beelzebubbles Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καλημέρα σε όλους, Σύντομα αναμένω δυνατή κάρτα γραφικών και ψάχνοντας για οθόνες, έχω καταλήξει στην XB270HU, που συνδυάζει GSync, QHD και IPS, μιας και τη θέλω για gaming αλλά και για δουλειά. Οι απορίες μου είναι οι εξής: 1. Την έχει κανείς σας βρει σε κάποιο κατάστημα Ελληνικό; 2. Έχετε υπόψιν σας κάποια άλλη που να συνδυάζει τα παραπάνω χαρακτηριστικά; (Αν και νομίζω αν υπήρχε θα την είχα αντιληφθεί) Ευχαριστώ για όποια βοήθεια
fixxxer29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν γνώριζω να υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα η XB270HU, οπότε εάν δεν θέλεις να την πάρεις από εξωτερικό τότε περίμενε την κυκλοφορία της Asus PG279Q (QHD, IPS, Gsync) η οποία θα έρθει Ελλάδα σίγουρα. Λογικά δε θ'αργήσει πολύ ακόμη να κυκλοφορήσει.
beelzebubbles Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μου είχε διαφύγει αυτή. Αν και με αυτά που έχω ακούσει για την άλλη ASUS, την ROG SWIFT, με αγχώνει η ιδέα της ASUS. Θα την έχω στα υπόψιν.
valantis123 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί για την ACER έχεις ακούσει καλύτερα? ανακοινόθηκαν και οι καινούργιες ACER που μάλλον θα κυκλοφορίσουν εντός του έτους. http://www.tftcentral.co.uk/news_archive/34.htm#acer_z35
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Τι budget και τι hardware έχεις; Και η συγκεκριμένη Acer και η Asus έχουν πλήθος προβλημάτων. 1
beelzebubbles Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 @valantis123: για την ACER έχω ακούσει οριακά καλύτερα ευχαριστώ για την πληροφορία, η XB271HU φαίνεται ενδιαφέρουσα, αν και τίποτα δεν εγγυάται ότι θα εισαχθεί, όπως δεν εισάγεται, απ οτι φαίνεται, και η XB270HU @Millenium: - Τα ~700Ε που κάνουν αυτές οι οθόνες τα καλύπτω, αν και πονάει που βλέπω τις αντίστοιχες φτηνότερες Freesync. - Απ' οτι φαίνεται αν θέλω οθόνη QHD + GSync + IPS + 144Hz, θα πρέπει να αποδεχτώ προβλήματα στο QC. - Έχω 980ti , οπότε είμαι σίγουρα ΟΚ.
Millennium Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 @Millenium: - Τα ~700Ε που κάνουν αυτές οι οθόνες τα καλύπτω, αν και πονάει που βλέπω τις αντίστοιχες φτηνότερες Freesync. - Απ' οτι φαίνεται αν θέλω οθόνη QHD + GSync + IPS + 144Hz, θα πρέπει να αποδεχτώ προβλήματα στο QC. - Έχω 980ti , οπότε είμαι σίγουρα ΟΚ. Ναι δυστυχώς υπάρχουν αρκετές πιθανότητες.
beelzebubbles Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Γενικώς, στην Ελλάδα η ACER και η ASUS είναι εύκολες στην επιστροφή οθονών με προβλήματα QC; Τα έξοδα επιστροφής φαντάζομαι τα φορτώνεται ο χρήστης, ε;
valantis123 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Για την ΑCER μιλάς με το μαγαζί της Γερμανίας "alternate" αν την παραγγείλεις από εκεί. ο flixxxer που του ήρθε από εκεί με πρόβλημα την στέλνει πίσω χωρίς δικά του έξοδα, καλύτερα να περιμένεις να δούμε αν όλα θα πάνε καλά με την κατάστασή του σχετικά με εξωτερικό. για την ASUS θα παιχτεί ποιο σύντομα Ελλάδα πιστεύω.
beelzebubbles Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Για την ΑCER μιλάς με το μαγαζί της Γερμανίας "alternate" αν την παραγγείλεις από εκεί. ο flixxxer που του ήρθε από εκεί με πρόβλημα την στέλνει πίσω χωρίς δικά του έξοδα, καλύτερα να περιμένεις να δούμε αν όλα θα πάνε καλά με την κατάστασή του σχετικά με εξωτερικό. για την ASUS θα παιχτεί ποιο σύντομα Ελλάδα πιστεύω. Ούτως ή άλλως, αφού θα βγει σύντομα η νέα ACER ΧΒ271HU, θα καταφέρω να κρατηθώ - μάλλον.
beelzebubbles Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) για όποιον δε μπορεί να περιμένει, μόλις έφτασε και στην ελλάδα η XB270HU (αν και σε κατάστημα που δε γνωρίζω):http://www.inter-eshop.com/el/6313-acer-predator-xb270hubprz.html Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2015 από beelzebubbles
valantis123 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε σπέσιαλ Ελληνική τιμούλα.... 1
Millennium Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Και σε σπέσιαλ Ελληνική τιμούλα.... Ναι,πολύ φτηνή.. 1
beelzebubbles Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 ναι, μονο 160E ακριβότερη από Αγγλία, ακριβώς όσο το ΦΠΑ που θα γλίτωνα αν την έπαιρνα εδώ. Απίστευτοι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα