KappaKeepo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 βοηθεια τι πρεπει να κανω για να γυρισω στα 8.1 μου βγαζει αυτο εδω το πραγμα οταν θελω να γυρισω απο τα 10 στα 8.1
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι σαφές νομίζω το ότι δε μπορείς και σου εξηγεί και το γιατί, οπότε μην περιμένεις θαύματα... 1
johnnyman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ριξε λιγο μια ματια εδω. http://www.thewindowsclub.com/were-sorry-but-you-cant-go-back-windows-10
Losser Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Κάνε backup και καθαρή εγκατάσταση τα win 8.1
KappaKeepo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 διαβασα οτι πρεπει να εχω 3 φακελους για να γυρισω στα 8.1 αλλα για καποιο λογο εχω μονο τους 2......δηλαδη τωρα δεν γινεται να παω πισω στα 8.1?πρεπει να αγορασω cδ με νεα windows?
Losser Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Είχες ενα μηνα περιθωριο για να πας πισω στα win 8, τώρα δεν γινεται να πας πίσω. Αν θελεις να πας σε win 8, πρεπει να κανεις backup (γιατι θα διαγραφουν ολα), φορματ τον δισκο, και εγκατασταση τα win 8 με το κλειδι που είχες.
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 @KappaKeepo Την επομενη φορα χρησιμοποιησε καποιο κατατοπιστικο τιτλο για το thread σου, διαφορετικα θα κλειδωθει χωρις προειδοποιηση. /edited
KappaKeepo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια εμενα τα windows 8 τα ειχε μεσα ο υπολογιστης οταν τον πηρα και δεν εχω σιντι ,πρεπει να αγορασω?
WalkerSW Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Να τολμησω να ρωτησω γτ να πας πισω στα χειροτερα 8.1? Η θα πεσουν να με φανε οι συνομωσιολογοι της προστασιας των προσωπικων δεδομενων? 1
KappaKeepo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη ειδα οτι σε εναν χρονο θα πρεπει να τα αγορασω τα 10 αλλιως θα μεινω χωρις ουιντοους
plpapadopoulos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 επειδη ειδα οτι σε εναν χρονο θα πρεπει να τα αγορασω τα 10 αλλιως θα μεινω χωρις ουιντοους Δε νομίζω πως ισχύει κάτι τέτοιο. Έχεις τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις δωρεάν σε Windows 10 ώς τότε. Όχι ότι θα πρέπει μετά τον 1 χρόνο να πληρώσεις για να τα κρατήσεις.
KappaKeepo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδη θα τα εχω ετσι δωρεαν για παντα?
WalkerSW Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δηλαδη θα τα εχω ετσι δωρεαν για παντα? Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα