GrMikeD Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 http://sparos.tem.uoc.gr/~daphne/Classes/emb/matlab/matlab.html http://itia.math.uch.gr/~mav/matlab/start/
GeMaNeOg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Euxaristo poli! An yparxoun alloi kante tous reply!
Adavis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μήπως υπάρχει κάτι σε Pdf να είναι και πιο εύχρηστο...;
zaxoys Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Το 2ο είναι και σε pdf στο http://itia.math.uch.gr/~mav/matlab/start/printable.pdf
djlps Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ CD 800MB (90 ΜΙΝ.) ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ DIVX ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ 789ΜΒ. ΕΒΑΛΑ ΤΟ CD ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΤΟ ΝΕRΟ ΚΑΙ ΤΟ EASY CD CREATOR 6 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ CD 700 ΜΒ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΩ????
dtsaop Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Ki egw poulaw papaki Honda 2xrono me portokali zantes kai kokkinous masepiedes kai me trypia eksatmhsh!!! File djlps mallon kapou allou h8eles na kaneis to post!!!
GeMaNeOg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Pedia mallon alla Ellinika den iparxoun e? Tote Agglika!
HexStatic Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Ki egw poulaw papaki Honda 2xrono me portokali zantes kai kokkinous masepiedes kai me trypia eksatmhsh!!! File djlps mallon kapou allou h8eles na kaneis to post!!! LLLLLOOOOLLLLL oxi re.. kai oi 2 sto sosto post briskeste.
GeMaNeOg Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2003 Λοιπόν το επόμενο ερώτημα είναι το εξής... Θέλω να μου πει κάποιος ΑΝ και πως εισάγω δεδομένα από 3 κύριους τύπους αρχείων: Excel , Txt και Dat (το τελευταίο παιδιά δεν ξέρω καν τι αρχείο είναι άρα αν μπορεί κανείς να μου θα ήμουν ευγνόμων...πάντως παρατήρησα ότι έτσι (σε .dat) τα σώζει το KaZaa πριν ολοκληρωθούν
kostas_crete Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Sigoura apo to matlab r12 kai meta yparxei import wizard gia tetoies faseis. Trexeis apo to file window to arxeio kai emfanizetai o wizard. Ta dat arxeia den exoun ka8orismeno periexomeno.Mporoun na einai sxedon otidipote.
Adavis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Τελικά υπάρχει κανένας Ελληνικός Οδηγός πλήρης; Για Matlab...
insomniaK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Βρε Adavis το Matlab έχει πολύ καλό help, απλά πληκτρολογείς την εντολή help! Α και τώρα που το θυμήθηκα, όταν ξεκινάει σου βγάζει ένα παράθυρο με το τι μπορεί να κάνει, απλά κάνει κλικ στο περιεχόμενο του!!!
freespirit Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2003 Για αρχεια excel οταν λες εννοεις φορματ csv? Υπαρχει εντολη csvread('filename'). Αν τα files που θελεις να εισαγεις ειναι πολλα και με διαφορετικα ονοματα τα οποια μπορουν να προκυψουν απο καποια μεταβλητη τοτε βαλτο μεσα σε for loop. πχ αν τα αρχεια ειναι ΤΕΚ00001, ΤΕΚ00002,......ΤΕΚ00100 βαζεις ενα ι = 1:100 και μετα A = csvread(['TEK00', num2str(i), '.csv']); Αν ψαξεις στο help του θα βρεις αντιστοιχες εντολες και για αλλα φορματ. Για dat μαλλον το load('filename').
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.