Galadian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για μητρική απλά δες να έχει όλα όσα θες να έχει, π.χ. 2 ή 4 θύρες μνήμης hdmi ή όχι κτλ κατά τα άλλα δεν νομίζω να υπάρχουν φοβερές διαφορές. Για τον επεξεργαστή μην φοβάσαι,δεν βγάζει μεν τρελή ταχύτητα αλλά παίζεις ότι θες. tomb raider GTA V Witcher 3 BF4 64player shanghai Υπόψιν ότι πολλά παιχνίδια πλέον θέλουν να έχεις 8gb για να μην μείνουν τα windows από μνήμη. πως παιζής gta v με αυτόν τον cpu και εγώ με τον g3258 μέχρι και 5ghz κολλάει ;;; sorry για το offtopic
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 πως παιζής gta v με αυτόν τον cpu και εγώ με τον g3258 μέχρι και 5ghz κολλάει ;;; sorry για το offtopic Έχεις ψιλά την ποιότητα στα textures? Διαβάζει της κακομοίρας για να τα δείχνει,για αυτό και τόσοι και τόσοι με μεγάλα συστήματα είχαν προβλήματα με drops. Διαφορετικά εξήγα και τι κόλλημα κάνει.
fallen4ngel Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 πως παιζής gta v με αυτόν τον cpu και εγώ με τον g3258 μέχρι και 5ghz κολλάει ;;; sorry για το offtopic Δεν παίζει κανένα από αυτά είναι τα κλασσικά link που πάει και βρίσκει. Ειδικά για BF4 υπάρχουν 2-3 θέματα εδώ που βρίζουν με τον G3258 αλλά..... 3
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν παίζει κανένα από αυτά είναι τα κλασσικά link που πάει και βρίσκει. Δεν πάω και τα βρίσκω,δικά μου είναι. Τρέχουν από πίσω τα process explorer το gpu-z και το coretemp αν νομίζεις ότι κάποιος μπορεί να τα ψευτοποιήσει όλα αυτά για να φανεί σαν να τα παίζει με celleron αλλά από πίσω να έχει κάνα θυρίο τι να σου πω. Μέσα στο bf4 το ίδιο το παιχνίδι βγάζει πληροφορίες και δείχνει ότι παίζει με τον celleron. Ειδικά για BF4 υπάρχουν 2-3 θέματα εδώ που βρίζουν με τον G3258 αλλά..... Άλλο το pebkac και άλλο να φταίει ο επεξεργαστής. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες τωρα να τον πάρω τον Pentium G3258 ή να πάρω 4-πυρηνο i5 (αν και είναι κατά πολύ ακριβότερος) να έχω το κεφάλι μου ήσυχο;
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Ε άμα έχεις λεφτά για i5 δεν τίθεται θέμα,εδώ μας ξεκίνησες με ενσωματομένο επεξεργαστή για λόγους κόστους,σαφώς είναι πολύ ποιο δυνατός ο I5,αλλά πολύ πιθανόν να μη αξιοποιείται συχνά γιατί θα πρέπει να του βάλεις και πανάκριβη vga για να γίνει αυτό. Όλα θέμα χρημάτων είναι, και ο g3258 μπορεί να παίξει με αρκετά καλή vga και να σου βγάζει καλές ταχύτητες,αλλά θέλει περισσότερο φροντίδα και προσοχή για να παίζει καλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Για αυτό ξεκίνησα οικονομικά για να δώσω τα πολλά σε μια καλή κάρτα γραφικών. Οπότε αν πάω σε i5 αναγκαστικά θα πάρω μια μέτρια κάρτα. Ενώ με τον Pentium θα έχω την οικονομική ενίσχυση να πάρω καλή κάρτα. Οπότε νομίζω ότι καλύτερα τον Pentium με μια καλή κάρτα. Απλά παραπάνω που γράψαν τα παιδιά για τον Pentium μου δημιουργήθηκαν αμφιβολίες. ....αλλά θέλει περισσότερο φροντίδα και προσοχή για να παίζει καλά. Τι εννοείς ακριβώς;
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Εννοώ ότι σε κάποια παιχνίδια εάν σου βγάζει κολληματάκια θα πρέπει να δεις από που προέρχονται και αναλόγως να ρυθμίσεις την προτεραιότητα του παιχνιδιού ή να παίξεις με τον περιορισμό των fps όπως βλέπεις να έκανα στο GTA V ,δεν έδειχνε όλα τα γραφικά οπότε κατέβασα τα fps και έφτιαξε. Σε τετραπύρηνο,επειδή σπάνια αξιοποιείται σε πολύ μεγάλο βαθμό δεν χρειάζεται να ασχολείσαι με τέτοια.
Sheogorath Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δεν πας σε i3 με μια μεση καρτα? Αρκετα καλυτερος απο το pentium ειναι...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δεν πας σε i3 με μια μεση καρτα? Αρκετα καλυτερος απο το pentium ειναι... Και αυτοι 2-πυρηνοι δεν ειναι; Υπαρχει i3 ξεκλειδωτος; Ποιον προτεινεις;
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Και αυτοι 2-πυρηνοι δεν ειναι; Υπαρχει i3 ξεκλειδωτος; Ποιον προτεινεις; Ναι μεν 2 πυρήνες αλλά ο κάθε ένας μπορεί να τρέχει δυο πράγματα ταυτόχρονα,έτσι πολλές φορές διπλασιάζει την ταχύτητα που θα είχε ένας pentium στην ίδια συχνότητα. Δεν υπάρχει σε ξεκλείδωτο. Καλύτεροι αυτήν την στιγμή είναι οι i3-4160/i3-4170 1
Galadian Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Από το nvidia Expirience το βάζει ανάλογα το παιχνίδι επίσης διάβασα πως ο g3258 έχει προβλήματα στο gta v λόγο ότι είναι διπύρηνος
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Από το nvidia Expirience το βάζει ανάλογα το παιχνίδι Δεν σε αφήνει να μπεις στης ρυθμίσεις και να το δεις/αλλάξεις; Και τα site μην νομίζεις τα τρέχουν όπως θα τα έτρεχε και κάποιος άσχετος,duble klick στο εικονίδιο και ότι βγει.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορει να μου εξηγησει καποιος ποιο chipset επιλεγουμε για την μητρικη μας και γιατι;Ζ97 / Η97 / Η81 / Β85
Sheogorath Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν θες για OC πας σε Η97 ή Η81. Το Β85 είναι σαν το Η81 αλλά με 4 θύρες ραμ και PCI express gen 3 νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα