iron_dk Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έβαλα και εγώ SSD σκληρό στο σχετικά παλιό laptop (HP dv6397ea) μου και όλα καλά. Τον παλιό, που δεν έχει κάποιο πρόβλημα, τον έβαλα σε θήκη για εξωτερικό USB. Και τώρα η απορία: Μπορεί να γίνει κάτι ώστε να μπορώ να bootάρω απο τον παλιό σκληρό από την USB είσοδο; Να πώ εδώ ότι πριν αφαιρέσω τον παλιό σκληρό έκανα τερματισμό λειτουργίας χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ενοείς να βάλεις λειτουργικό στον usb και να κάνεις boot ? αν ναι νομίζω πως οχι δεν γίνεται
WalkerSW Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γινεται και παραγινεται! http://lifehacker.com/how-to-run-a-portable-version-of-windows-from-a-usb-dri-1565509124 Απλα οχι με την παλια εγκατασταση ... Πρεπει να του ξαναβαλεις τα win! 1
TheELF Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ίσως , αν στήσεις virtual machine και ορίσεις όλον τον, usb πλέον ,δίσκο σαν δίσκο του vm να ξεκινήσει και να παίζει κανονικά, το είχα κάνει αυτό κάποτε και ο ίδιος,ιδίως με win 7 και ποιο νέο είναι καλές οι πιθανότητες.
iron_dk Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Αυτό που εννοώ είναι ο σκληρός όπως τον έβγαλα από το laptop και αφού το βάλω σε θήκη εξωτερικού USB να bootάρει τα παλιά WIN όταν ορίζω στο boot order του laptop την USB είσοδο. Καταλαβαίνω ότι "βασικά" δεν γίνεται αλλά πάλι ήλπιζα να υπάρχει κάποιο κόλπο ... Ουσιαστικά θέλω κάτι από "τα παλιά" και βαριέμαι να ανοίγω το laptop να βγάζω τον SSD και να ξαναβάζω τον παλιό σκληρό. Αφού πάρω αυτά που θέλω εννοείται ότι ο παλιός σκληρός θα διαμορφωθεί.
disaster13 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2018 Φίλε μου καλημέρα, έχω το ίδιο λάπτοπ και σκεφτόμουν να του αλλάξω κι εγώ τον HDD με έναν SSD. Μπορείς να μου πεις ποιον δίσκο έχεις βάλει και ποιες είναι οι εντυπώσεις σου μέχρι τώρα, από επιδόσεις και αξιοπιστία? Κατάφερες τελικά να bootαρεις από τον παλιό με usb? Επίσης σκεφτόμουν να αναβαθμίσω την μνήμη του. Μήπως γνωρίσεις τι Motherboard φοράει το λάπτοπ μας και αν μπορεί να σηκώσει μέχρι 4GB DDR2 στα 667MHZ?
disaster13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν επανέρχομαι να απαντήσω μόνος μου στην τελευταία ερώτηση. Μετά από πολύ ψάξιμο και επικοινωνία με infoquest, καταστήματα από Ελλάδα και Κίνα, δεν έβγαλα άκρη γιατί ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του.... Τεσπα να μην τα πολυλογώ βρήκα έναν φίλο που είχε δύο παλιές μνήμες και τις δοκίμασα και δουλεύουν οκ.. Ο υπολογιστής πάει κάπως καλύτερα, ειδικά όταν έχω πολλά προγράμματα ανοιχτά, αλλά όχι τρελές διαφορές, σίγουρα θα προχωρήσω και σε αλλαγή του σκληρού.. Πριν βάλω τις μνήμες έκανα πρώτα και αναβάθμιση του BIOS στην τελευταία έκδοση. Το κακό είναι ότι επειδή έχω windows 32bit διαβάζει μόνο τα 3 από τα 4 γίγα μνήμης που εγκατέστησα. Ενώ λέει ότι έχουν τοποθετηθεί 4. Αυτό θα λυθεί στο επόμενο φορμάτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα