Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδη η Β85 ειναι παλιο chipset αν καταλαβα καλα;

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη η Β85 ειναι παλιο chipset αν καταλαβα καλα;

Σαν το Η81 αλλά λίγο καλύτερο. Καλύτερα πήγαινε σε Η97 αν μπορείς. Αλλιώς κάποιο Β85 θα σε καλύψει αν πάρεις κλειδωμένο CPU ;)

Δημοσ.

Το βασικοτερο που χανουμε χρονο στο να σου δωσουμε σωστες συμβουλες ειναι ,ποσα διαθετεις μαξιμουμ,τι οθονη εχεις, τι τροφοδοτικο,τι μνημες.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ειναι το θεμα ποσα διαθετω, εγω ψαχνω το value for money για αυτα που προσφερει, δικαια πραγματα.

Αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ τωρα ειναι αν θελω το OC, αν το χρειαστω εννοω, διοτι δεν ξερω και απο OC

Και για αυτον τον λογο τωρα ειμαι αναμεσα στον i5 4590 και τον i5 4690K

Το βασικοτερο που χανουμε χρονο στο να σου δωσουμε σωστες συμβουλες ειναι ,ποσα διαθετεις μαξιμουμ,τι οθονη εχεις, τι τροφοδοτικο,τι μνημες.

Οθονη 24αρα Full HD

Πρεπει να κοιταξω τι εχω που να ταιριαζει και θα απαντησω

Αυτο που με προβληματιζει πιο πολυ τωρα ειναι αν θελω το OC, αν το χρειαστω εννοω, διοτι δεν ξερω και απο OC

Και για αυτον τον λογο τωρα ειμαι αναμεσα στον i5 4590 και τον i5 4690K

Αυτο μπαινει και σαν ερωτηση

Δημοσ.

Ενσωματωμένα γραφικά: Intel HD 4600. Τα ενσωματωμένα γραφικά λειτουργούν μόνο αν ο επεξεργαστής εγκατασταθεί σε αντίστοιχης τεχνολογίας μητρική κάρτα.

Τι εννοει βρε παιδια; Ειμαι και ασχετος....

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι μέσα στον επεξεργαστή,επειδή δεν μπορείς να συνδέσεις βύσμα απευθείας πάνω στον επεξεργαστή πρέπει να σου παρέχει η μητρική την ανάλογη θύρα,αυτό είναι όλο.

Δημοσ.

MotherBoard  Asus B85M Gamer 
Cpu  Intel Core i5-4590 Box 

Απο μνημες;

Τροφοδοτικο υπαρχει ενα Deer 550W αλλα προφανως δεν θα με καλυψει ετσι;

Οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι, κουτι, HDD 160GB υπαρχουν

Κι ενα χειριστηριο να παιζω τα games θελω (εχω απο PS3, δεν ξερω αν ταιριαζει)

Δημοσ.

Άσε που,τώρα που σκέφτεσαι μεγαλύτερο budget,ίσως να αξίζει να περιμένεις λίγο ακόμα και να πας στους νέους skylake.

Ποτε ερχονται αυτοι; Προφανως θα ειναι καλυτεροι για να μου το λες

Κατι βρηκα  Intel Core i5-6600K Box

Το socket θα ειναι το ιδιο 1150; 

Αμα ειναι να παρω εναν τωρα G3258 / i3 4170 να κανω την δουλεια μου και μετα τον αλλαζω

Δημοσ.

Το γράφει και στο eshop, είναι 1151. Σε λίγες μέρες θα έρθουν λογικά και οι i3 i5 κλειδωμένοι κτλ. Εχουν ανακοινωθεί ήδη...

Sorry, τωρα ειδα κι εγω στο e-shop. 

Δημοσ.

550 χωρις καρτα γραφικων. Θελω να δω τι πουλια θα πιασει με την ενσωματομενη καρτα.

Κραταω αλλα 300 για την καρτα γραφικων αν δεν μου αρεσει το αποτελεσμα.

Δηλαδη στο συνολο πες 850-900 

Δημοσ.

550 χωρις καρτα γραφικων. Θελω να δω τι πουλια θα πιασει με την ενσωματομενη καρτα.

Μην κρατάς μεγάλα καλάθια,απλά παιχνίδια θα τα παίζεις μεν αλλά για ΑΑΑ τίτλους μην περιμένεις να αξίζει.

Αν είναι να περιμένεις τους skylake περίμενε να φτάσουν να δούμε και τι τιμές θα ζητάνε εδώ στο ελάντα τώρα με τα capital craptrolls.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...