Mikeasdf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα. Μετα απο 1 χρονο ειπα να ασχοληθω λιγο με το PC μου και σιγα-σιγα να τελειωνω με αυτα που ειχα αφησει "για αργοτερα στο μελλον".Αυτα που θα αλλαξω ειναι μια ψυκτρα για την τοστιερα μου (8320) γιατι ειναι αφορητος ο θορυβος και οι θερμοκρασιες και την καρτα γραφικων μου λογω directx κυριως και θερμοκρασιων. Η χρηση που κανω ειναι ελαφρυ gaming (δε με νοιαζει να μαξαρω τα παιχνιδια, αρκει να τα τρεχω σε αξιοπρεπη φρειμς σε medium-high settings) οποτε για την καρτα υπολογιζω γυρω στα 130-140~ Οσο για τη ψυκτρα, λεω να παρω την κλασσικη hyper 212 evo της coolermaster αλλα ειδα οτι η τιμη ανεβηκε 7-8 ευρω, αρα λεω να το αργησω κιαλλο. Συνολο δηλαδη να μου βγει ενα 160αρι. Η οθονη που θα ειμαι ειναι αυτη της υπογραφης (1920χ1080) αν και δεν εχω κομπλεξ με τις αναλυσεις, μπορω να συμβιβαστω και με μικροτερες αν η καρτα δεν τραβαει Ειμαι αναμεσα σε Site: Gtx750 ti και σε Site: R7 260X Απο υλοποιησεις κοιταω στην MSI Twin Frozr της 750 και την Asus της 260χ αν και δε θα ειχα θεμα για καποια αλλη.Ειπαμε, οσο λιγοτερο το κοστος τοσο καλυτερα.Τωρα οσον αφορα τη μνημη, πιστευω πως το 1gb μου καλυπτει τα 1080p αλλα θα προτιμουσα 2gb για να εχει περισσοτερο "αερα". Στο μελλον δε σκοπευω κιολας να παω σε μεγαλυτερη αναλυση οποτε οκ
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ισως να κραταγες τα λεφτα σου εφοσον εισαι ηδη στα 1080p και να παρεις καλυτερη καρτα ας πουμε gtx 960 η αν δωσεις ολο το ποσο π ειχες σκεφτει για οθονη να παρεις τπτ r9 390 8gb Και να αναβαθμισεις οθονη οταν ειναι ν αναιβεις κ αναλυση ας πουμε 1440p...
Mikeasdf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 ισως να κραταγες τα λεφτα σου εφοσον εισαι ηδη στα 1080p και να παρεις καλυτερη καρτα ας πουμε gtx 960 η αν δωσεις ολο το ποσο π ειχες σκεφτει για οθονη να παρεις τπτ r9 390 8gb Και να αναβαθμισεις οθονη οταν ειναι ν αναιβεις κ αναλυση ας πουμε 1440p... Δε θα διαθεσω περισσοτερα χρηματα για καρτα, οι επιδοσεις της 750ti πιστευω πως με καλυπτουν για τη χρηση που κανω.Το hardcore gaming δεν ειναι για μενα πλεον, ισως στο μακρινο μελλον Επισης εχω κλεισει να πουληθει η υπαρχον καρτα και πρεπει να παρω μια αμεσα αλλιως μενω χωρις και να ανεβει το budget λιγο δυσκολο.. Τι εννοεις ειχα σκεφτει να δωσω για οθονη? Δεν ειπα πουθενα οτι σκεφτομαι να παρω οθονη, μαλλον δε διαβασες καλα
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παιχνιδια παιζεις φιλε μου? Τα medium-high δεν τα εξασφαλιζεις με 750ti σε σημερινους τιτλους παιχνιδιων οπως witcher-gta v, θα προτεινα να πας τουλαχιστον σε 270x. 1
Mikeasdf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παιχνιδια παιζεις φιλε μου? Τα medium-high δεν τα εξασφαλιζεις με 750ti σε σημερινους τιτλους παιχνιδιων οπως witcher-gta v, θα προτεινα να πας τουλαχιστον σε 270x. Δεν παιζω τα συγκεκριμενα.Κυριως csgo/dota2 πλεον αλλα οταν βαριεμαι πολυ παιζω και κανα μετρο 2033 και δε με ενδιαφερουν τα settings τοσο, τα βαζω και στο low, οπως ειπα δεν ειμαι κανας hardcore gamer, η δουλεια να γινεται αξιοπρεπως
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παιχνιδια παιζεις φιλε μου? Τα medium-high δεν τα εξασφαλιζεις με 750ti σε σημερινους τιτλους παιχνιδιων οπως witcher-gta v, θα προτεινα να πας τουλαχιστον σε 270x. +1
Mikeasdf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προσπαθησω να βρω κατι στα μεταχειρισμενα αλλα με υπολοιπο εγγυησης. Επισης, να ρωτησω και κατι αλλο.Αν αγορασω μεταχειρισμενη καρτα, πως μπορω να επιβεβαιωσω ισχυ εγγυησης κλπ? Με αποδειξη αγορας η εχει καποιο κωδικο τον οποιο πρεπει να κοιταξω στο site του κατασκευαστη?
Mydestiny Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Στα 120-130€ που διαθέτεις για κάρτα βρίσκεις 660 ti - 7950 στις αγγελίες καθώς καμία φορά αν είσαι τυχερός και 760 - 270.
Mikeasdf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν βρω κατι τετοιο μονο με εγγυηση αλλιως δεν παιζει γιατι την εχω πατησει στο παρελθον με καρτα γραφικων απο αγγελια.. Αναμεσα σε αυτες τις 3 ποια να προτιμησω? Site: 1 Site: 2 Site: 3 Η golden sample ειδα εχει πιο ψηλα τα ρολογια απο τις αλλες.Σε θεμα ψυξης ομως πως τα παει? Ειναι αξιοπιστη?
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει πιο ψηλα ρολογια, αλλα για να μην ξενερωσεις με θορυβο και ψηλες θερμοκρασιες παρε καλυτερα μια απο τις αλλες 2. Προτεινω Gigabyte. 1
Mikeasdf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει πιο ψηλα ρολογια, αλλα για να μην ξενερωσεις με θορυβο και ψηλες θερμοκρασιες παρε καλυτερα μια απο τις αλλες 2. Προτεινω Gigabyte. Παρηγγειλα gigabyte απο visionstudio. Βεβαια θα μεινω 2 βδομαδες χωρις καρτα γιατι μ ειπε 10 εργασιμες το λιγοτερο αλλα ενταξει Θα επανελθω στο τοπικ μολις ειναι να προχωρησω και στην αγορα της ψυκτρας, σας ευχαριστω!
kougi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει οι 10 εργασιμες να γινουν 20, γενικα με το visionstudio δεν ειναι να βασιζεσαι και πολυ σε αυτα που γραφουν για χρονους παραδοσης. Καλη επιλογη παντως. 2
Mikeasdf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει οι 10 εργασιμες να γινουν 20, γενικα με το visionstudio δεν ειναι να βασιζεσαι και πολυ σε αυτα που γραφουν για χρονους παραδοσης. Καλη επιλογη παντως. Ναι ξερω αυτο σκεφτομουν πριν..θα δειξει.Αν βρω τιποτα καλο απο αγγελιες μεχρι να μου τη φερουν θα την ακυρωσω
vaggelouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε αυτα τα χρηματα υπαρχει μεταχ. 270x. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα