elenit24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Στην προσπάθεια μου να βρώ μικρού μεγέθους κινητό κατέληξα στο ότι δεν θα βρώ στις 4 ίντς κάτι οπότε θα παω στις 5 με τις οποίες ήμουν με το huawei p7.Σήμερα πήγα σε ένα κατάστημα να δω κινητά και είδα το sony m4 aqua το δούλεψα λίγο και μπορώ να πω οτι ενθουσιάστηκα!Το μόνο πρόβλημα του που ξέρω και με απασχολεί είναι το ψήσιμο στο πίσω μέρος που έχω διαβάσει ως αρνητικό σχόλιο (η μνήμη,κάμερα,δαχτυλιές δεν με απασχολούν!) όντως ψήνεται? σε τι βαθμό μπορεί να φτάσει?κάποτε είχα το s4 mini που κυριολεκτικά έψηνες κρέας πάνω του όπως αυτό θερμένεται ? και στο p7 παράτηρουσα να ζεστένεται σε τέτοιο σημείο που έπρεπε να αλλάξω θήκη γιατί ζεστενόναν γύρω γύρω στο αλουμίνιο!Όπως είχα πει και στο άλλο θέμα ψάχνω κινητό με την καλύτερη δυνατή ανάλυση για την οθόνη του,κάμερα δεν με ενδιαφέρει.Η ραμ θέλω να είναι 2γιγα και οι πυρήνες δεν με νοιάζουν τόσο.Η μπαταρία θα ήταν καλό να κρατάει.Και να είναι εμφανίσιμο.Οπότε αν δεν το προτείνετε τι άλλο θα μπορούσα να δω? το budget θα ήθελα να είναι 250 με το ζόρι ως 300 (τιμές skroutz) και τα samsung δεν τα προτιμώ.Δεν θα του κάνω βαριά χρήση κυρίως σερφάρισμα viber και παιχνίδια τύπου subway surf zombie tsunami...δηλαδή Όχι βαριά παιχνιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα