stefanos_th Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να αγορασω τηλεφωνο με Cyanogen Mod, Το OnePlus One ειναι καλη προταση αλλα κανει 315 Ε το μικρο κ 370 Ε το μεγαλο. Δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα. Τι αλλες επιλογες εχω ? Επειδη οι επιλογες ειναι περιορισμενες, το αφηνω ανοιχτο οσον αφορα επεξεργαστες ραμ και οθονες, το προβλημμα ειναι τα λεφτα. Η αγορα θα γινει απο δυκτιο, εχω φιλο στην Αγγλια, θα του δωσω τα λεφτα και θα μου το φερει, οταν παρει αδεια. Να δωσω κ ενα λινκ με τις συσκευες που υποστηριζουν CM. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_supported_by_CyanogenMod
Dinos_12345 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Πάρε ένα μεταχχειρισμένο 1+1 και είσαι τζετ, αλλιώς άν βρεις nexus 5 φθηνά έχουν κάνει καλή δουλειά και τα bugs είναι πολύ λίγα
kosmasdel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θελω να αγορασω τηλεφωνο με Cyanogen Mod, Το OnePlus One ειναι καλη προταση αλλα κανει 315 Ε το μικρο κ 370 Ε το μεγαλο. Δεν μπορω να δωσω τοσα λεφτα. Τι αλλες επιλογες εχω ? Αν είναι το 2ο τοτε διάλεξε συσκευή ανάλογα με το μπάτζετ σου και τα specs που θες αφού στην πλειοψηφία τους μπαίνει cm. Επειδη οι επιλογες ειναι περιορισμενες, το αφηνω ανοιχτο οσον αφορα επεξεργαστες ραμ και οθονες, το προβλημμα ειναι τα λεφτα. Η αγορα θα γινει απο δυκτιο, εχω φιλο στην Αγγλια, θα του δωσω τα λεφτα και θα μου το φερει, οταν παρει αδεια. Να δωσω κ ενα λινκ με τις συσκευες που υποστηριζουν CM. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_supported_by_CyanogenMod Θέλεις συσκευή που φοράει απο το εργοστάσιο cyanogenmod η απλα να μπορείς να της φλασαρεις cm rom; Γιατί το λινκ που εβαλες δείχνει όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν cm roms.
leo06 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 285 το 64αρι http://www.report me for spam/zuk-z1-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-front-touch-id-55-inch-ips-fhd-screen-android-51-4-g-41648?currency=EUR
NikosKallithea Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 285 το 64αρι http://www.report me for spam/zuk-z1-qualcomm-snapdragon-801-25ghz-quad-core-front-touch-id-55-inch-ips-fhd-screen-android-51-4-g-41648?currency=EUR Τι σημαίνει αυτο "Cyanogen OS 12.1 ( Based On Android 5.1 )" δηλαδη τι εχει επανω οταν ερχετε?
Losser Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σημαίνει αυτο "Cyanogen OS 12.1 ( Based On Android 5.1 )" δηλαδη τι εχει επανω οταν ερχετε? Custom rom, lolipop 5.1 + 2-3 κιλά rootkit 1
Stogianz Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 To 1+1 νομιζω πως εχει κι κλασσικο android αλλα κι cyanogen προεγκατεστημένο
leo06 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τι σημαίνει αυτο "Cyanogen OS 12.1 ( Based On Android 5.1 )" δηλαδη τι εχει επανω οταν ερχετε? αυτό που λέει,cyanogen
stefanos_th Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλεις συσκευή που φοράει απο το εργοστάσιο cyanogenmod η απλα να μπορείς να της φλασαρεις cm rom; Γιατί το λινκ που εβαλες δείχνει όλες τις συσκευές που υποστηρίζουν cm roms. Μπορω να φλασαρω κ εγω. [ μαλλον εκει θα καταληξω ] Θελω να δω και τιμες απο προεγκατεστημενα.
kosmasdel Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορω να φλασαρω κ εγω. [ μαλλον εκει θα καταληξω ] Θελω να δω και τιμες απο προεγκατεστημενα. Προεγκατεστημένο CM έχει απο όσο ξέρω μονο το oneplus one (το two έχει oxygen rom πλεον) και το καινουριο της βρετανικής Wileyfox. Τώρα για να φλασαρεις όπως έχει δει υπαρχουν πολλά κινητα. Οποτε ανάλογα με το μπάτζετ σου επιλεγεις.
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Προεγκατεστημένο CM έχει απο όσο ξέρω μονο το oneplus one (το two έχει oxygen rom πλεον) και το καινουριο της βρετανικής Wileyfox. Τώρα για να φλασαρεις όπως έχει δει υπαρχουν πολλά κινητα. Οποτε ανάλογα με το μπάτζετ σου επιλεγεις.Έχουν και αρκετά oppo αλλά πάνε ψηλά σε τιμή. Για να βάλεις, ακόμα και το Galaxy s2 παίρνει updates.
newsformobiles Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η 1+1 δεν είχε πει ότι θα εγκαταλείψει την cyanogen!? Είχα διαβάσει ότι είχαν τσακωθεί μεταξύ τους και δεν θα συνέχιζαν την συνεργασία τους.
Dinos_12345 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Η 1+1 δεν είχε πει ότι θα εγκαταλείψει την cyanogen!? Είχα διαβάσει ότι είχαν τσακωθεί μεταξύ τους και δεν θα συνέχιζαν την συνεργασία τους.Απλά δεν έρχεται obb με cyanogen mod το 1+1, ή υποστήριξη υπάρχει ακόμα
stefanos_th Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2015 Μπα , τελικα αγορασα 1+1 . Το 64, 300 Ε + 25 μεταφορικα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα