Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο φορματ που εκανα δοκιμασα να μπω σε καποιο παιχνιδι στο fb και ολα ηταν οκ.

Μετα απο καμια μερα που εφυγα και εκατσε αλλος στον υπολογιστη μου μου ειπε οτι ειχε θεμα με αλλες ελιδες και τα παιχνιδια. Δοκιμασα και με διαφορετικο browser, Τα ιδια.

Εμφανιζονται τα παρακατω. Μπορω να αποφυγω το φορματ?

post-209186-0-46860700-1441239926_thumb.jpg

post-209186-0-92205300-1441239930_thumb.jpg

post-209186-0-36476200-1441239934_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτο γινεται μονο με το συγκεκριμενο laptop, με αλλο laptop, με tablet και smartphone δεν εχω θεμα. Anyway, το ετοιμαζω ηδη για φορματ.

Δημοσ.

Εμφανιζονται τα παρακατω. Μπορω να αποφυγω το φορματ?

Ναι, Facebook μπαίνω, παιχνίδια όχι όπως και σε άλλες ιστοσελίδες. Μάλλον πάω για φορματ...

Αυτο γινεται μονο με το συγκεκριμενο laptop, με αλλο laptop, με tablet και smartphone δεν εχω θεμα. Anyway, το ετοιμαζω ηδη για φορματ.

Φαγώθηκες με το φορμάτ!

Γιατί δεν κάνεις λίγο troubleshooting? Ποιά windows πέρασες; Είναι γνήσια ή είναι preconfigured τύπου MAFIA, Black Edition etc? Περιέχουν προεγκατεστημένο software κακόβουλου λογισμικού; Δοκίμασες επανεγκατάσταση κάρτας δικτύου; Ο Flash Player είναι εγκατεστημένος κανονικά; Δοκίμασες να τον απεγκαταστήσεις και να ξαναπεράσεις την τελευταία έκδοση; Reset στα Internet Options από το Control Panel?

Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες. Το φορμάτ σε φρεσκοπερασμένα windows γιατί να σου λύσουν το θέμα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικα δεν εκανα φορματ, εκανα επαναφορα συστηματος αλλα το προβλημα ξανα εμφανιστηκε.

windows 10 64bit γνησια, και τα μοναδικα προγραμματα εγκατεστημενα ειναι ο opera, mpc με ολα τα codecs και ο flash player.

Μονο facebook μπορει να μπει, σε καμια αλλη ιστοσελιδα και ουτε και σε καποιο παιχνιδι facebook. Οι ρυθμισεις δικτυου ειναι οκ, και ο flash επισης ειναι οκ.

Δημοσ.

Κάνεις ping σε άλλες σελίδες;

Τωρα το ξανα εκανα επαναφορα. Σε περιπτωση που ξανα εμφανιστει, τι εννοεις με αυτο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...