Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την Radeon hd 5850 συνδεμενη με 2 μονιτορς...Οποτε ειναι να δω καποιο βιντεακη η να τρεξω ενα παιχνιδι η μια οθονη (αυτη με το βιντεο η παιχνιδι) αν τακτα χρονικα διαστηματα γινετε μαυρη και μετα απο λιγο επανερχετε...Η καρτα δεν μπορει να αντεπεξελθει?? η εχει προβλημα?

Δημοσ.

πιθανότατα είτε να κράσάρει ο driver είτε έχει θέμα το καλώδιο σύνδεσης.

Για αρχή κατέβασε τον τελευταίο catalyst που υπάρχει,σβήσε τα πάντα απ τον πινακα ελέγχου για τον catalyst,κατέβασε το DDU.

οταν πετάξεις τον catalyst θα ζητήσει επανεκκίνηση,αφού έχεις κατεβάσει το ddu μπες safe mode και τρέξε το.

βαλε επιλογή για amd,πατάς την πρώτη επιλογή και αφου καθαρίσει κανει επανεκκίνηση.

περνας τον catalyst που κατέβασες και κοιτάς πως πάει το σύστημα.

απο θερμοκρασίες η κάρτα είναι οκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πιθανότατα είτε να κράσάρει ο driver είτε έχει θέμα το καλώδιο σύνδεσης.

Για αρχή κατέβασε τον τελευταίο catalyst που υπάρχει,σβήσε τα πάντα απ τον πινακα ελέγχου για τον catalyst,κατέβασε το DDU.

οταν πετάξεις τον catalyst θα ζητήσει επανεκκίνηση,αφού έχεις κατεβάσει το ddu μπες safe mode και τρέξε το.

βαλε επιλογή για amd,πατάς την πρώτη επιλογή και αφου καθαρίσει κανει επανεκκίνηση.

περνας τον catalyst που κατέβασες και κοιτάς πως πάει το σύστημα.

απο θερμοκρασίες η κάρτα είναι οκ;

idle 48 ..θα κατεβασω stress test..να σου πω ποσο παει...

το καλωδιο ειναι display port..το ειχει η dell οθονη μαζι..(1-2 μηνων)

θα κανω αυτο που προτεινες και θα σου πω

edit:

σε φουλλ στρεςς δεν ανεβαινει πανω απο 55 βαθμους..

Επεξ/σία από nikos134
Δημοσ.

αδερφέ έχω το ίδιο πρόβλημα μάλιστα εμένα όταν μαυρίζει και ανοίγει, βγάζει μήνυμα κάτω δεξιά driver display has stopped responding and has recovered

Δεν είναι λίγες οι φορές που κολλάει όλο το σύστημα... 

απεπανεγκατέστησα τους οδηγούς, τίποτα, έβαλα άλλη κάρτα γραφικών, τίποτα, έβαλα λίνουξ, τίποτα, οπότε λέω τα έφτυσε η μητρική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...