Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ,θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 150 € για τον γιο μου. Ψαχνοντας κατεληξα σε αυτα τα δυο ,τα οποια και εχουν παραπλησια τιμη . Lenovo a6000 & LG L90  Εχετε καποια αποψη πιο απο τα δυο να διαλεξω ?? εχετε καποια αλλη προταση καλυτερη ??? Η χρηση θα ειναι κυριως Φωτο- viber - youtube - παιχνιδια.  Ευχαριστω

Δημοσ.

Για το lenovo εχω να πω πληρει ολες τις προυποθεσεις.Εχει πολυ καλη οθονη με ωραια χρωματα γρηγορο ιντρνετ και βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες,αν και προσωπικα θα το ηθελα λιγο καλυτερο σε αυτον τον τομεα!!

Αλλιως υπαρχει και η επιλογη σε windows οπως το 640.

• Like 1
Δημοσ.

Για το lenovo εχω να πω πληρει ολες τις προυποθεσεις.Εχει πολυ καλη οθονη με ωραια χρωματα γρηγορο ιντρνετ και βγαζει αρκετα καλες φωτογραφιες,αν και προσωπικα θα το ηθελα λιγο καλυτερο σε αυτον τον τομεα!!

Αλλιως υπαρχει και η επιλογη σε windows οπως το 640.

απο οτι καταλαβαινω μαλλον δεν εχει καλη καμερα ,γιατι με 8mp θα επρεπε να ειναι super. απο προβληματα πως παει ?? το εχεις καιρο ?

Δημοσ.

Το εχει ενας φιλος μου εδω και 3 μηνες χωρις κανενα προλημα,κραταει 3 μερες η μπαταρια με μετρια χρηση,η καμερα ειναι πολυ καλη για 8αρα βγαζει "καθαρες" φωτογραφιες αλλα πηγαινε να το δεις και εσυ ο ιδιος απο κοντα.Το εχουν στα public. 

Δημοσ.

Είχα το lg και ένας κολλητός μ τώρα το λενοβο. Θα προτιμούσα το λενοβο λόγω οθόνης κυρίως και ελαφρως καλύτερης κάμερας και μεγαλύτερης οθόνης.μπαταρία αξιοπρεπέστατη στο λενοβο απλώς οχι τουμπανη όπως στο λ 90. Το είχε προσφορά πριν το καλοκαίρι με δωρο powerbank στα public δεν.ξέρω αν ισχύει ακόμα.

Δημοσ.

Καλημερα ο κύβος ερρίφθη , Lenovo A6000 είδωμεν ..... Μόνο που ο πωλητής στα public δεν μου είπε οτι θελει mini sim και τρέχουμε άδικα πρωι,πρωι......

Δημοσ.

καλησπερα ,θελω να αγορασω ενα κινητο μεχρι 150 € για τον γιο μου. Ψαχνοντας κατεληξα σε αυτα τα δυο ,τα οποια και εχουν παραπλησια τιμη . Lenovo a6000 & LG L90  Εχετε καποια αποψη πιο απο τα δυο να διαλεξω ?? εχετε καποια αλλη προταση καλυτερη ??? Η χρηση θα ειναι κυριως Φωτο- viber - youtube - παιχνιδια.  Ευχαριστω

Σε αυτα τα χρήματα μονο Lumia 640!!! 

Καλημερα ο κύβος ερρίφθη , Lenovo A6000 είδωμεν ..... Μόνο που ο πωλητής στα public δεν μου είπε οτι θελει mini sim και τρέχουμε άδικα πρωι,πρωι......

Να πω οτι δεν το γραψαμε ρε γμτ...

• Like 1
Δημοσ.

Και αφου το αγορασαμε εκανε μια Μ@!!!κια ο μικρος ενεργοποιησε ενα back front ?? Δεν το λεω με σιγουρια γιατι δεν θυμαται . Παντως απο εκεινη την στιγμη και μετα δεν κανει scrol η οθονη πρεπει να πατησεις καθε εικονιδιο σαν windows για να ανοιξει ,δηλαδη μια για επιλογη και δυο για ανοιγμα, και το πιο εκενυριστικο συνεχεια μιλαει μια ηλιθια απαγγελοντας γραμματα στα ελληνικα επειδη δεν μπορει να πει λεξεις. Ξερετε κατι που  μπορω να κανω ? Σκεφτομαι εαν υπαρχει τροπος να σβησω τα παντα και να κανω επανεκινηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...