωνώ για αυτό το αυτοκίνητο.
dobro Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως τα παραπάνω να είναι παιδικές ασθένειες που διορθώθηκαν σε μετέπειτα εκδόσεις,. ακριβως αυτο.................... και οπως υπηρχε διαφορα τσεχικου- ιαπωνικου!
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Να τολμησω να προτεινω και εγω ενα σαν το δικο μου που με εχει αφησει παρα πολυ ικανοποιημενο? Honda HR-V 1.6 105PS 3DR '01 - 3.900 (λεει οτι ειναι η προσθιοκινητη εκδοση και οχι η 4Χ4). Πάντα είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια σ'αυτό το αυτοκίνητο! Θυμάμαι και τη διαφήμιση, joy machine!
Hyphen Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα.. Μιας και σε λίγους μήνες θα παραδώσουμε πινακίδες (και μάλλον και απόσυρση) του Kia Clarus '96 ψάχνω από τώρα τι αμάξι να πάρω. Μου έχει μπει αρκετά στο μάτι το Corsa 1.4 twinport του 04, κάπου εκεί και γενικά θέλω κάτι ποιο μικρό 2πορτο, κάτι για την ηλικία μου τέλος πάντων. Σαν αγγελία βρήκα αυτό που φαίνεται αρκετά προσεγμένο. http://www.car.gr/classifieds/cars/view/6840066/ Είναι οικονομικό σαν αμάξι? δεν θέλω πάλι να δίνω 10€ για μια βολτα.. Γενικά για τι άλλο μπορώ να κοιτάξω? Το coupe αμαξαρα ειδικα για τα λεφτα που ζητανε. στα + αν εισαι εστω και λιγο τυπικος στα σερβις δεν θα χαλασει ποτε! πολυ μουρη! νεανικο! εχει βαρος μπαινει σε στροφες ανετα εχει κυβικα τραβαει παντου παει ταξιδια ολα easy! μπορεις να βρεις ενα s145 το οποιο σου δινει και λιγο γκαζι να παιξεις! στα - βαρυ δεν ειναι για γκαζια ειδικα το 115 δεν παει... αλλα τραβαει. καει αρκετα για μεσα στη πολη λιγος αριθμος μεταχειρισμενων Γενικα αν δεν σε πειραζουν τα - του θα καταχαρεις με αυτο το αμαξι! Σαν νεος που εισαι! ενα πολο ή ενα swift αλλη κατηγορια...την μουρη που πουλαει το coupe ουτε για αστειο! evo μιλαμε για budget 3-3.500 χιλιαρικα ε?
Thanos1972 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Πάντα είχα μια ιδιαίτερη συμπάθεια σ'αυτό το αυτοκίνητο! Θυμάμαι και τη διαφήμιση, joy machine! Το joy machine ειναι χωρις την τετρακινηση οποτε δεν αξιζει κατα την γνωμη μου. 2
evoracing Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Hyphen λίγο τα φότα με χαλάνε σε θέμα εμφάνισης αλλά λεφτά να έχουμε να τα χαλάμε για εμφάνιση και όχι για επιδιορθώσεις.. ] Όσο για το γκάζι έτσι κ αλλιώς όταν έχεις ένα τέτοιο αμάξι δεν το έχεις για κόντρες κτλπ.. Λίγο η κατανάλωση με χαλάει που λες γτ αν και κάνω και μεγάλες διαδρομές, το χρησιμοποιώ και αρκετά μέσα στην πόλη αλλά και σαν το clarus που έχω τώρα δεν πιστεύω να είναι.. Το εσωτερικό του το λάτρεψα πάντως! 1
zio10 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το joy machine ειναι χωρις την τετρακινηση οποτε δεν αξιζει κατα την γνωμη μου. Δεν τη θυμόμουν αυτή τη λεπτομέρεια 1
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 εχει βαρος μπαινει σε στροφες ανετα την μουρη που πουλαει το coupe ουτε για αστειο! Τα ελαφριά δεν μπαίνουν? Σε ποιον την πουλάει? 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα