Basilhs23___ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ο υπολογιστής ενός φίλου μου ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο όταν πατάς το κουμπί και μετά σβήνει. Φταίει το τροφοδοτικό ή η μητρική του ;;;
evoracing Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Πολύ πιθανόν το τροφοδοτικό. Αν βρεις κάποιο εύκαιρο δοκιμάστε κάποιο άλλο πριν πάρετε άλλο..
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον τα vrm! Χωρις το δωδεκαρι 4πιν η 8πιν, σβηνει μετα το δευτερολεπτο? Αν οχι, ειναι μητρικη!
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλαξε μήπως πολύ πρόσφατα επεξεργαστή; Αν ναι να τσεκαρει την ψήκτρα αν την έβαλε καλά.. Μου έχει τύχει
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Άλλαξε μήπως πολύ πρόσφατα επεξεργαστή; Αν ναι να τσεκαρει την ψήκτρα αν την έβαλε καλά.. Μου έχει τύχει Σε ένα δευτερόπλεπτο δεν προλαβαίνει να γίνει τίποτα Αν ήταν κανα 5,6 ναι
benign Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ο υπολογιστής ενός φίλου μου ανοίγει για 1 δευτερόλεπτο όταν πατάς το κουμπί και μετά σβήνει. Φταίει το τροφοδοτικό ή η μητρική του ;;; Τι τροφοδοτικο εχει?Lama? (Συγγενης του Deer) 1
vendettaAa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Τωρα είδα το topic αυτό και είναι παρόμοιο με αυτο που ανέβασα εγώ..Αν γίνετε να διαγραφεί το δικό μου και συγνώμη για την αμέλεια μου.http://www.insomnia.gr/topic/581179-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/ Έβγαλα το δωδεκάρι 4πιν και δουλεύει κανονικά..Το θέμα είναι οτι η μητρική πριν 3 βδομάδες ηταν σε λειτουργία.όντως παίζει να την χαιρετήσω έτσι απλά?
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έβγαλα το δωδεκάρι 4πιν και δουλεύει κανονικά..Το θέμα είναι οτι η μητρική πριν 3 βδομάδες ηταν σε λειτουργία. όντως παίζει να την χαιρετήσω έτσι απλά? Ναι, γίνεται αν είναι καλή μητρική και έχεις σταθερό χέρι να αλλάξεις τα transistor στα VRM αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Τώρα είδα το θέμα σου, μπας και σε εσένα είναι ο επεξεργαστής, αφού με άλλη μητρική δεν έπιαζε?
vendettaAa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι, γίνεται αν είναι καλή μητρική και έχεις σταθερό χέρι να αλλάξεις τα transistor στα VRM αλλά δεν ξέρω αν αξίζει. Τώρα είδα το θέμα σου, μπας και σε εσένα είναι ο επεξεργαστής, αφού με άλλη μητρική δεν έπιαζε? Mε διαφορετικούς επεξεργαστές το έχω τσεκάρει.. Για να επιχειρίσω να αλλάξω τα transistor δεν εξιζει λέτε??
Sheogorath Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Αξίζει αλλά θέλει να έχεις το χέρι Εβραίου Ωρολογοποιού για να τα καταφέρεις! Καλή τύχη!
vendettaAa Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 μπορει για την πλάκα να το κοιτάξω χωρίς πολλές προσδοκίες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα