Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

αγορασα σημερα το Lumia 640 απο ενα μαγαζι (δε γραφω ακομα το ονομα του),

Οταν το ανοιξα ηταν στα ρουμανικα οι επιλογες, αλλαξα τη γλωσσα ψαχνοντας κι εχω το εξης θεμα που με προβληματιζει για το αν εχει ξαναχρησιμοποιηθει.

Είχε ενα μηνυμα σταλμενο απο 15/7/2015, δηλαδη πριν την ημερομηνια αγορας απο Windows Phone στα ρουμανικα. 

Buna ziua! Pentru a obtine de la noul telefon accesati windowsphone.com/hello

Daca ati utilizat pana acum un alt telefon accesati windowsphone.com/switch pentru a obtine ajutor pentru transferul elementelor de pe vechiul telefon.

Acest mesaj este gratuit.

google translate :
Γεια σας! Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο νέο τηλέφωνο windowsphone.com/hello

Εάν χρησιμοποιήσετε άλλο τηλέφωνο για να αποκτήσετε πρόσβαση windowsphone.com/switch τώρα για να λάβετε βοήθεια για να μεταφέρετε τα στοιχεία από το παλιό σας τηλέφωνο .

Αυτό το μήνυμα είναι δωρεάν .

Αυτο σημαινει οτι ειχε ανοιχτει και παλιοτερα? Μπορω να το καταλαβω καπως?

Επισης να προσθεσω, οτι δεν ειχε μεμβρανη στην οθονη, αλλα ηταν σε μια ζελατινα λιγο τσαλακωμενη ( το κινητο κομπλε εμφανισιακα παντως στο εξωτερικο του μερος. Κι ενα ακομα στο κινητο εκει που μπαινει η μπαταρια στο μεταλλικο πισω μερος ειχε κατι σα γρατζουνια.

Δημοσ.

Καλησπερα,

αγορασα σημερα το Lumia 640 απο ενα μαγαζι (δε γραφω ακομα το ονομα του),

Οταν το ανοιξα ηταν στα ρουμανικα οι επιλογες, αλλαξα τη γλωσσα ψαχνοντας κι εχω το εξης θεμα που με προβληματιζει για το αν εχει ξαναχρησιμοποιηθει.

Είχε ενα μηνυμα σταλμενο απο 15/7/2015, δηλαδη πριν την ημερομηνια αγορας απο Windows Phone στα ρουμανικα. 

Αυτο σημαινει οτι ειχε ανοιχτει και παλιοτερα? Μπορω να το καταλαβω καπως?

Επισης να προσθεσω, οτι δεν ειχε μεμβρανη στην οθονη, αλλα ηταν σε μια ζελατινα λιγο τσαλακωμενη ( το κινητο κομπλε εμφανισιακα παντως στο εξωτερικο του μερος. Κι ενα ακομα στο κινητο εκει που μπαινει η μπαταρια στο μεταλλικο πισω μερος ειχε κατι σα γρατζουνια.

μίλα με το κατάστημα και πες τους αυτό και αυτό

Δημοσ.

Η ερωτηση για το αν ειναι μεταχειρισμενο εγινε σημερα οταν το πηρα, και η απαντηση ηταν αρνητικη.

Πριν ξαναμιλησω μαζι του θα θελα να ακουσω καμια γνωμη.  :-)

Δημοσ.

Με οσα ειπες και με την αναλογη απαντηση του υπαλληλου προσωπικα δεν θα ανησυχουσα.

Το κινητο εαν δεν εχει κατι που να σε ενοχλει ή ελλατωματικο και δουλευει σωστα το κρατας.

Αλλωστε εχει εγγυηση 2 ετων εαν δεν κανω λαθος και αν παθει κατι φτιαχνεται.

Το μηνυμα δεν αποδεικνυει προσωπικα τιποτε απλα μπορει οι ανθρωποι απο εκει που σταλθηκε να ανοιχτηκε τυχαια δειγματοληπτικα για να δουνε εαν ειναι οκ.

Το ΣΑ γραζουνια δεν ξερω πως ειναι αυτο αλλα μια μικρη γρατζουνια σε ενα εσωτερικο μερος του κινητου μπορει να γινει και στο εργοστασιο.

Εχεις δει βιντεο πως τα μεταφερουν και τα συσκευαζουν;

Δημοσ.

Θα προσθεσω κατι που παρατηρησα τωρα. Οταν το ανοιξα εβγαλα το σελοτειπ και το ανοιξα δεν ειδα την ταινια ασφαλειας, ενα γκρι σελοτειπ δηλαδη ηταν κομμενο με κοπιδι.

Με οσα ειπες και με την αναλογη απαντηση του υπαλληλου προσωπικα δεν θα ανησυχουσα.

Το κινητο εαν δεν εχει κατι που να σε ενοχλει ή ελλατωματικο και δουλευει σωστα το κρατας.

Αλλωστε εχει εγγυηση 2 ετων εαν δεν κανω λαθος και αν παθει κατι φτιαχνεται.

Το μηνυμα δεν αποδεικνυει προσωπικα τιποτε απλα μπορει οι ανθρωποι απο εκει που σταλθηκε να ανοιχτηκε τυχαια δειγματοληπτικα για να δουνε εαν ειναι οκ.

Το ΣΑ γραζουνια δεν ξερω πως ειναι αυτο αλλα μια μικρη γρατζουνια σε ενα εσωτερικο μερος του κινητου μπορει να γινει και στο εργοστασιο.

Εχεις δει βιντεο πως τα μεταφερουν και τα συσκευαζουν;

Το θεμα ειναι οτι απ τη στιγμη που αποδειχθει οτι ειχε ανοιχτει, χανεται η εμπιστοσυνη και υπαρχει επισης η πιθανοτητα να ειναι προβληματικο το οποιο επεστραφη, εκτος του οτι ειναι παρανομο να σου πουλησει μεταχειρισμενο για καινουριο.

Τη γραντζουνια κι εγω σκεφτηκα οτι μπορει να ειναι κατι τετοιο, απλα ειναι πολλες οι συμπτωσεις.

Δημοσ.

H ταινια ασφαλειας του κουτιου ηταν κομμενη ή παραβιασμενη;

Προσωπικα σε καθε ανοιγμα συσκευης οταν το κανω unboxing τραβαω βιντεο.

Εαν μου πει καποιος μα μου του το παω και τελος.Μετα επιλεγει αυτος.

Ετσι θα επρεπε να ειναι το κουτι συσκευασμενο.

Ετσι ηταν;

Δημοσ.

Πες και το μαγαζί ντε να ξέρουμε να φυλασσόμαστε? Ανοιγμένο είναι αφού ήταν χωρίς ταινία ασφαλείας και μπορεί να επιστράφηκε για 1002 λόγους αν είχε πουληθεί. Προσωπικά δεν θα το έπαιρνα εξαρχής χωρίς ταινία ασφαλείας, γιατί μετά άντε βρες άκρη. 

Δημοσ.

Όταν πρωτοανοίγεις το τηλέφωνο σου έρχεται μήνυμα στην γλώσσα της χώρα που βρίσκει δίκτυο (ακόμα και χωρίς κάρτα, κρατώ μία ελάχιστη επιφύλαξη σε αυτό που λέω). Από ότι λες ναι φαίνεται πως ήταν ανοιγμένο.

Δημοσ.

Το μήνυμα είναι στάνταρ στα κινητά της ΝΟΚΙΑ τώρα για να στο έχει στα Ρουμάνικα λογικά  το κάναν εισαγωγή από εκεί..

Εμένα το εχει στα Ελληνικα οχι ακριβώς αυτό που σου έβγαλε η μετάφραση αλλά για την αναβάθμιση win 8.1 και ένα μήνυμα μερικές μέρες ποιο μπροστά που με καλωσορίζει

Το κινητό εγω το άνοιξα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι χρησιμοποιημενο φιλος! Εχει σεταριστει ηδη δηλαδη απο καποιον ρουμανο και κατοπιν του ηρθε το μηνυμα καλωσορισματος που απο οτι φενεται δεν το διαβασε για να το βλεπεις σαν ειδοποιηση.Οσες φορες εχω γυρισει το Lumia μου σε factory settings και το ξανασεταρω παντα μου ερχεται αυτο το μηνυμα.

Επεξ/σία από KwstasXt
Δημοσ.

Ας το κάνει ενα ρεσετ να δούμε...εγώ νομίζω θα είναι στα Ρουμάνικα γιατί εκεί ήταν η χώρα που στάλθηκε αρχικά

Όπως το  tablet που έχω  αγορασμένο απο το e-shop αν το κάνω επαναφορά βγάζει Τσέχικα...εκεί το βρήκαν ποιο φθηνό και το εισήγαγαν

Δημοσ.

Από την περιγραφή,

το κινητό πιθανότατα είχε ανοιχτεί.

Ζελατίνα τσαλακωμένη, γρατζουνιές και σκισμένες ασφάλειες απλά δεν νοούνται.

Το μήνυμα που εμφανίζεται την πρώτη φορά, έχει την τρέχουσα ημερομηνία του κινητού.

Στις πληροφορίες του μενού εμφανίζεται επίσης και ποιας χώρας είναι η τρέχουσα rom.

Αναλόγως της χώρας, αναμένεις την προεπιλεγμένη γλώσσα εμφάνισης.

Δημοσ.

Η δικαιολογια ηταν οτι η ταινια ασφαλειας ηταν κομμενη, για να βγει το καλωδιο τροφοδοσίας, το αγγλικου τυπου, και να μπει το ελληνικου τυπου, κι οτι και να το αντικαθιστουσα με αλλο απο αυτον ετσι θα ηταν. Τελοσπαντων, πηρα τα λεφτα μου πισω και το πηρα απο αλλου εν τελει το κινητο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...