Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εδω νουμερα απο τον παλιο 840 (απλος ουτε pro/evo)
Kazama88 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Και εμένα αρχικά ήταν χαμηλά τα iops και έφταιγαν οι drivers των windows για τον controller. Όταν πέρασα αυτούς τις intel έφτιαξε!
censOred Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Και εμένα αρχικά ήταν χαμηλά τα iops και έφταιγαν οι drivers των windows για τον controller. Όταν πέρασα αυτούς τις intel έφτιαξε! Για πες ποιους έβαλες δηλαδή?Και για ποιο λειτουργικό μιλάμε?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για να καταλαβεις διαφορα δες τα νουμερα απο το καινουριο ssd που πηρα (μεσα απο το τεστ της samsung) Msi Z77 Mpower περασμενους εχω τους driver της ιντελ απο εδω(IRST Intel rapid storage techology) σε windows 10 pro 64bit 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να φταίει η μητρική; Πάντως υποστιρίζει SATA 3.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Aν μιλαμε για το συστημα της υπογραφεις , τοτε αν θυμαμε καλα στους AMD τα νουμερα ειναι πιο χαμηλα απο οτι σε αντοιστιχο συστημα με intel παρολα αυτα δεν πιστευω να ειναι τοσο κατω τα νουμερα
censOred Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για να καταλαβεις διαφορα δες τα νουμερα απο το καινουριο ssd που πηρα (μεσα απο το τεστ της samsung) Msi Z77 Mpower περασμενους εχω τους driver της ιντελ απο εδω(IRST Intel rapid storage techology) σε windows 10 pro 64bit Το ότι στο AS SSD Benchmark γράφει iaSTORA (Intel 7 Series SATA AHCI Controller) ok δεν σημαίνει ότι έχω ήδη περασμένους τους drivers της Intel?
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Το ότι στο AS SSD Benchmark γράφει iaSTORA (Intel 7 Series SATA AHCI Controller) ok δεν σημαίνει ότι έχω ήδη περασμένους τους drivers της Intel? Λογικα ναι κατεβασε απο την σελιδα που εδωσα παραπανω τους τελευταιους και περνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα