Mitsos_The_Great Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά δεν είναι χαμηλά τα αποτελέσματα; Μπορώ να κάνω κάτι;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά δεν είναι χαμηλά τα αποτελέσματα; Μπορώ να κάνω κάτι; ειναι σε achi η μητρικη? μετα εισαι σιγουρος οτι τον εχεις συνδεσει σε sata 3 (6gb/s) θυρα ?
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το sata cable;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το sata cable;παίζει και αυτή η περίπτωση αλλά δεν νομίζω να έκανε τόσο μεγάλη διαφορά, όπως και να έχει δοκίμασε και με άλλο καλώδιοΥποθέτω ότι το έχεις στο perfomance? Λαό όχι σε κάποιο άλλο Mode μέσα από το πρόγραμμα της Samsung 1
achilles_g_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Βασικά δεν τον βλέπει ως ahci. Πιθανόν λάθος drivers αν είναι ενεργοποιημένο στο bios. 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως, οι drivers θα φταίνε και η Gigabyte δεν έχει βγάλει sata/ahci drivers για Windows 10 απ'ότι είδα... Υπομονή οπότε...
panoc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τα 10 δε χρειάζονται ahci drivers έχουν δικά τους. Ποια μητρική έχεις; 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως, οι drivers θα φταίνε και η Gigabyte δεν έχει βγάλει sata/ahci drivers για Windows 10 απ'ότι είδα... Υπομονή οπότε...Είσαι σίγουρος ότι το έχεις βάλει στο bios σε achi? Μήπως δεν το αποθηκευσες όπως βγηκες από bios? Οι οδηγοί δεν κάνουν τόσο μεγάλη διαφοράΠοια μητρική έχεις? 1
Mitsos_The_Great Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Έκανα Reset το bios και ξανά ενεργοποίησα το achi και είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα νομίζω. Βέβαια έχω δει στο internet υψηλότερο σκορ από τον συγκεκριμένο ssd. Λέτε να φταίει τίποτα άλλο ή είναι ok;
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα ειναι μια χαρά ο δίσκος μάλλον το ahci στο bios έφταιγε , κοιτα οι ταχύτητες που βλέπεις στον internet μην περιμένεις να ειναι ακριβώς ίδιες ελάχιστα πάνω η κάτω ειναι στον καθένα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τώρα ειναι μια χαρά ο δίσκος μάλλον το ahci στο bios έφταιγε , κοιτα οι ταχύτητες που βλέπεις στον internet μην περιμένεις να ειναι ακριβώς ίδιες ελάχιστα πάνω η κάτω ειναι στον καθέναΣτο πρόγραμμα της Samsung τα iops πάλι είναι υπερβολικά χαμηλά (σχεδόν μισά από τα αναμενόμενα
SPANK Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και δεν ειμαι σίγουρος δεν νομίζω οτι τα iops παίζουν καποιο ρόλο στην ταχύτητα του δίσκου απο την στιγμή που οι ταχύτητες παραπάνω ειναι μια χαρα
WalkerSW Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Τα IOPS ειναι που παιζουν το μεγαλύτερο ρολο!! Τα sequencial read/write ειναι μονο για τα ματια του κόσμου και εχουν νοημα ΜΟΝΟ για μεταφορά μεγαλων αρχείων!! Σε έναν ssd με λειτουργικό τα διαχειριζόμενα αρχεία έιναι πολυ μικρα και μονο τα IOPS δινουν μια εικονα τις τσαχπινάδας που έχει ο δισκος σε τετοιες καταστάσεις!!! 2
achilles_g_ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Στο πρόγραμμα της Samsung τα iops πάλι είναι υπερβολικά χαμηλά (σχεδόν μισά από τα αναμενόμεναΚαι σε εμένα έτσι είναι (850 pro). Και ο evo ενός φίλου μου. 1
censOred Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 850 evo και εδώ, write iops τραγικά χαμηλά (35κ) - controller iaSTORa
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα