Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε,

Σκοπεύω να κάνω νέα σύνδεση και δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιον πάροχο θα επιλέξω. 

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παίζω online παιχνίδια και κυρίως csgo χωρίς να έχω lag και ping. 

Επειδή θα συγκατοικήσω, υπάρχει πιθανότητα να μπαίνει το άλλο άτομο στο ίντερνετ τις ώρες που θα παίζω και να βλέπει βίντεο στο youtube ή να κατεβάζει καμιά ταινία.

To Vdsl με σώζει? Aν ναι, ποιον πάροχο θα προτείνατε? Έχει κανείς vdsl στην Καβάλα να με κατατοπίσει?

Στη περίπτωση του adsl έχει κανείς εμπειρία από forthnet και Cyta στο συγκεκριμένο παιχνίδι?

Εγώ είχα μέχρι πρότινος το πρόγραμμα του ΟΤΕ με 4mbs και δεν είχα κάποιο πρόβλημα όταν έπαιζα μόνος μου. Όταν όμως έμπαινε κάποιο άλλο άτομο, το πράγμα χαλούσε χαρακτηριστικά.

Επειδή όμως τελείωσε το συμβόλαιο, είπα να πάω σε μία πιο επωφελής επιλογή καθώς με λιγότερα λεφτά θα έχω γρηγορότερο ίντερνετ και ίσως περισσότερα δωρεάν λεπτά τηλεφωνίας.

Θα έχω όμως και την αντίστοιχη καλή σύνδεση ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα ping, στιγμιαίας αποσύνδεσης κτλ?

Γενικά δεν με ενδιαφέρει η τηλεφωνία πολύ, αυτό που με νοιάζει είναι το ίντερνετ.

Στην αρχή σκέφτηκα να επιλέξω την σιγουριά του ΟΤΕ καθώς έπειτα από προσωπική εμπειρία έμεινα ευχαριστημένος. (στα 4mbs έπαιζα άνετα και χωρίς ιδιαίτερο ping αν δεν έμπαινε άλλο άτομο από το σπίτι στο ίντερνετ εκείνη την ώρα καταλήγοντας στην διαπίστωση ότι το με 24mbs του ΟΤΕ τα πράγματα θα είναι τουλάχιστον το ίδιο μια χαρά, αν όχι σε καλύτερη κατάσταση)

Από VDSL σκέφτομαι CYTA και Forthnet στα 50mbs και από Adsl OTE, CYTA και FORTHNET. 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

cyta= voip

voip = δικο τους ρουτερ αρα δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ.

οποτε το αφηνουμε

κατα τα αλλα σε οτι παροχο πας πανω κατω την ιδια ταχυτητα εφοσον θα παρεις το ιδιο καλωδιο.σιγουρα ενα λιγο καλυτερο ρουτερ θα χρειαστεις απο τα χρεπια που δινουν,

και εννοειται ζητας fast path. και ναι αμα ο αλλος κανει 500 πραγματα ακομα και στα 24 mbit ακομα και στο vdsl 50 θα βλεπεις αλλαγες στο ping.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...